Меню Затваряне

Астрология на Супер Слава

Супер Аспекти в Астрология на Влъхвите

астрология-слава

Супер Аспектите са откритие на Астрология на Влъхвите. Това са подсилвания (хармонични аспекти) в наталната карта, между определени двойки планети. Те са показател за по-висок от средностатистическия шанс, роденият с тях да постигне успех в живота.
Подсилвания в Мейджай Астрологията са съвпад, паралел, тригон, куинконкс и контра-паралел (последните два са подсилвания, само ако в аспекта не участва Сатурн или Сатурнова Планета, в противен случай са турбулентни аспекти).

В Астрология на Влъхвите, Уран е планетата управител на славата, популярността, масите, широката публика и всичко което е огромно или в световен мащаб, медиите и средствата за масово излъчване. Супер Аспектите, в които участва Уран са много често срещани в наталните карти на личности, които се отличават с популярност в дадена област.
Един от тези Супер Аспекти е подсилването между Юпитер и Уран в наталната карта. Астрология на Влъхвите е дала на този аспект специално име – Супер Слава Аспект, тъй като често присъства в наталните карти на знаменитости.
Другите Супер Аспекти на Уран са със Слънцето Земята (еквивалент на Слънцето в хелио измерението на наталната карта), Венера и Плутон.

Според списание Форбс, в челната десятка на Топ 70 на българските знаменитости за 2015 година влизат:

  1. Григор Димитров, тенисист – Супер Слава Аспект и Уран-Плутон Супер Аспект
  2. Магърдич Халваджиян, продуцент – Супер Слава Аспект, Венера-Уран и Уран-Плутон Супер Аспекти
  3. Слави Трифонов, ТВ водещ и продуцент – Супер Слава Аспект, Уран-Плутон Супер Аспекти (не са обозначени в наталната карта)
  4. Кубрат Пулев, боксьор – Супер Слава Аспект, Земя-Уран Супер Аспект
  5. Димитър Бербатов, футболист – Супер Слава Аспект, Венера-Уран и Земя-Уран Супер Аспекти
  6. Любо Нейков, актьор и продуцент – Супер Слава Аспект, Слънце-Уран Супер Аспект
  7. Графа, музикант и продуцент – Супер Слава Аспект, Слънце-Уран Супер Аспект
  8. Захари Бахаров, актьор – Венера-Уран и Земя-Уран Супер Аспекти
  9. Мария Илиева, изпълнител – Супер Слава Аспект, Земя-Уран Супер Аспект
  10. Ненчо Балабанов, актьор – Супер Аспекти Слънце – Уран и Земя – Уран

Използването на класацията на Форбс  поставя извън съмнение всякакъв опит за преднамерен подбор на знаменитости, с цел да се представят само натални карти, които „пасват” на принципите на Астрология на Влъхвите. Критериите, по които е направено подреждането са на Форбс, а не на автора. Линк към статията на списание Форбс.

Натална карта Григор Димитров
астро-Натална карта Григор Димитров
Натална карта Магърдич Халваджиян
астро-Натална карта Магърдич Халваджиян
Натална карта Слави Трифонов
астро-Натална карта Слави Трифонов
Натална карта Кубрат Пулев
астро-Натална карта Кубрат Пулев
Натална карта Димитър Бербатов
астро-Натална карта Димитър Бербатов
Натална карта Любо Нейков
астро-Натална карта Любо Нейков
Натална карта Владимир Ампов – Графа
астро-Натална карта Владимир Ампов - Графа
Натална карта Захари Бахаров
астро-Натална карта Захари Бахаров
Натална карта Мария Илиева
атро-Натална карта Мария Илиева
Натална карта Ненчо Балабанов
астро-Натална карта Ненчо Балабанов

Изброените Супер Аспекти не са единствените в наталните карти на десетте родни знаменитости. Често хората, постигнали успех в някаква област, имат няколко Супер Аспекта. Не всички хора се раждат със Супер Аспекти, но това не ги обрича на провал или посредствено съществуване. Добрата новина от Астрология на Влъхвите е, че Супер Аспектите могат да се придобият. Това може да стане като влязат в партньорство с хора, с чиито натални карти формират Супер Аспекти. Другият начин е като натализират нови, важни начинания в дни, в които имат множество Супер Транзити, които ще се превърнат в Супер Аспекти между наталната карта на начинанието и собствената им натална карта.

Само Астрология на Влъхвите разполага с ефикасни инструменти и принципи, с които можете да увеличите многократно шансовете си за успех. Тази астрология не е зависима от часа на раждане, който често е неизвестен или неточен. Астрология на Влъхвите се базира изключително само на планетарните аспекти. С изключение аспектите на Луната, която се движи много бързо, всички останали аспекти се запазват достатъчно дълго. На базата на планетарните аспекти и планетарната геометрия, Астрология на Влъхвите е способна да прави точни и верни интерпретации на всякаква натална карта на човек или събитие, както и на комбинирани натални карти – синастрия.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email