Меню Затваряне

Мейджай Асоциацията

logo-Magi-astrology

Обществото на Влъхвите – Magi Society (произнася се мей-джай) води началото си от тайно общество, основано през 1625 година, от малка група Шао-Лин астролози-монаси в Китай, водени от Йезуит/Шао Лин монах, който приема Християнството, живее в Европа и учи астрология при Йоханес Кеплер. Обществото носи името Влъхви в чест на притчата за Влъхвите, посетили новородения Христос. Още от онова време, Мейджай Обществото е проучвало звездите и записвало своите открития. През вековете, Мейджай Астролозите са били астролози при императорите на Китай и при някои от най-богатите и могъщи Китайци и Южноазиатци. Очаквайки, че комунистите ще завземат Китай, повечето членове на Мейджай Асоциацията напускат родината си през 1948.

С публикацията на своята първа книга през 1995, Мейджай Асоциацията оставя зад гърба си годините като Китайско тайно общество и става достъпна за публичните очи. Днес, Мейджай Асоциацията е най-голямата и най-бързо растящата астрологична асоциация в света, с повече от 5000 члена, в 32 страни.

От зората на компютърната ера, Мейджай Асоциацията провежда научно статистически проучвания на стотици хиляди астрологични карти на известни хора, известни връзки и световни събития, както и статистически анализ на всички данни, събирани през близо 400 годишната история на обществото. Надеждата на Мейджай Асоциацията е, че нейните постоянни научни проучвания ще допринесат за световен прием на валидността на астрологията, в полза на човечеството.

Трите книги, на Мейджай Асоциацията

Астрологията наистина работи-доказано от Мейджай Асоциацията
1995 г.*
Ефемериди на Мейджай Асоциацията, включващи тайни на Мейджай Астрологията
1996 г.*
Ключът към успеха в Любовта и Парите
1999 г.*

1995 г.* – Астрологията наистина работи-доказано от Мейджай Асоциацията
1996 г.* – Ефемериди, включващи тайни на Мейджай Астрологията
1999 г.* – Ключът към успеха в Любовта и Парите

Ключови Различия в Мейджай Астрологията

Широки статистически изследвания са причина Mейджай обществото да преосмисли астрологията. То не се придържа към традицията. Използва само принципи, които може да докаже научно. Някои традиционни астрологични принципи е задържало. Някои е променило. Някои е изхвърлило изцяло – всичко, което резултатите от неговите проучвания са продиктували. Мейджай Асоциацията не казва, че традиционните принципи НИКОГА не работят. Тя казва само, че ако един принцип не работи предвидимо, надеждно, постоянно, няма да стане принцип на Мейджай Астрологията.

Дори да сте били традиционен астролог години наред, отворете съзнанието си за доказаните принципи на Мейджай Астрологията. Проверете ги за себе си. Вижте дали Мейджай Астрологията не разказва историята по-точно, по-постоянно, отколкото популярната астрология някога би могла.

Така че, затегнете коланите. Тук са някои от разликите. Запазете присъдата, докато не сте проверили Мейджай Астрологията за себе си!

Някои ключови разлики в Мейджай Астрологията:

Няма Домове!
Въпреки 30 години изследвания, не е доказано никоя домова система да работи постоянно и последователно. Освен това, няма научно приет „момент на раждане”, нито атомно точно време, до съвсем скоро.

Без Зодиакални Знаци!!!
С прецесията на равноденствията, сега има повече от 12 знака и въпреки 30 години проучвания, никога не е доказано, че зодиакалните знаци работят постоянно. Как можете да натъпчете 600 милиона души в 1 група и после да правите прогнози за тях?  Всяка натална карта е уникална.

Не е необходимо време на раждане, за зашеметяваща точност (въпреки че Мейджай Астролозите винаги ползват час на раждане, когато разполагат с него).
Отново, няма научно приет „момент на раждане” и не е имало атомно време, до съвсем скоро.

6 измерения / 6 карти, всички с еднаква тежест
Проучванията на Мейджай Асоциацията убедително са доказали, че те всички са необходими, за да се получи по-пълна и цялостна картина: Стандартен Зодиак 12 Геоцентрични Дължини (единственото измерение, използвано от популярната астрология), Стандартен Зодиак 12 Хелиоцентрични Дължини, Геоцентрични Деклинации, Хелиоцентрични Ширини, Мейджай Зодиак 7 Геоцентрични Дължини, Мейджай Зодиак 7 Хелиоцентрични Дължини.

Най-голямо значение дадено на Планетарната Геометрия
Проучванията са доказали, че Планетарната Геометрия е с най-голямо влияние във ВСЯКА карта.
Всяка подредба на поне три планети във взаимни аспекти, е планетарна геометрия. Най-мощната Планетарна Геометрия е симетричната.

Много тесни аспектови орбиси
Откритията от проучванията на Мейджай Асоциацията са много ясни, че широките орбиси, ползвани в популярната астрология, просто не са правилни.

Значителни различия в Планетарните Символизми за много планети
Проучванията са показали, че докато някои традиционни значения за планетите са верни, други са напълно неправилни.

Транзитите губят своята сила, веднъж след като са подминали точен аспект.
Отново, проучванията са ясни: веднъж, щом транзит направи пик и по-бързата планета започне да се отделя от точен аспект с по-бавната, няма повече активно влияние.

Принципи на успешните Натализации (елективна астрология)
Всички принципи на натализации на Мейджай Обществото се базират единствено на неговото 30 годишно проучване.

Прогресивните планетарни аспекти и геометрии са най-мощните
Мейджай Обществото ги нарича Чисти Прогресии и неговото статистическо проучване е недвусмислено, че те са най-силните от всички други видове прогресии.

Без карти на възвръщания (революции)
За тях просто не може да се докаже, че работят, поради същите причини за точен час на раждане и домови системи, посочени по-горе.

Ключови Открития, направени от Мейджай Асоциацията

Ключът към сродните души и брака

Ключовете към изумителната сексуална химия

Ключовете към супер-успех в бизнеса

Пепеляшковите Цикли – времето във вашия живот, когато е най-вероятно да срещнете и сключите брак с вашата сродна душа

Златните Цикли – времето, когато ще правите най-много пари и получите най-много признание

Циклите Разбито Сърце – времето, когато всичко, което започнете – романтично или в бизнеса – е вероятно да се провали

Способността да се предвиди вероятния изход на всяка връзка или бизнес начинание

Седна е ключът към световната финансова криза 2005-2008

+ още много други.

Изследователски изпитаните принципи осигуряват изключителната точност, с която Мейджай Астрологията е известна. Мейджай Астрологията е НЕПРЕСТАННО РАЗВИВАЩА СЕ наука. Нейните проучвания са постоянни. Нови принципи (и промени на стари принципи) ще бъдат внедрявани в Мейджай Астрологията, щом бъдат доказани.

Планирайте предварително следващата фаза от вашия живот или се пригответе за бъдещето.
С Мейджай Астрологията можете да планирате напред, за да изберете най-доброто време да намерите любов или работа (Пепеляшково Време), да лансирате нов бизнес, да откриете банкова или брокерска сметка (Златно Време), да изберете партньор в живота или да сключите брак.

Бъдете стратези, за да накарате вашия бизнес да разцъфти. Изберете най-доброто време да назначите нов служител, да лансирате нов продукт, да подпишете договор, да купите нова кола или да ремоделирате вашия офис.

За всичко има сезон: персонализираните хороскопи – календари могат да посочат кога е времето да жънете и кога да сеете.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email