Меню Затваряне

Пепеляшково и Златно Време в хороскопа

Личният хороскоп ви помага да знаете какъв период преживявате. Например, дали това е подходящото време за брак или да срещнете някой, който може да бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ?

Или времето е подходящо да смените работата си?

 

ПЕПЕЛЯШКОВО ВРЕМЕ

астро-хороскоп-транзити, Пепеляшкови

Важен транзит се случва, когато планета в небето прави Магически или Турбулентен ъгъл към позицията на наша рождена планета. Във всеки миг от времето, вие преживяваме транзити. Транзитите са ключът към познаването на вашето време.

Пепеляшковите Транзити в хороскопа са времето, в което можем да срещнем човека, предначертан за нас, това е времето, когато можем да вложим максимални усилия във всяко начинание и да жънем успех, времето, в което да създадем семейство и да заченем деца.

Всеки хармоничен транзит на Хирон и в шестте измерения на наталната карта към рождени Слънце, Земя, Венера, Юпитер, Нептун или Плутон, е Пепеляшков. Всеки транзит под хармоничен ъгъл от Юпитер, Нептун, Плутон, Слънцето, Земята и Венера към нашия рожден Хирон, е Пепеляшков. Колкото повече Пепеляшкови транзита преживяваме едновременно, толкова по-големи са шансовете да осъществим мечтите си. Узнайте кога е вашето Пепеляшково време с личен хороскоп Любов.

 

ЗЛАТНО ВРЕМЕ

астро-успех-пари-Finance

Освен Пепеляшковите Транзити, за успеха на нашата работа и печеленето на пари, много благотворно влияние имат Златните Транзити в хороскопа.

Златните Транзити имат силата да създават условия, в които всяко бизнес начинание е по-доходоносно от обикновено. Това е времето, когато трябва да вложите средства и усилия и да положите основите или да реорганизирате вашия бизнес, да кандидатствате за нова работа, да искате повишение и/или увеличение на заплатата. Почти всички Пепеляшкови транзити в хороскопа са и Златни Транзити, но освен тях има още цял набор други Златни и Сребърни Транзити,  които помагат за печеленето на пари. Узнайте кога е вашето Златно време с личен хороскоп Успех.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email