Меню Затваряне

Гала – Пепеляшка в Българската Телевизия

Астрология на Славата и Успеха

Астрология на Дълголетието

Гала, натална карта, супер успех и слава, Пепеляшка

Гала е една от най-популярните личности в България. Виждаме я на малкия екран от времето на „Невада”. Успехът ѝ като телевизионна водеща е дълготраен. Излъчва харизма, без да е натрапчива, с неподправена, мека женственост и същевременно твърдост и воля. Вероятно мнозина ѝ завиждат за външността, неподвластна на времето.

Никоя друга форма на астрология, освен Астрология на Влъхвите, не е в състояние да обясни късмета, популярността, успеха и дълголетието. Мейджай Астрологията може да разкрие доколко външния вид и младоликост на човек се дължат на козметични процедури или на астрологични фактори.

Всеки човек има нужда от голяма доза късмет, за да успее в своите начинания. Някои се раждат с повече късмет от другите. Такъв е случаят с Пепеляшковите Аспекти в наталната (рождената) карта. Пепеляшковите Аспекти в наталната карта показват възможност за почти магическа промяна в определен момент от живота.

Гала е успешна вече дълго време в среда, в която конкуренцията е голяма, с млади кадри, жадни за телевизионна слава. Нейният късмет, ведно с качествата ѝ, е показан в наталната ѝ карта:

`empty line for articles

Гала, натална карта, Пепеляшкови Аспекти

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер
Това са гео наталната карта и хелио наталната карта в Зодиак 12 на Гала. Те съдържат четири Пепеляшкови Аспекта, символ на невероятен късмет. Освен това, както в гео, така и в хелио наталната ѝ карта, Пепеляшковите Аспекти участват съвместно в по-сложни планетарни конфигурации. В гео наталната карта двата Пепеляшкови Аспекта формират Голям Тригон. Големият Тригон е най-благотворната Симетрична Планетарна Геометрия във всяка натална карта. Той показва хармония, дълготрайност и успешна проява на планетарните енергии, работещи в пълен синхрон помежду си. Хирон в тригон с Юпитер и Нептун формира тази конфигурация, която показва дълготраен (Нептун) успех и късмет (Юпитер) в кариерата (Хирон), както и тази нежна, мека и романтична женственост (Нептун-Хирон), която в голяма степен подпомага успеха ѝ (Юпитер).

В хелио наталната карта на Гала, Хирон прави още един тригон с Нептун (трансизмерен аспект, по-мощен от обикновен единичен аспект с около 3-4 пъти) и куинконкс със Земята. Двата Пепеляшкови Аспекта образуват Мистичен Триъгълник, най-силната от Несиметричните Планетарни Геометрии в наталната карта. Тази конфигурация може да се интерпретира като личност (Земя) с дълготрайна (Нептун) кариера и харизма (Хирон). Подсилванията (хармонични аспекти) между Земята и Хирон в наталната карта са наречени от Мейджай Астрологията Аспект Икона, каквато е със сигурност Гала в българската телевизия.

Пепеляшковите Аспекти обясняват късмета, а Супер Аспектите в наталната карта показват волята за успех, без която е немислимо издигането в дадено поприще.

`empty line for articles

Гео натална карта и хелио натална карта на Гала в  Зодиак 12:

Гала, натална карта, зодиак 12, Супер Аспекти

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер
Един от Пепеляшковите Аспекти в гео измерението на наталната карта е също Супер Аспект. Освен Юпитер-Хирон, Супер Аспекти са и Юпитер тригон Нептун (третият аспект от Големия Тригон в наталната карта на Гала),  Слънце куинконкс Юпитер и Слънце куинконкс Уран. Всички аспекти действат в синхрон, включени в обща Планетарна Синхронизация и показват личност (Слънце) с харизма и приказен публичен имидж (Хирон), с множество таланти (Юпитер-Нептун), стремяща се към и лесно печелеща популярност и внимание от публиката (Уран).

В хелио измерението на наталната си карта, Гала притежава още три Супер Аспекта, работещи в обща планетарна симетрична конфигурация: Венера куинконкс на  Уран и Плутон, които са в съвпад помежду си. Тази геометрия показва любов към и пари от (Венера) бизнес (Плутон) в Уранови поприща, каквато е телевизията.

`empty line for articles

Следва наталната карта на Гала в хелио ширините:

Гала, натална карта, зодиак 12, Пепеляшкови Аспекти

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер
За ролята на Супер Слава Аспекта (подсилване Юпитер-Уран) за постигане на популярност, можете да прочетете тук. Не е учудващо, че една от най-популярните водещи го притежава, при това в солидна доза, както може да си види от наталната карта в Зодиак 7:

`empty line for articles

Гала, натална карта, зодиак 7, Супер Аспекти

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер
В хелио измерението Супер Слава Аспектът работи в синхрон с два други Супер Аспекта: Венера-Юпитер и Венера-Уран – успех (Юпитер) и пари (Венера) в Уранови дейности, както и пари (Венера) от супер-популярност (Юпитер-Уран).

В гео наталната карта на Гала, три Супер Аспекта формират Симетрична Планетарна Геометрия, създаваща предпоставките за продължителен супер успех: Слънцето е в аспект с Юпитер и Плутон и показва личност (Слънце) с късмет (Юпитер), силна воля и нюх за бизнес (Плутон), превръщайки се в човек (Слънце) със супер успех (Юпитер-Плутон Аспект на Супер Успех).

За щастие, липсващите аспекти в нашата натална карта, можем да си набавим чрез свръзки с натална карта на важно начинание в подходящ ден или натална карта на партньор.

Това, което дава сила, мощ, хармония и дълготрайност, е симетричаната Планетарна Геометрия, особено благотворна за наталната карта, когато включва Пепеляшкови и/или Супер Аспекти. Гала в това отношение е супер надарена от звездите.

`empty line for articles

Натална карта на Гала в Зодиак 12, дължини (зодиакални знаци):

Гала, натална карта, зодиак 12, Симетрична Планетарна Геометрия

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер
Звездите са се „забравили” в наталната карта на Гала, когато са формирали Симетрии. В гео наталната карта, няколко Симетрични Планетарни Геометрии работят в обща Планетарна Синхронизация: Хвърчило, Летящ Орел и Желязна Пеперуда. Общо 6 планети са включени в синхронизацията и показват личност (Слънце) с желязна издържливост и невероятна повратливост (Желязна Пеперуда), способност да се извиси нависоко (Летящ Орел) и да се носи с лекота (Хвърчило), с морален интегритет и търсеща истината (Слънце-Юпитер), печелеща успех (Юпитер) и популярност (Уран) в кариерата (Хирон), извличаща от бизнеса (Церера) дълготрайна финансова сигурност (Нептун). Нептун участва във всяка от Симетричните Планетарни Геометрии в гео наталната карта, както и в друго хвърчило, в хелио наталната карта, подсилен от Юпитер и Хирон и в аспекти със Слънцето (гео) и Земята (хелио). Нептун управлява младостта в сърцето и дълготрайността на всяко нещо. В натална карта на човек, подсилванията към Нептун показват човек, който изглежда по-млад от връстниците си, по-малко податлив на заболявания и по-пълно възстановяващ се от такива. В наталната карта на Гала Нептун е Фокусна Планета – с множество аспекти, участващ в Симетрични Планетарни Геометрии. Това обяснява неповяхващият ѝ женствен и мек чар.
В хелио наталната карта на Гала, друга Планетарна Синхронизация показва вероятната насоченост на нейните таланти. Седем планети формират две Симетрични Планетарни Геометрии, включени в тази синхронизация: Хвърчило и Непобедимо Острие на Копие. Гала (Земята) може да бъде непобедима поради нейната обсебеност (Сафо) в дълготрайна (Нептун) кариера (Хирон), свързана с общуване (Меркурий) с и чрез приятелства и приятелска обстановка (Веста) пред публика (Уран). Лесно се нагажда към нови тенденции и има вероятност за дълготраен успех като телевизионна (Уран) водеща (Меркурий).

`empty line for articles

Гала, натална карта, зодиак 12, Симетрична Планетарна ГеометрияСиметрията не свършва дотук и в хелио ширините на наталната карта на Гала, Супер Слава Аспектът Юпитер паралел Уран, участва в Симетрична Планетарна Геометрия с Меркурий, показваща супер популярност в Меркуриеви занимания – говорене, писане, общуване. Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер

`empty line for articles

Други аспекти от характера на Гала могат да се открият в Зодиак 7 на наталната ѝ карта.

Гала, натална карта, зодиак 7, Симетрична Планетарна Геометрия

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер
В гео наталната карта, в Симетрична Планетарна Геометрия със Супер Аспектите Слънце-Юпитер, Слънце-Плутон, Слънце-Уран и Супер Успех Аспекта Юпитер-Плутон, участва Палада, разкриваща склонността на Гала към аналитичност, търсене на логика и ред, помагащи ѝ да бъде супер успешна и популярна личност в Уранов бизнес (Плутон).

В хелио измерението на наталната ѝ карта, Симетрична Планетарна Геометрия показва засилена (Церера) способност за самоконтрол и контрол (Сатурн) в отношения на приятелска основа (Веста), а Меркурий в синхрон с тази геометрия показва способност да превръща бизнес (Церера) контактите (Меркурий) в приятелски и приятелските – в бизнес.

 Мейджай Астрологията може да разкрие кои са вашите печеливши таланти и времето, когато да преследвате мечтите си.

 

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email