Меню Затваряне

Дневен хороскоп

 Дневен хороскоп за 8 юли 2020

Според Мейджай Асоциацията, днес е един от най-добрите универсални дни за месеца.

Не винаги най-добрите универсални дни за един вид дейност са посочени като най-подходящи дни за всеки вид дейност. Запознайте се с най-добрите и най-лошите дни, за 14 вида ключови дейности за текущия месец, в секция Месечен Хороскоп.

Като знаете универсалните планетарни влияния (засягащи всички на Земята), имате половината от пъзела. Другата половина са вашите лични транзити. Те трябва да са възможно най-благоприятни и подкрепящи начинанието, което планирате. Затова Астрошайн предлага различни видове персонализирани хороскопи-календари, за различни сфери от живота. С тяхна помощ можете да планирате напред и да виждате предварително кога се задават тежки времена и кога да действате с пълна пара, за да постигнете целите си.

Любовни Календари
Любов-Романс-Секс   –––––––––––––––––––-
Успех Календари
Пари-Кариера-Инвестиране -Недвижими имоти
Други Календари
Здраве-Красота-Слава-По мярка-Универсален

В секцията СТАТИИ  в хоризонталното меню горе, ще откриете статии, подредени по категории: • Духовно развитие • Мейджай Астрология • Астрология на Успеха • Астрология на Славата • Астрология на Любовта • Астрология на Разбито сърце •  Астрология на СексаАстрология на ПепеляшкаАстрология на ДълголетиетоАстрология на Спорта


Ако търсите сродна душа:

Можете да срещнете сродна душа по време на вашите лични Пепеляшкови транзити. Колкото повече Пепеляшкови Транзити имате едновременно, толкова по-вероятно е да срещнете подходящ човек. Денят на запознанството с потенциален партньор също е важен – астро картата за този ден ще бъде рождената карта на вашето запознанство и ще влияе на неговото развитие.

Следете през вашето Пепеляшково време Месечния Хороскоп на този сайт – в него са посочени най-добрите дни за търсене на онзи човек, който да осъществи вашите мечти. Това е универсален хороскоп и важи за всички.

Съчетавайки личния и универсалния астро календар, увеличавате шансовете си да срещнете сродна душа и да имате любяща и удовлетворителна връзка.


За успешна работа или успешен бизнес:

Успехът е подкрепян от вашите лични Пепеляшкови, Златни и Сребърни цикли. Планирайте предварително с Персонализиран Хороскоп-Календар Успех:
– търсене и публикуване на обяви за работа
– интервюта за работа
– подписване на всякакви договори за работа, доставки, изпълнение
– пръв контакт с нов, перспективен клиент
– искане на увеличение на заплатата или повишение в длъжност
Правете всичко за вашия успех, когато имате каскади от лични Пепеляшкови, Златни и Сребърни цикли.
Не мътете водата, когато имате Ядрени и Цикли на Затъмнение.

Можете да поръчате комбиниран Персонализиран Хороскоп-Календар Успех и Любов.
Следете през вашето Златно време месечния хороскоп на този сайт – в него са посочени най-добрите универсални дни за ключовите дейности за работа и бизнес.
Започвайте вашите инициативи в тези дни.
Това е времето, когато късметът е с вас!


Дневен хороскоп | Хороскоп за деня | Хороскоп за днес | Хороскоп

Овен,ТелецБлизнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

всички сте подвластни на универсалните аспекти, които планетите формират всеки ден над главите ви. Денят на всеки от вас обаче няма да е еднакъв, защото освен тези универсални аспекти, вие трябва да отчетете аспектите, които реалните небесни тела правят с планетите от рождената ви карта. Една дузина небесни тела, всеки ден правят аспекти към още толкова небесни тела във вашата рождена карта. Обикновено няколко от тях са от ключово значение. Не е възможно да се направи генерална прогноза за представителите на един зодиакален знак, защото освен Слънцето, което се е намирало в този знак, когато са се родили, има още важни тела и те са на различни места в картата на всеки от тях. Всяка генерална прогноза за зодиакалните знаци е една голяма спекулация, нямаща нищо общо с ключовите влияния, които наистина трябва да вземете предвид, преди да започнете важни за вас инициативи.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email