Ден на Разбито Сърце

Posted on Posted in Мейджай Астрология

ИМА ДВА ВИДА ДНИ НА РАЗБИТО СЪРЦЕ

синастрия-разбито-сърце-сатурн-sinastry-hearbreak-saturn

Какво прави от един ден Ден на Разбито Сърце?

Има два основни вида Ден на Разбито Сърце:

ТИП ПЪРВИ:
Един от видовете Дни на Разбито Сърце се случва когато Сатурн, Сатурн/Хирон или Сатурн/Юпитер мидпойнтите и Хирон са в Сблъсък.

Това може да се случи по няколко начина:

  • Сатурн, Сатурн/Хирон или Сатурн/Юпитер мидпойнтите са в квадрат, опозиция, куинконкс (в Зодиак 12) или всеки Мейджай Зодиак 7 Аспект (в Зодиак 7) на Хирон; орбисата е три градуса.
  • Сатурн, Сатурн/Хирон или Сатурн/Юпитер мидпойнтите са в контра-паралел на Хирон в гео деклинациите; орбисата е 1.2 градуса (градусите са изразени в десетичната система).
  • Сатурн, Сатурн/Хирон или Сатурн/Юпитер мидпойнтите са в контра-паралел на Хирон в хелио ширините; орбисата е 0.3 градуса (градусите са изразени в десетичната система).

ТИП ВТОРИ:
Другият основен вид на Ден на Разбито Сърце се случва, когато Сатурн/Хирон Средната Точка прави аспект със Слънцето в гео или Земята в хелиоцентричната система. Това може да се случи по няколко начина:

  • Ако Сатурн/Хирон Средната Точка в дължините прави който и да е кратен на 30 градуса аспект към Слънцето в Зодиак 12, това е Ден на Разбито Сърце. Орбисата е 3 градуса.
  • Ако Сатурн/Хирон Средната Точка прави паралел или контра-паралел в гео деклинациите, това е Ден на Разбито Сърце. Орбисата е 1.2 градуса.
  • Ако Сатурн/Хирон Средната Точка прави паралел или контра-паралел в хелио ширините, това е Ден на Разбито Сърце. Орбисата е 0.3 градуса.
  • Ако Сатурн/Хирон Средната Точка в дължините прави който и да е аспект към Слънцето в Зодиак 7, това е Ден на Разбито Сърце. Орбисата е 3 градуса.

Пример за втория тип е 11 септември 2001 година.

И двата вида Дни на Разбито Сърце са еднакво мощни и проблематични.

Но Дните на Разбито Сърце, когато Сатурн приближава точен аспект с Хирон са по-лоши от дните, когато Сатурн се отдалечава от аспект с Хирон.

По същия начин, когато Сатурн/Хирон средната Точка приближава точен аспект със Слънцето или Земята е по-лошо, отколкото когато се отдалечава от него.
(Причината за това са прогресиите.)

Сатурн/Хирон Средната Точка е най-лошата Средна Точка, а веднага след нея се нарежда по злотворност Сатурн/Юпитер Средната Точка.

Ден на Разбито сърце, астрология, транзити, хороскоп, прогнози

Сатурн/Хирон Средната Точка е Точка на Разбитото Сърце, а Сатурн/Юпитер Средната Точка е Ядрена Точка. Те са двете най-лоши Сатурнови Средни точки. Всеки аспект, формиран от тези две точки е турбулентен и може да създаде проблеми. От всички Средни точки на Сатурн, тези две точки са двете най-мощни негативни средни точки и всички астролози би трябвало да ги използват в астрологичните си анализи. (Пример колко лоши могат да бъдат тези точки, когато правят аспект, отново е 11 септември 2001, когато Слънцето и Земята са били в аспект със Сатурн/Хирон и Сатурн/Юпитер Средните Точки. Всички знаят колко ужасен ден беше 11 септември 2001.)

Ден на Разбито сърце, астрология, транзити, хороскоп, прогнози

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *