Меню Затваряне

Любов

Астрология и Любов

астрология, Пепеляшка, Пепеляшково време, хоросокоп

Резултатите от 30 години проучвания в Мейджай Астрологията са недвусмислени: Да се открие любовта наистина е въпрос на подбор на правилното време!

През вашето Пепеляшково време можете да срещнете вашия Принц или Принцеса.
Всеки може да намери Любовта, защото всеки има Пепеляшково време.
През Пепеляшковото ви време, звездите работят, за да доведат при вас вашата Сродна душа.

астрология, синастрия, разбито сърце, съвместимостПо време на Транзити Разбито сърце, се случва обратното – звездите ви водят хора, които могат да ви разбият сърцето.

Любовният Личен Хороскоп може да ви каже кога да търсите сродна душа и кога рискувате само да ви разбият сърцето.
Използвайте Персонализиран Любовен Хороскоп, за да намерите сродна душа, да задълбочите връзката си, да планирате специални събития, ключови моменти, ваканция или съблазняване.
Узнайте кога да бъдете навън и да действате и кога да си траете и да сте предпазливи.
Преди да излезете на среща „на сляпо”, да си създадете профил в сайт за запознанства, да излезете на среща с онлайн изгора или да започнете онлайн познанство, уверете се, че сте във Пепеляшковото си време!
Готови сте да придвижите връзката си на по-високо ниво?
Научете кога ви виждат в най-добрата ви светлина и кога ви виждат в най-лошата ви светлина.
Научете кога да настоявате за обвързване и кога да полагате усилия да давате най-доброто от себе си, за да избегнете разбито сърце.

Кликнете тук и научете кога са вашите Пепеляшкови дни.
личен астро календар любов
Да намериш любовта не къде, а КОГА?
Получете вашите лични ДОКАЗАНИ прозорци на възможност да срещнете вашата Половинка.
Разберете повече
Астрология на Любовта и брака: Да разбереш любовта

30 години проучвания в Мейджай Астрологията откриха истинските ключове за любовта, обвързването, страхотния секс и още. Използвайте Мейджай Астрологията, за да разберете вашата връзка, с удивителна точност.

Открийте потенциалите на вашата връзка с Мейджай Синастрия – анализ на вашата Комбинирана Карта и Управляващата Карта на Отношенията.

синастрия, съвместимост, любов

любов, сродна душа, брак, разбито сърце, астрология, хороскоп, синастрия

Разберете какъв е вероятният изход на която и да е връзка – дори с някого, когото току що сте срещнали. Всичко, което ви трябва, е коректни ден, месец и година на раждане, нищо повече! Узнайте какви са потенциалите на връзката ви, ПРЕДИ да сте загубили време или главата си. Разглеждани, използвайки комлексните, научно доказаните принципи на, шест-измерната Мейджай Астрология, връзките са видимо уникални като снежинките. Мейджай Астрологията може да обясни връзките така ясно и комплексно, както генерализациите на едно-измерната поп астрология никога не биха могли. Анализите в синастрията използват уникални и доказани принципи на Мейджай Астрологията, за да открият потенциала на вашата връзка, ВЕДНАГА.

Имате ли Свръзки Сродни Души?
Имате ли Сексуална Химия? Дълготрайна ли ще бъде?
Имате ли еднакво нужда един от друг?
Колко съвместими сте?
Къде ще има сблъсъци и колко лошо може да стане? По-добре да останете или да си тръгнете?
Връзка с голям брой Сблъсъци Разбито Сърце почти винаги свършва с разбито сърце.
Намерете отговорите, които търсите – да разберете истинската природа на вашата връзка е лесно, използвайки Любовните Анализи на вашата Синастрия. Все едно гледате в кристална топка и разбирате преди това необяснимите части от вашата връзка и виждате нейния вероятен изход.
Понякога помага да получите потвърждение на интуицията ви или да подредите мислите си. Понякога да узнаването на истината, може да потвърди, че не сте полудели!

 Ще завърши ли най-вероятно с любов, брак или разбито сърце? Кликнете и разберете СЕГА.

За да ползвате доказаните принципи на Мейджай Астрологията, за да разберете вашата връзка:

Стъпка 1: Разберете двойката заедно

астрология, синастрия, любов, сродни души

Свръзки Сродни Души:
Знак за истинска любов. Чувствате, че си принадлежите един на друг. Желание за обвързване. Желание за брак.
Свръзките Сродни Души дават на двойката чувството, че двамата си принадлежат един на друг, но не гарантират „и заживели щастливо навеки”. Свръзките Сродни Души могат да са придружени от трудни аспекти, от средно-тежки сблъсъци, до Сблъсъци „Връзкоразбивачи”, показани по-долу.

