Десет астро принципа в Любовта

Posted on Posted in Астрология на Любовта, Мейджай Астрология

ДЕСЕТ ПРИНЦИПА
В ПОМОЩ НА ВСЕКИ ДА НАМЕРИ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ
И ДА ИЗБЕГНЕ РАЗБИТО СЪРЦЕ

 

Откакто изобщо жената и мъжът търсят истинската любов, те са си задавали винаги въпроси:
Ще се свържа ли с този човек в брак или ще е някой друг?
Дали сериозна връзка с този човек ще приключи с разбито сърце за мен?
Обичам ли този човек или привличането ми към него е чисто сексуално?

Отговорите на тези въпроси винаги са били в звездите и има начин те да ни го кажат. Има десет прости правила, които помагат да узнаем как да се отнасяме към всяка наша връзка и най-накрая да намерим този, който е предопределен за нас:

астрология и любов

Принцип Едно за Любовта: Най-вероятно е да срещнете истинската си любов по време, когато имате поне един Пепеляшков Транзит.

Принцип Две за Любовта: Колкото повече Пепеляшкови транзити имате по едно и също време, толкова по-вероятно е да срещнете своята истинска любов по същото това време.

Принцип Три за Любовта: Ако срещнете някой за пръв път, когато имате Транзит на Разбито Сърце, най-вероятно е каквато и да е връзка с този човек да приключи, разбивайки сърцето ви. Това е вярно колкото и Пепеляшкови Транзити да имате в същото време.

Принцип Четири за Любовта: Освен ако двама влюбени не формират поне една Романтична Супер Свръзка, има само малък шанс двамата някога да се оженят. Това е вярно без значение колко много мислят и двамата, че се обичат.
[Това е едно от най-важните разкрития в астрологията. Има нещо мистично удивително в Романтичните Супер Свръзки. Те не са просто астрологичен знак, но изглежда имат способността да създават обстоятелства двама души да се оженят. Например, ако двойката формира Романтична Супер Свръзка, по-малко вероятно е друг човек да се появи и да я раздели. От друга страна, ако двойката не формира Романтична Супер Свръзка, почти винаги има нещо, което предотвратява брак между двамата. Дженифър Лопес и Бен Афлек са добър пример за това – те не формират Романтична Супер Свръзка.]

Принцип Пет за Любовта: Ако двама души формират Сблъсък на Разбито Сърце, има голяма вероятност тяхната връзка да приключи с разбито сърце. Но това не е непредотвратимо – двойката може да го избегне, ако се ожени на силно благотворен и за двамата ден, в такъв случай бракът им ще бъде щастлив и дълъг. (Една силна брачна карта може да благослови по много начини, като добро здраве, финансова обезпеченост, чудесни деца и т. н.)
[В много случаи, Разбитото Сърце има две фази: Фаза на Илюзия и Фаза на Разочарование. По време на Фазата на Илюзия, Сблъсъкът на Разбито Сърце създава между двамата силно привличане и илюзията, че са влюбени – двамата не виждат един в друг слабостите и недостатъците. По време на Фазата на Разочарование на Сблъсъка на Разбито Сърце, двамата проглеждат за недостатъците си, което обикновено преминава в негодувание, разлюбване и Разбито Сърце. Фазата на Илюзия може да трае години, дори десетилетия. Фазата на Разочарование трае за остатъка от живота на двойката. За да се избегне тази фаза, единственият начин е двамата да се оженят на много добър астрологичен ден.]

Принцип Шест за Любовта: Сексуалната Свръзка не е знак за любов; но Сексуалната Свръзка  създава илюзията за любов, особено ако двамата са млади. Когато двама души формират Сексуална Свръзка, те трябва да бъдат особено внимателни, за да не объркат страстта с любов.
[Сексуалните Свръзки са знак за силно привличане; то може да бъде толкова интензивно, че много двойки го бъркат с любов, особено когато са млади. Колкото повече Сексуални Свръзки формира двойката, толкова по-голямо е привличането и по-интензивна е илюзията за любов. По тази причина, ако двама души мислят, че са влюбени и формират една или повече Сексуални Свръзки, те трябва да бъдат особено внимателни, за да избегнат объркването на страстта с любов. Сексуалните Свръзки не са знак за любов, Романтичните Супер Свръзки са.]

Принцип Седем за Любовта: Подобието не означава съвместимост. Свръзките са знак за истинска съвместимост между две души. Колкото повече свръзки формира двойката, толкова по-съвместими са двамата.
[Когато двама души имат ПРИЛИКА в личностните черти, това НЕ означава, че са са НАИСТИНА съвместими. Има голяма истина в мъдростта на старата поговорка „Противоположностите се привличат.” Двама души може да са много различни, но да формират страхотни свръзки и следователно да се влюбят, и да бъдат вечно съвместими. Господ е създал света по този начин, че за всеки един от нас да има подходяща половинка.]

Принцип Осем за Любовта: Несъвместимостта не е резултат от различията на двама души. Сблъсъците са истинските знаци на несъвместимост и стрес между две души. Колкото повече Сблъсъци двамата формират помежду си, толкова по-несъвместими са и толкова повече стрес ще има във връзката им.

Принцип Девет за Любовта: Когато двама души формират повече Сблъсъци, отколкто Свръзки, двете души не са съвместими и не е вероятно двамата да се влюбят и да останат влюбени.

Принцип Десет за Любовта: Без значение колко много се обичат двама души, и без значение колко добре си пасват астрологичните им карти, ако двамата са се оженили в ужасен астрологичен ден, техният брак ще бъде бурен и стресиращ и вероятно ще доведе до разбито сърце.
Щастие може да бъде постигнато чрез брак в перфектен ден.

Забележка:
Принципите за Любовта действат заедно и трябва да се прилагат заедно. Не могат да се използват само някои принципи и да се игнорират други – ако правите така може да разбиете вашето или нечие друго сърце.
Не игнорирайте който и да е от десетте принципа, когато анализирате връзка. Не е мъдро да използвате само тези, които ще ви дадат желаните отговори. Принципите трябва да се използват в тяхната съвкупност. Например, ако сте влюбени в някой, с който формирате Романтична Супер Свръзка, но сте го срещнали, когато сте имали Транзит на Разбито Сърце, ще бъдете силно изкушени да игнорирате Принцип Три, но трябва да го включите. Не се опитвайте да прилагате само тези Принципи, които ви се иска, те работят заедно.

По същия начин, само защото сте срещнали някой, когато сте имали няколко Пепеляшкови Транзита, не означава, че този човек е вашата истинска любов. За да се окаже вашата истинска любов, този човек трябва да отговаря на останалите Принципи за любовта, като формирането на Романтични Супер Свръзки с вас, повече свръзки, отколкото сблъсъци и т.н.]

Традиционната астрология не е в състояние да обясни възхода и краха на любовните истории на известни личности, тъй като не използва последователни и съгласувани принципи като тези. Ако се чувствате разочаровани от традиционната астрология, приложете тези принципи във вашия и живота на вашите близки и бързо ще се убедите в тяхната ефикасност за постигане на щастие и любов.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *