Меню Затваряне

Ненчо Балабанов спечели изключителна популярност по време на Транзит Супер Слава

 

Ненчо Балабанов, астро-натална карта, супер слава, супер успех

Супер Аспектите са откритие на Мейджай Астрологията.
Супер Транзитите са откритие на Мейджай Астрологията.
Супер Транзитите са Супер Аспекти, формирани от транзитиращи планети, към планети от наталната карта. Запечатани в натализация, те работят за човека, към чиято натална карта са формирани и след като са отминали.

Ненчо Балабанов е пример за силата на Супер Транзитите, необикновено по мощни, когато са част от Симетрична Планетарна Геометрия.
Актьорът направи дебют в предаването „Като две капки вода” на 3 март 2015 година.
Набра бързо популярност и стана една от най-популярните личности в България, според класацията на Форбс.

Когато нещо изключително се случва в живота ви, нещо изключително го отразява на небето.
Колкото по-значимо е това, което е на небето, толкова по-голям е шансът за значим обрат в живота ви.
Мейджай Астрологията е открила, че колкото по-рядък е шансът да се случи определен транзит, още повече Планетарна конфигурация, толкова по-мощен е той. Транзитите от бавните планети (Уран, Нептун и Плутон) са едни от най-продължителните и най-рядко случващите се.
По тази причина, техните транзити към наталната карта бележат крайъгълен камък в живота ви и най-доброто, което можете да направите, е да ги запечатате в натализации, за да продължат да работят във ваша полза.

На картата (Зодиак 7) по-долу, в черен цвят са отразени планетите на Ненчо Балабанов в деня на неговото раждане, а в червен цвят са отразени позициите на планетите в деня на неговия дебют в „Като две капки вода”. Кликнете на изображението, за да го видите в оригинален размер.

Ненчо Балабанов, Супер Слава транзит

Трансизмерен Транзит от Плутон, към рожден Уран на Ненчо Балабанов (едновременно в гео и хелио дължините на наталната карта в Зодиак 7) е наречен в Мейджай Астрологията Glory Tranzit или Транзит на Триумф, който е едновременно Златен Транзит и Транзит на Крайъгълен камък.

Освен тези два транзита в гео и хелио измеренията на наталната карта, към Уран има още два Супер Транзита в гео картата: от транзитен Нептун и транзитен Юпитер, формиращи с Уран Симетрична Планетарна Геометрия. Нептун-Уран транзитът е Транзит Крайъгълен камък. Три транзита от този тип са знак за изключителен момент за живота на този човек, в който има шанса да достигне до крайъгълен камък в кариерата си. Юпитер-Уран транзитът е Сребърен Транзит и Транзит на Супер-Слава, който е страхотен за печелене на популярност сред широката публика. Симетричната Планетарна Геометрия е знак за успех (Юпитер) и популярност (Уран), която подсигурява дълготрайно финансовата сигурност (Нептун) на Ненчо. Участието на актьора в едно от най-популярните предавания му донесе не само слава, но и приходи от допълнителни ангажименти в телевизионни и рекламни и други участия. Супер-Слава Транзитът е страхотен, защото можете да обърнете славата в пари. Това е особено вярно за професии, в които публичната популярност е от първостепенно значение, каквито са медийните и актьорската.

Мейджай Астрологията наистина работи!

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email