Сексуални Свръзки и Сексуални Сблъсъци: Показват сексуалната химия в двойката, интензитетът и дълготрайността на сексуалното привличане, сексуалната хармония.

астрология, синастрия, секс, сексуална химия, съвместимост, сексуално привличане

Някои Сексуални Свръзки създават почти неустоимо привличане, но тяхното влияние изчезва след брака. Други Сексуални Свръзки са супер горещи, но изгарят след месеци или няколко години, без значение дали двойката ще се ожени или не. Определени Сексуални Свръзки не са така силни в създаване на неустоимо привличане, но са доживотни при всички случаи. Сексуалните Сблъсъци създават първоначално силно привличане, което бързо се влошава и могат да доведат до сексуално разочарование, обсебвания и ревност.
Юноновите Супер Сексуални Свръзки, в комбинация с Каптивации, създават Сексуални Каптивации. Сексуалните Каптивации могат да създадат екстремен сексуален интензитет, придружен с дисбаланс във властта, освен ако няма Сатурнов Баланс. Могат да създадат отчайващи обсебвания и да бъдат много разрушителни.  Научете повече за Секса в Мейджай Астрологията.

астрология, синастрия, каптивации, зависимост от партньора, контрол

Каптивации: Планета или средна точка (мидпойнт) от Сатурнов тип, в свръзка или сблъсък с определени планети. Създават отношения, тип Трапер и Пленник.

Някога чувствали ли сте се оковани в една връзка? Някога чувствали ли сте отчаяно, че не можете да живеете без някого? Някога правили ли сте неща, които иначе не бихте направили, бивайки с някого?
Научете повече за Каптивациите

астрология, синастрия, разбито сърце, съвместимост

Сблъсък Разбито Сърце:
Често започва с мощно привличане. Държи двойката заедно, понякога дори с години, преди да разбие сърцето на единия или и на двамата. Най-вероятно е Хироновата личност да остане с разбито сърце. Сблъсъците Разбито Сърце МОГАТ да бъдат превъзмогнати с избор на перфектна или почти перфектна дата за сватбата.
Не винаги този сблъсък се изразява в разбито сърце от романтичен характер, други видове разбито сърце могат да поразят връзката. Те могат да бъдат овладени също в по-голямата си част или изцяло, от съотношение 3 към 1 на Свръзки Сродни Души, спрямо Сблъсъци Разбито Сърце. Разберете вашето съотношение Свръзки Сродни Души, спрямо Сблъсъци Разбито Сърце. Научете повече за Сблъсък Разбито Сърце.

http://astroshine7.com/wp-content/uploads/2016/05/Astrologia-sinastria-razlichia.jpg

Ядрен Сблъсък:
Големи, разделящи различия, в ключови области. Двойки с Ядрени Сблъсъци трябва да работят много усилено и да проявяват голямо търпение, за да останат заедно задълго. Те трябва да са способни „да се съгласяват с несъгласията си”, относно техните непреодолими различия. Повече за Ядрения Сблъсък.

астрология, синастрия, съвместимост, невъзможна любов

 Връзки „Рай и Ад”: Свръзки Сродни души и тежки сблъсъци.
„Не можем да живеем един с друг, не можем да живеем един без друг”. Бурни, с върхове и спадове връзки – двойката може да се разделя и събира много пъти. Тези връзки може да са невероятно трудни.

Научете повече за сблъсъците.

Сблъсък Невъзможна Мечта:
Знак за възможно разбито сърце. Връзки, на които сякаш не им е писано да ги бъде – обикновено не проработват, дори да изглеждат перфектни в началото. Може да бъде компенсиран с  перфектна дата за сватбата.

В много случаи, Меджай Астрологията може да хвърли светлина за иначе необясними поведения във връзката. Важно е да се разбере, че сблъсъците в Синастрията и проблемите, които могат да причинят, не са по ничия вина. Никой не може да помогне за основния начин, по който неговата натална карта реагира на картата на друг човек. Ние все пак можем да изберем човек, с когото имаме повече хармония и по-малко разногласия и можем също да се научим да работим със сблъсъците във връзката по по-конструктивни начини.

Когато се разглежда каквато и да е връзка, важно е да се има предвид, че двойката може да има много широко различаващи се свръзки и сблъсъци. Само с няколко изключения, интер-аспектите във връзката не се анулират един друг, всички те се усещат в отношенията.

Вижте 10-те принципа в любовта.

астрология, синастрия, любов, сродни души

Стъпка 2: Анализирайте всеки индивид с Мейджай Астрологията

  • Способен ли е на обвързване?
  • Добър човек ли е?
  • Любящ и привързващ се ли е?
  • Честен ли е? Казващ истината?
  • Има ли потенциал да печели?
  • Каква е неговата сексуалност?
  • Само от пари ли се интересува?
  • Използвач ли е?
  • Играч ли е?
  • Сърцеразбивач ли е?

