Меню Затваряне

Кубрат Пулев загуби двубоя с Кличко по време на Транзити Разбито Сърце

АСТРОЛОГИЯ НА СПОРТА

Кубрат-Кличко-Транзити Разбито сърце

Транзитите към наталната карта, които преживяваме във всеки един момент, оказват влияние върху нашите способности, за добро и лошо. Отвъд спортният талант, който е тема на друга статия, шансовете за успех са страхотно подсилени или възпрепятствани от планетарните енергии на момента и срещата на Кубрат Пулев и Кличко е идеален пример.

По-долу са отразени транзитите, които Кубрат е имал към наталната си карта, по време на срещата с Владимир Кличко. Транзитните планети са отбелязани с червен цвят, а рождените планети от наталната карта на Кубрат са в черен цвят.

Кубрат Пулев, Транзити Разбито сърце-натална карта, зодиак 12-геоКликнете на изображението, за да го видите в пълен размер.

В гео деклинациите на наталната карта на Кубрат, транзитен Сатурн прави контра-паралел с рожден Хирон – Транзит на Разбито Сърце. Струва си да се отбележги, че в дължините (зодиакалните знаци), средната точка Сатурн/Юпитер, наричана също Ядрена Точка, прави куинконкс – сблъсък с Меркурий. Меркурий управлява рефлексите и съуправлява координацията, които за един спортист е ключов фактор, за боксьорите в това число.

Следва карта с транзити към наталната карта на Кубрат в хелио измерението на Зодиак 12.

Кубрат Пулев, Транзити Разбито сърце-натална карта, зодиак 12-хелиоКликнете на изображението, за да го видите в пълен размер.

Средната точка Сатурн/Хирон, наричана също Точка на Разбито сърце, прави куинконкс с Хирон от наталната карта. Това също е Транзит на Разбито сърце. Транзитен Сатурн също прави куинконкс с рожден Меркурий на Кубрат. Подобно на сблъсъка на Точката на Разбито сърце, Сатурн в сблъсък с Меркурий също влошава рефлексите и координацията.

Следва карта с транзити към наталната хелио картата в Зодиак 7 на Кубрат Пулев.

Кубрат Пулев, Транзити Разбито сърце-натална карта, зодиак 7-хелиоКликнете на изображението, за да го видите в пълен размер.

Ядрената точка (Сатурн/Юпитер средната точка) прави сблъсък с рожден Хирон на Кубрат. Това е Ядрен Транзит на Разбито сърце.

В деня на срещата, Кубрат е имал три транзита Разбито сърце към наталната карта:

– хелио измерението на наталната карта, в Зодиак 7: Сат/Юп средна точка прави Ядрен Транзит на Разбито сърце с Хирон от наталната карта на Кубрат. Аспектът става точен на 29 ноември 2014

– гео измерението на наталната карта, в Зодиак 12: Сатурн прави Транзит Разбито сърце с Хирон от наталната карта на Кубрат. Аспектът става точен на 4 декември 2014

– хелио измерението на наталната карта, в Зодиак 12: Сат/Хи средна точка прави Транзит Разбито сърце с Хирон от наталната карта на Кубрат. Аспектът става точен на 5 декември 2014.

И трите транзита са в силното си време, тоест, действат в пълна сила. Транзитите разбито сърце се характеризират с лоша преценка, провал, понижени жизнени показатели, лошо представяне, липса на здрав разум и склонност да правим крачки, твърде големи за способностите ни. Това значи, че сме склонни да рискуваме неразумно и освен лошия късмет, в този период сами увеличаваме риска от провал.

За Кубрат рискът от провал е тройно увеличен, предвид трите Транзита Разбито сърце в силно време.

Само с Мейджай Астрологията можете да узнаете кога е вашето критично време и да избегнете провал и разбито сърце, като изчакате да отминат критичните транзити към наталната ви карта и предприемате нови начинания, важни за живота ви, в периоди с подходящи транзити за конкретната сфера.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email