Какво е Планетарна Геометрия?

Posted on Posted in Мейджай Астрология

Превод на Статия на Мейджай Асоциацията

Планетарната Геометрия е

ВТОРОТО НАЙ-ГОЛЯМО ОТКРИТИЕ НА МЕЙДЖАЙ АСТРОЛОГИЯТА

След най-обширното проучване в астрологията на взаимоотношенията, Мейджай Обществото откри, че астрологичният ключ към любовта, съвместимостта и сексът се основава на това, което наричаме Планетарна Геометрия. Планетарната геометрия просто се отнася до линиите и формата на фигурите, които се създават, когато теглите свързващи линии между позициите на планетите, когато някой се е родил. По-долу има три примера за Планетарна Геометрия.

планетарна геометрия в астрологията
планетарна геометрия в астрологията
планетарна геометрия в астрологията

 

Такива линии и фигури действат като парчета от пъзел и всеки човек има уникална лична Планетарна Геометрия, създадена по времето на неговото раждане. Нашата лична Планетарна Геометрия действа подобно на начина, по който го правят парченцата от пъзелите; тя или се вписва в Планетарната Геометрия на някой друг, или не. Ако те се вписват добре, има привличане и пасването помага да се създаде любов и емоционална привързаност, както и най-голямо сексуално удовлетворение. Това е, което имаме предвид под пасване:

Ако вземете Планетарната Геометрия на един човек и я НАЛОЖИТЕ върху нечия друга, тогава, ако има някои видове СИМЕТРИЧНИ ФИГУРИ, това означава, че тези двама души са много съвместими. По-долу е даден пример за Планетарна Геометрия на двама души, които ЗАЕДНО могат да формират симетрична фигура.

И, разбира се, по-долу е симетричната форма, която се създава, когато горните две фигури на Планетарна Геометрия са наложени една върху друга.

Когато наложим Планетарната Геометрия на един човек върху нечия друга и се създаде такава форма, се създават това, което наричаме СВРЪЗКИ. В горния пример всяка страна на триъгълника е Свръзка и всяка Свръзка е показател за привличане, хармония и съвместимост. Когато Планетарната Геометрия на две лица формира симетричен модел като този по-горе, е вероятно да има доживотна връзка. По-долу са дадени примери за други видове симетрични модели, които са също толкова добри, колкото и триъгълникът.

Не само, че всяка форма има значение, конкретният състав на планетите, които създават формата, също има значение. Например, фигурата, формирана от Марс, Юпитер и Плутон, за разлика от Меркурий, Сатурн и Слънцето. Като взимаме предвид такива фактори, можем да действително да узнаем:

Ще се ожените ли благосъстоятелно или ………..?

Някои видове Свръзки се наричат Пепеляшкови, защото те са показатели, че човек ще се ожени за много богат човек или дори за кралска особа. Разбира се, кралските особи и богатите не са толкова, колкото са бедните, но Пепеляшковите Свръзки са показател, че женитбата за този човек, с когото ги имате, ще подобри значително социалния ви статус. Съществуват и Сексуални Свръзки, които предсказват, че двете свързани личности ще имат невероятен сексуален живот заедно. Някои Свръзки са Романтични Супер Свръзки, което означава, че двамата биха могли да се оженят. Повечето двойки, които се женят, имат такива свръзки; а тези, които нямат, обикновено не се женят. Например, Бил Клинтън и Моника имат Сексуална Свръзка, но нямат Романтична Супер Свръзка. Помислете колко ценна може да е тази информация в собствения ви живот.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *