Меню Затваряне

Астро Картата в Мейджай Астрологията Част 2 Зодиак 7

Мейджай Астролозите са открили чрез непрекъснати наблюдения и изследвания на стотици хиляди натални карти, че всяко от измеренията има значение за интерпретацията на астро картата и не може да бъде пренебрегнато. Тяхно откритие е също, че ключова роля играе Зодиак 7, при който астро колелото се разделя на 7, вместо на 12 равни сектора. В Зодиак 7 няма зодиакални знаци. Аспектите, които се получават, са производни на делението на колелото (360 градуса) на 7, а не на 12:
Аспект 1 е 51.4285 градуса (360/7),
Аспект 2 е 102.8571 градуса (360/7*2),
Аспект 3 е 154.28571 (360/7*3)
и съвпад – 0 градуса.
Вероятността да се формира аспект в Зодиак 7 е по-малка, защото има 4 възможни Зодиак 7 аспекта, за разлика от традиционния Зодиак 12, в който има съвпад (о градуса), полусекстил (30 градуса), секстил (60 градуса), квадрат (90 градуса), тригон (120 градуса), куинконкс (150 градуса) и опозиция (180 градуса) – всичките 7 производни на делението на колелото от 360 градуса на 30. В астрологията колкото по-рядко се случва едно явление, толкова по-голяма значимост има, затова по-рядко случващите се аспекти от Зодиак 7 имат дори по-голяма сила от равноградусовите аспекти (производните на 30). Планетарните конфигурации в Зодиак 7 са по-значими и мощни от тези в Зодиак 12. Това включва Планетарната Геометрия, която се формира в Зодиак 7. Симетричната Планетарна Геометрия в Зодиак 7 има невероятна мощ.
С откриване значимостта на Зодиак 7, наталната карта придобива още две измерения – гео и хелио дължини.

 

астро карта зодиак 7

Кликнете на изображението, за да го видите в оригинален размер.
Мейджай Астрологията разглежда 6 измерения на наталната карта. Мейджай Астрологията използва научен подход в неспирната си изследователска дейност и открива нови и нови принципи и инструменти, които ефикасно използва на практика. С помощта на уникалните си открития, Мейджай Астрологията е способна да помогне на всеки да узнае кога е подходящото време:

– да търси сродна душа

– да започне любовна връзка

– да сключи брак

– да търси подходяща работа

– да започне подходяща работа

– да започне бизнес

– да осъществи корпоративно сливане

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email