Меню Затваряне

Астрология на спорта – Григор Димитров

Григор Димитров, спортен талант, спортни аспекти в астрологията, натална карта

Могат ли да се открият спортните заложби в наталната карта и може ли да се предвиди дали един спортен талант ще стане супер звезда и спортен шампион от световно ниво?

Отговорът е да!

Планетарната Синхронизация е ключът към разчитането на всяка астро натална карта. Планетарната Синхронизация е козът на Астрология на Влъхвите, пред който всяка друга форма на астрология е безсилна.

ПЛАНЕТАРНА СИНХРОНИЗАЦИЯ: Концепция на Мейджай Астрологията, която се отнася до условие, при което поне три планети са в орбиса да правят всяка аспекти с останалите. Това може да се случи в дължините (по-познати като колелото със зодиакалните знаци) и в деклинациите.

Една от многото причини Планетарната Синхронизация да е толкова важна, е че тя е НАДЕЖДЕН АСТРОЛОГИЧЕН ЗНАК ЗА АТЛЕТИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ. Огромна част от великите спортисти имат необикновено точна Планетарна Синхронизация. Колкото по-точна е тя, толкова по-големи са спортните способности. Колкото по-точни са участващите в нея планетарни аспекти, толкова по-силна е тя.

Спортни Шампионски Аспекти

Това са подсилвания (хармонични аспекти) между определени двойки планети.

Съществува йерархия в Спортните Аспекти

Върховни Спортни Шампионски Аспекти:

Меркурий-Венера и Венера-Марс

Супер Спортни Шампионски Аспекти:

Марс-Хирон

Марс-Нептун

Марс-Плутон

Марс в екстремни деклинации (между 21-23:30 градуса северна или южна деклинация, позиция, която се счита за силно благотворна сама по себе си)

Венера-Плутон

Слънце-Плутон

Юпитер-Плутон

Юпитер-Уран

Хирон-Плутон

Слънце-Уран

Слънце-Юпитер

Спортни Шампионски Аспекти:

Слънце-Марс

Марс-Уран

Меркурий-Уран

Марс тригон Сатурн

За да бъде спортист, човек има нужда от множество Супер Аспекти и множество Спортни Аспекти в наталната карта. Тези, които притежават като част от уравнението Върховни Спортни Шампионски Аспекти и Супер Спортни Шампионски Аспекти, има тенденция да станат суперзвездни играчи.

По-долу са в геоцентричното и хелиоцентричното измерение на наталната карта на Григор Димитров, в традиционния Зодиак.

натална карта Григор Димитро, спортни шампионски аспекти, спортен талантКликнете на изображението, за да го видите в пълен размер. В гео дължините Марс и Хирон са в съвпад – Супер Спортен Шампионски Аспект, в гео деклинациите Марс е в екстремни деклинации – Супер Спортен Шампионски Аспект …

Марс е контра-паралел на Уран – Спортен Шампионски Аспект. Пак в деклинациите, Слънцето е паралел на Юпитер – Супер Спортен Шампионски Аспект.

В дължините на хелио картата Меркурий и Марс правят куинконкс – Върховен Спортен Шампионски Аспект.

`empty line for articles

Следват геоцентричното и хелиоцентричното измерение на наталната карта на Григор Димитров, в Зодиак 7:

натална карта Григор Димитро, спортни шампионски аспекти, спортен талант, астрология, тълкуване натална карта

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер. В гео измерението на наталната карта, Меркурий е в аспект с Уран – Спортен Шампионски Аспект, а Юпитер аспектира Уран и Плутон – два Супер Спортни Шампионски Аспекта, които са синхронизирани в обща конфигурация и съответно значително подсилени.

Другият задължителен реквизит – Супер Аспектите, е също откритие на Астрология на Влъхвите. Супер Аспектите показват не само изтъкнат талант, но и действайки заедно, те строят мост към успеха.

`empty line for articles

Следват отново гео и хелио измеренията в Зодиак 12 на наталната карта на Григор Димитров, с отбелязани Супер Аспектите:

натална карта Григор Димитро, спортни шампионски аспекти, спортен талант, астрология, тълкуване натална карта, супер аспекти

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер. В традиционния зодиак 12, Григор Димитров има един Супер Аспект в хелио дължините – Юпитер куинконкс Нептун.

`empty line for articles

В наталната карта на Григор Димитров по-долу, са отбелязани аспектите в гео деклинациите и хелио ширините (шестотените вътре в кръга на гео и хелио картите):

натална карта Григор Димитро, спортни шампионски аспекти, спортен талант, астрология, тълкуване натална карта, супер аспекти

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер. В деклинациите на наталната карта на Григор Димитров, Слънцето е в паралел на Юпитер – Супер Аспект (както и Супер Спортен Шампионски Аспект) и паралелът между Юпитер и Нептун в хелио ширините е Супер Аспект. Юпитер и Нептун вече правят един Супер Аспект в хелио дължините на наталната карта. Когато една и съща двойка планети правят едновременно аспект в дължините и деклинациите на гео или едновременно в дължините и ширините на хелио наталната карта, се формира Аспект на Две нива, от около 3-4 пъти по-силен от единичен аспект.

`empty line for articles

Следват гео и хелио измеренията на наталната карта на Григор Димитров в Зодиак 7:
натална карта Григор Димитро, спортни шампионски аспекти, спортен талант, астрология, тълкуване натална карта, супер аспекти, Зодиак 7

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер. В двете измерения на наталната карта на Григор Димитров съществуват още няколко Супер Аспекта, по-наблюдателните ще забележат, че някои от посочените по-горе Супер Спортни Шампионски Аспекти са също и Супер Аспекти. В гео картата Юпитер-Плутон е Супер Аспект, наречен още Аспект на Супер Успех и най мощният Супер Аспект създаващ конкуретноспособност (символизъм на Плутон) и невероятен успех поради късмет (Юпитер) и воля за постигане на успех (Плутон). Освен това Плутон символизира професионалния спорт и силно изявения талант, и в хармоничен аспект с Юпитер означава супер успех и талант в професионални спортове. Аспектът на Юпитер с Уран е друг Супер Аспект със специално име, което си е заслужил заради страхотната популярност, която създава на родения с него – Аспект на Супер Слава. Неслучайно този Супер Аспект е също Супер Спортен Шампионски Аспект, предвид нуждата на всеки спортист да печели с слава и популярност, за да бъде супер звезда.
В хелио измерението на наталната карта в Зодиак 7, Венера е в аспект с Хирон, още един Супер Аспект, който спомага за спечелване на страхотен имидж. Това е също Пепеляшков Аспект, даряващ родения с него с необичаен късмет и харизматичност и понякога почти магични благотворни промени в живота му. Григор има още един Супер Аспект в наталната си карта – между Уран и Плутон, който може да се тълкува като популярност (Уран) в професионални спортове (Плутон) и невероятният Супер Аспект Земя-Нептун, наричан още Фонтан на Младостта, заради необикновените характеристики, с които се отличава. Родените с този Супер Аспект имат силен и издържлив организъм, боледуват по-рядко и се възстановяват по-добре от болести и травми, за разлика от хора без такъв аспект. Освен това те имат и по-леко отношение към живота, не се вземат твърде сериозно и дали заради това или просто защото са благословени от звездите, тези хора обикновено имат по-дълъг живот от родените без такъв аспект.
Григор Димитров е роден с 8 Спортни Аспекта в наталната карта, от които:
1 Върховен Спортен Шампионски Аспект
5 Супер Спортни Шампионски Аспекта
2 Спортни Шампионски Аспекта
В допълнение има в наталната карта 8 Супер Аспекта.

`empty line for articles

натална карта Григор Димитро, спортни шампионски аспекти, спортен талант, астрология, тълкуване натална карта, максимален планетарен балансНо за да се предскаже вероятност Григор да стане спортист от световна величина, е необходимо да има в наталната карта по-комплексни показатели за супер спортна звезда. (Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер.)
В гео деклинациите, в деня, когато Григор е роден, Слънцето, Юпитер и Сатурн, са били във взаимни аспекти и Слънцето е направило точен аспект със средния градус на Юпитер и Сатурн.
Планетарната Синхронизация се отличава с такова положение на три планети една спрямо друга, в което те взаимно се балансират. Планетата, която прави точен аспект със средния градус (средният градус не е средна точка или мидпойнт) на другата двойка планети, е Централизираща Планета, а конфигурацията от трите взаимно балансиращи се планети се нарича Централизиран Висок Баланс. Денят, в който Григор е роден, съдържа Централизиран Висок Баланс, ставащ точен в същия ден.

`empty line for articles

Теория на Асоциация на Влъхвите за Ден на Максимален Висок Баланс
Бележка: Това, което следва, е техническо обяснение на безпрецедентно астрологическо доказателство. По-голямата част от статията се занимава с астрологични процедури, необходими за определяне на Максимален Висок Баланс. Тя въвежда много нови астрологични термини и концепции. Дори много напреднали Астролози може да го намерят за предизвикателно. Ако сте астрологичен новак или случаен читател, не се насилвайте да четете техническата част за определяне на Максимален Висок Баланс. Задоволете се само с първите няколко параграфа и удебеления текст, касаещ спортните заложби на Григор Димитров.

Тази теория на Асоциация на Влъхвите е първото и най-ранно доказателство за валидността на планетарната геометрия. Доказателството е въведено от третата книга на Асоциацията – “Love and Money” (Любов и пари). Въпреки че доказателството далеч не е просто, то съдържа безспорна очевидност за валидността на астрологията. Концепцията за Дни на Максимален Висок Баланс е без съмнение едно от най-значителните доказателства в историята на Астрологията.
По същество това доказателство казва, че всеки велик спортист (на практика без изключение) има двупланетен аспект или геометрично подреждане от три планети, което може да бъде класифицирано като Максимален Висок Баланс в неговата рождена карта. Защо това има значение и как може да се използва?
От перспективата на спортната астрология, има много голямо значение, защото Дните на Максимален Висок Баланс показват спортен потенциал и други видове потенциал. Ако има Ден на Двоен Централизиран Планетарен Баланс или Ден на Супер Баланс или Ден на Централизиран Планетарен Баланс, комбиниран с Висок Баланс от Аспекти Маркери, това може да сочи превъзходни атлетически способности. Дните на Висок Баланс изглежда осигуряват на човек повече енергия, координация и издържливост, както и превъзходни способности за възстановяване от травми.
В действителност всички големи спортисти са родени в Ден с Максимален Висок Баланс, обикновено в ден с Множествен Висок Баланс. Ако които и да е от планетите в Максималния Висок Баланс формират спортен шампионски аспект, ефектът може да бъде още по-драматичен.
В картата на Григор Димитров, Централизираният Висок Баланс съдържа Супер Спортен Шампионски Аспект: паралел между Слънцето и Юпитер, отразен с линия в син цвят.

Първо следва да се уточнят някои термини, защото терминологията на тази теория е повече от тежка.
Има 2 типа ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС. Първият се отнася до ЦЕНТРАЛИЗИРАН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС. Това е уникална форма на планетарна синхронизация, включваща подравнявания от само три планети. Най-бързо движещата се планета от трите винаги е ЦЕНТРАЛИЗИРАЩАТА ПЛАНЕТА. Другите две по-бавно движещи се планети са СДВОЕНИ ПЛАНЕТИ. Теоретично, всяка планета, освен Луната, може да бъде ЦЕНТРАЛИЗИРАЩА ПЛАНЕТА. Все пак, в поразително голяма част от случаите, ЦЕНТРАЛИЗИРАЩИ ПЛАНЕТИ са най-бързо движещите се планети: Слънце, Меркурий, Венера и Марс. Тази група от бързо движещи се планети може да бъде наричана също УТОЧНЯВАЩИ ПЛАНЕТИ. Другите по-бавно движещи се планети са наричани СТАБИЛНИ ПЛАНЕТИ. Те са подразделени на УМЕРЕНО СТАБИЛНИ – Юпитер, Сатурн и Хирон и СИЛНО СТАБИЛНИ – Уран, Нептун и Плутон.

Асоциация на Влъхвите твърди, че за да съществува ЦЕНТРАЛИЗИРАН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС, ЦЕНТРАЛИЗИРАЩАТА ПЛАНЕТА трябва да бъде на максимум 3 и половина дни (минус/плюс) времева орбиса от точен аспект със СРЕДНИЯ-ГРАДУС (обяснение по-долу) на СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ. Все пак, ако ЦЕНТРАЛИЗИРАЩАТА ПЛАНЕТА е УТОЧНЯВАЩА ПЛАНЕТА (каквато в почти всички случаи е), тогава ЦЕНТРАЛИЗАТОРЪТ също трябва да бъде в рамките на 3.5 дни (по същество Магическо Време), плюс или минус от точен аспект и към двете сдвоени планети.

В Картата (деклинациите) на Григор Димитров, Централизиращата Планета е Слънцето, а Юпитер и Сатурн са Сдвоените Планети. Слънцето е Уточняваща Планета и прави паралел с Юпитер, който става точен на следващия ден, и контра-паралел със Сатурн, станал точен на предишния ден. И двата аспекта са в позволените рамки от най-много +/- 3.5 дни времева орбиса.

Възможно е СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ да бъдат малко извън традиционните 3 градуса орбиса за дължините, но обикновено не повече от градус. Това е изключение за традиционната Мейджай (английското произношение на Magi) орбиса и за да се види ЦЕНТРАЛИЗИРАН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС, е необходимо да се разширят орбисите, поне визуално. Орбисите в дължините трябва да се настроят за 4.5 градуса (четири градуса и половина) и ще е по-лесно да се забележат възможности за баланс. Все пак, когато СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ са в аспект (в традиционните Мейджай орбиси), Планетарният Баланс е много по-силен.

Юпитер и Сатурн в гео деклинациите на Григор са в контра-паралел, с градусова орбиса 0.41, при стандартна допустима Мейджай орбиса за деклинациите 1.2 градуса. Това прави Централизираният Висок Баланс много силен.

БЕЛЕЖКА: Дори когато СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ са в аспект извън стандартните Мейджай орбиси, ЦЕНТРАЛИЗИРАЩАТА ПЛАНЕТА винаги трябва да е в аспект с всяка от СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ, в рамките на времева орбиса от 3.5 дни (+или-) от точен аспект, без изключения.
ОЩЕ ЕДНА БЕЛЕЖКА: СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ често са от групата на СТАБИЛНИТЕ ПЛАНЕТИ, но все пак едната или и двете в сдвояването може да бъде от групата на УТОЧНЯВАЩИТЕ ПЛАНЕТИ, но ЦЕНТРАЛИЗАТОРЪТ трябва да е най-бързо движещата се планета от трите.

Пример (виж картата на Григор по-горе) за СРЕДЕН ГРАДУС би бил Юпитер на 6.7 градуса в Лъв и Сатурн на 6.8 градуса във Водолей. Двете планети са в опозиция една спрямо друга. СРЕДНИЯТ ГРАДУС е математическата средноаритметична стойност на ЧИСЛАТА НА ГРАДУСИТЕ между двете планети. В този случай, това е 6.75 градуса във всеки зодиакален знак. Формулата е (число на градусите на 1-ва сдвоена планета + число на градусите на 2-ра сдвоена планета) Разделено на 2 = СРЕДНИЯ ГРАДУС или в този случай 6.7 + 6.8 = 13.5. След това 13.5 / 2 = 6.75, което е СРЕДНИЯТ ГРАДУС. Ако двете планети в аспект са в края и началото на зодиакален знак, формулата за изчисление е различна. Ако разликата между градусовите стойности на двете планети е по-голяма от 3 (орбисата), тогава средният градус е 15 плюс или минус средноаритметичната стойност на градусите на двете планети. СРЕДНИЯТ ГРАДУС трябва да има стойност между 0 и непосредствено под 30. Например, ако Сатурн е на 28 градуса Скорпион и Юпитер е на 1 градус Скорпион (двете формират полу-секстил) , техният среден градус е 29.5; не е 14.5 или -0.5

28 + 1 = 29; 29 / 2 = 14.5; 14.5 е по-голямо от 3 (орбисата), в такъв случай, ако извадим от резултатът 15, се получава отрицателно число: 14.5 – 15= -0.5 Тъй като не може да има среден градус с отрицателна стойност, следва не да извадим, а да прибавим 15: 14.5 +15 = 29.5 – правилният СРЕДЕН ГРАДУС.

Вторият тип ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС е наречен БАЛАНС НА АСПЕКТИ или АСПЕКТОВ БАЛАНС. Той е лесен, защото се случва, когато един или повече планетарни аспекти от само две планети са точни.

Има 2 вида ВИСОК БАЛАНС, а Висок Баланс е това, което се търси, защото това е моментът, когато Планетарният Баланс се трансформира в нещо много значимо. Първият е специфично условие при ЦЕНТРАЛИЗИРАНИЯ ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС, когато ЦЕНТРАЛИЗИРАЩАТА ПЛАНЕТА се намира най-близо (точно или най-точно, в сравнение с деня преди и деня след това) до точен аспект със СРЕДНИЯ ГРАДУС на СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ. Това е познато като ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС.