Кой сте вие? Кой е вашият партньор? Какво иска всеки от вас и от какво се нуждае? Любовници, ангели-хранители, бойци, сърцеразбивачи ли сте?
Анализът на всяка натална карта сама по себе си, показва нуждите на всеки партньор, лични въпроси, способност за любов и интимност, нужда от свобода и пространство и способност за нараняващо и вредно поведение.

Поръчайте анализ на наталната карта на вашия партньор

Проучванията в Любовната Мейджай Астрология откриват кои са действителните астрологични причини, предразполагащи хората да стоят с един човек, да сменят често връзките, или да кривнат встрани от правия път. Аспектите „Вярност” помагат на хората да бъдат верни на техните партньори. „Скитник” Аспектите предразполагат хората да странстват от връзка във връзка, докато не са дълбоко удовлетворени и някои „Скитници” може да имат забежки извън връзката, преди да останат отново сами. „Имамник” Аспектите предразполагат хората да мамят партньорите си. Тези рождени аспекти не са гаранция за поведение – човек с Аспект „Вярност” може все пак да избере да скита, а такъв с Аспект „Имамник”, може да избере да бъде верен на партньора си. Това е вселена на свободната воля. Всеки, по всяко време, може да избере да следва негативните си импулси или да почита своите отговорности. Не се паникьосвайте, ако вашият партньор има Аспект на Скитника или Измамника! Струва си да се наблегне на това – всеки, дори да няма Аспекти „Вярност” или има Аспекти на Скитника или Измамника, дори да е утвърден измамник, може да избере по всяко време, да бъде верен. Това е силата на свободната воля. Все пак, полезно е да се знае какви са възможностите…

Аспект на Вярностхармоничен аспект, между всеки две (или повече) от тези планети: Венера, Веста или Юпитер.
Аспект на Скитникавсеки аспект между Венера, Марс, Плутон или Юнона, с Уран.
Аспект на Измамника – всеки аспект между Юнона и Сафо
Научете повече за Секса В Мейджай Астрологията

Поръчайте интерпретация на наталната карта на вашия партньор.

Стъпка 3: Анализ на Управляващата Карта на Отношенията

Как вие ще виждате връзката? Какво можете да спечелите или изгубите от нея?

Поръчайте Анализ на Управляващата Карта на Отношенията.

10 потенциала и за двамата партньори + денят сам по себе си.

Управляващата Карта на Отношенията е решаващ ключ за потенциала на връзката – може драматично да повлияе за щастието или разбито сърце, успех или провал и да помогне да се определи дали двойката ще премине към следващ етап на тяхната връзка.
Колкото повече позитивни цикли има за всеки от партньорите и в самия ден, толкова по-добре! Когато вашите лични цикли и/или универсалните звезди не са обнадеждаващи: карайте бавно, дръжте очите си отворени и внимавайте за предупредителни сигнали.

Нови запознанства: ползвайте датата на вашата първа среща лице в лице.

Любовници: ползвайте датата, когато за пръв път сте правили любов.

Сгодени двойки: ползвайте датата на годежа.

Женени двойки: Използвайте датата на първата си законова сватба.

Въпреки, че връзката се развива, Картата на Запознанството продължава да играе роля, до сключване на брак.
Управляващата Карта на Отношенията сама по себе си е ключ към основните силни и слаби страни на връзката и нейния вероятен изход. Също така има много общо с това как всеки партньор възприема връзката.
Сравнявайки Управляващата карта с наталната карта на всеки партньор, Мейджай Астрологията разкрива какво всеки партньор ще печели или губи от нея, като например:
Индивидуален потенциал за щастие и удовлетворение
Индивидуален потенциал за успех в кариерата
Лични проблеми, които връзката е вероятно да предизвика
Потенциал за разбито сърце
Всичко по-горе и още, трябва да бъде анализирано, за да се разбере връзката в нейната цялост.
Не сте се придвижили още до следващ етап? Бъдете проактивни и изберете страхотна дата!
За да проверите единична дата: Поръчайте Анализ на Управляваща Карта на Отношенията
За да проверите период от време: Поръчайте Личен Любовен Хороскоп

Астрология на Любовта и брака: Изцелете разбитото си сърце

астрология, синастрия, разбито сърце, съвместимост

Имате проблем да се примирите с раздялата? Искате да знаете какво не е било наред? Спрете да плачете за изгубена любов. Не прахосвайте пари за любовни заклинания. Разберете защо не се е получило – винаги има причина в звездите.
Освободете себе си, за да продължите към истинска любов с някого, с когото се обичате еднакво.
Поръчайте подробен анализ на синастрията, подробен анализ на наталната карта или кратък отговор на 1 въпрос.

RSS
Последвайте чрез Email