Вторият е когато един аспект между две планети е точен (или по-точен от предходния и следващия ден), познат също като ВИСОК БАЛАНС или ВИСОК БАЛАНС на АСПЕКТИ. Ако има два или повече аспекти, които стават точни в един и същи ден, тогава денят притежава условието, наречено МНОЖЕСТВЕН ВИСОК БАЛАНС на АСПЕКТИ.

Ако има ден, в който съществуват едновременно ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС и ВИСОК БАЛАНС на АСПЕКТИ, двупланетния аспект, който е точен, може да бъде наречен също МАРКЕР. Това, защото когато има Централизиран Висок Баланс и към него е прибавен Висок Аспектов Баланс, той често е „маркер” за значителни атлетически способности.

Има 2 вида СУПЕР БАЛАНС. Супер Балансът е извънредно страхотна форма на Висок Баланс.

Първият вид е когато Централизираният Висок Баланс е създаден от три СТАБИЛНИ ПЛАНЕТИ. Той е толкова мощен, че цялото време, в което Централизиращата Планета (най-бързо движещата се) е в рамките на 3 дни и половина от точен аспект/перфектен баланс спрямо сдвоените планети, е считано за Висок Баланс.

Вторият вид е когато единичен аспект между две СТАБИЛНИ ПЛАНЕТИ е в рамките на 3 дни и половина от най-голяма точност.

В гео картата на Григор Димитров Юпитер е в опозиция на Сатурн (две СТАБИЛНИ ПЛАНЕТИ) и аспектът става точен на следващия ден, тоест, в рамките на времевата орбиса от 3 и половина дни. Така при него е изпълнено условието за Супер Баланс от втория вид.

МАКСИМАЛЕН ПРЕДЕЛЕН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС е денят, който има повече подравнявания във ВИСОК БАЛАНС (Централизиран Висок Баланс и/или Висок Баланс на Аспекти) от деня преди и деня след него. Затова, по дефиниция МАКСИМАЛЕН ПРЕДЕЛЕН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС се случва приблизително веднъж на всеки три дни. Това означава, че трябва да се проверяват деня, предходния ден и следващия ден, преди да се прецени дали „денят” има МАКСИМАЛЕН ПРЕДЕЛЕН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС.

Когато се оглежда низ от три последователни дни, някои дни са ясно определими и лесни за преценка, а други са с много близки показатели. Нарушителите на равенството, използвани за определяне на МАКСИМАЛНИЯ ПРЕДЕЛЕН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС са:

ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС надцаква ВИСОК БАЛАНС на АСПЕКТИ.

При последователни дни от само ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС (без ВИСОК БАЛАНС на АСПЕКТИ, които да натежат в полза на даден ден), йерархията при Уточняващите Планети е в следния ред: Меркурий, Марс, Слънце, Венера. Например, Меркурий като Централизираща Планета, в Централизиран Висок Баланс е по-силен от Венера като Централизираща Планета, в Централизиран Висок Баланс.

Технически, ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС може да се случи в деклинациите (какъвто е случаят с денят, когато е роден Григор Димитров), но не се случва много често. Все пак, Мейджай са открили, че дължините са поразително по-мощни. Така че, ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС в деклинациите по принцип се използва за определяне при последователни дни, които изглеждат еднакви по отношение на подравнявания във Висок Баланс.

Когато се оценява ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС, СДВОЕНИТЕ ПЛАНЕТИ не могат да бъдат и двете СИЛНО СТАБИЛНИ ПЛАНЕТИ, когато се определя МАКСИМАЛЕН ПРЕДЕЛЕН ПЛАНЕТАРЕН БАЛАНС.

ЦЕНТРАЛИЗИРАН ВИСОК БАЛАНС е по-силен, когато Сдвоените Планети са в по-точен аспект, отчитайки градусовата орбиса.

Ако едната или и двете Сдвоени Планети в Централизиран Висок Баланс са от групата на Уточняващите Планети, обикновено това е по-силно от Сдвоени Планети от Умерено или Силно Стабилната групи.

И така, роден ли е Григор на Ден с Максимален Пределен Планетарен Баланс?
За да се отговори на този въпрос, трябва да се огледат деня преди неговия рожден ден и деня след неговия рожден ден. Григор е роден на 16 май 1991 г.

Ето какво съдържа предходният ден:
1. Три планетарни аспекта стават точни на 15 май – Венера полу-секстил Юпитер, Венера куинконкс Сатурн и Слънце контра-паралел Сатурн. Денят има множествен Висок Баланс на Аспекти.
2. Съществува Централизиран Висок Баланс, съставен от Централизираща Планета Венера и Сдвоени Планети Юпитер и Сатурн, ставащ точен на същия ден.
3. Към списъка трябва да се прибави и опозицията Юпитер-Сатурн, която става точна в рамките на 3.5 дни, а именно на 17 май. Това е Супер Баланс на Стабилни Планети.

Планетарни Баланси на 16 май, рождения ден на Григор:
1. Няма Висок Баланс на Аспекти.
2. Има Централизиран Висок Баланс с Централизираща Планета Слънце и Сдвоени Планети Юпитер и Сатурн.
3. Супер Баланс на Стабилни Планети – Юпитер опозиция Сатурн

Планетарни Баланси на 17 май, денят след рождения ден на Григор:
1. Два планетарни аспекта стават точни в този ден – множествен Висок Баланс на Аспекти: Слънце паралел Юпитер и Юпитер опозиция Сатурн, втория аспект е във време на
2. Супер Баланс на Стабилни Планети
3. Няма Централизиран Висок Баланс

От изброените показатели, без съмнение, като ден на Максимален Пределен Планетарен Баланс изпъква денят преди рождения ден на Григор Димитров.Той съдържа повече видове Висок Баланс – Аспектов, Централизиран и Супер Баланс.

Това не означава, че Григор няма талант за спортен шампион, означава обаче, че роден на предходния ден, би бил чувствително по-убедителен в способностите си за игра и пълноценно възстановяване от травми, и издържливост на силен и продължителен стрес. За сравнение – в такъв ден на Максимален Пределен Висок Баланс са родени Майкъл Джордан, Мартина Навратилова, Щефи Граф.

Независимо от това, Григор е роден в ден с Максимален Планетарен Баланс, който включва Централизиран Висок Баланс съдържащ Супер Спортен Шампионски Аспект и Супер Баланс на Стабилни Планети. В допълнение Григор Димитров може да се похвали с 8 Спортни Шампионски Аспекта и 8 Супер Аспекта. За разяснение ще добавя, че има дни, в които няма нито един Спортен Аспект, както има дни, в които няма нито един Супер Аспект, така че да имаш цели 8 от едните и 8 от другите, си е страхотен късмет (или пък заслуга, кой знае…).

Интересно е да се обърне внимание на интерпретацията на Централизирания Висок Баланс. Според символиката на участващите планети, става дума за човек (Слънце) способен на екстремни прояви и притежаващ екстремни качества – както невероятни елегантност и чест, себеотрицание и гений, така и екстремни мании, параноя, и тъмни желания, което се дължи на синхронизацията на двете най-противоположни планети, Юпитер и Сатурн. Кои качества ще проявява Григор Димитров, зависи само от него и доколко е способен да овладява тъмната страна на тази планетарна комбинация.

От само себе си е очевидно, че не всеки, роден в Ден с Максимален Висок Баланс, е велик спортист. Например, актьорът Ръсел Кроу (07.04.1964) и актрисата Сигорни Уийвър (08.10.1949) са родени в дни с Централизиран Висок Баланс. А Централизиращата Планета и при двамата е …Меркурий! Меркурий управлява актьорската игра. В интрепретацията на Подравнявания с Централизиран Висок Баланс, допълнителен акцент се дава на символизма на Централизиращата Планета. Така че, когато се преценя Централизиран Висок Баланс, особено когато орбисите са много малки, се обръща внимание на централизиращата планета, тъй като нейния символизъм може да бъде съществен в интерпретацията на картата.

Когато се търсят професионални възможности, високият баланс може да бъде много полезен за работа, изискваща висока енергия, физическа издържливост, координация и сръчност.

Високият Баланс може също да помогне при класирането на Планетарни Синхронизации. Мейджай Астрологията, в своята сърцевина, е астрология на повече от две планети. Затова, в Мейджай Астрологията, мултипланетарни подравнявания/синхронизации са по-важни от просто двупланетните аспекти. В действителност, те са ключът в Мейджай тълкуването на картата. Повечето дни имат множество синхронизации и както при аспектите, способността да се сортират правилно в някакъв вид йерархия, страхотно допринася за качеството на цялостната интерпретация на картата.

Около 2/3 от популацията не е родена в ден с Максимален Висок Баланс. Повечето от тях са благословени с изключителен потенциал от не-спортен вид. В действителност, повечето артистични и творчески личности са родени в дни без Максимален Висок Баланс.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email