Меню Затваряне

Синастрия Миро и Галка

астро-хороскоп-синастрия-Каризма-Миро-Галка

Подробен анализ

В началото почти всяка връзка изглежда привлекателна и привличането не е помрачено от още непроявилите се проблеми.

Няма идеални хора, затова и връзките не са идеални. Астрологичните карти отразяват хората и връзките, затова няма идеален Анализ на Взаимоотношенията. Слабостите в отношенията, показани в анализа, не са по ничия вина. Те са следствие от комбинирането на уникалните енергии в рождените карти на двама души. Това на което се надяваме, е да открием добър или по-добър потенциал в отношенията. Този анализ няма цел да бъде нито оптимистичен, нито песимистичен, а реален. Осигурява ви индикации, на базата на които да направите възможно най-добри корекции във връзката.

Докато четете анализите на важните свръзки и сблъсъци, имайте предвид, че всеки от тях е една отделна част от многостранни отношения. Нито една свръзка или сблъсък сами по себе си не са окончателна присъда за връзката. Старайте се да не бъдете прекалено оптимистични и твърде песимистични. Не се хващайте за отделна свръзка или сблъсък и не игнорирайте останалите. Свръзките и сблъсъците не се анулират едни други, всяка свръзка и сблъсък ще се проявят в отношенията, ако им се даде достатъчно време.

Всички връзки имат добри и лоши страни. Разбирането на връзката би било по лесно, ако може да се прецени:

Какви шансове има тя? Какво е най-вероятното ѝ развитие?

Какво е цялостното съотношение на доброто спрямо лошото?

Достатъчно добри ли са добрите неща, за да изградите живота върху тях?

Колко лоши са лошите неща? Има ли сериозни връзко-разбивачи като цяло или за единия от двамата по-специално?

Вие бихте ли могли да контролирате лошото или то е под контрола на другия човек?

Ако можете да контролирате повечето вероятни проблеми – страхотно! Самоусъвършенстването е свързано с вземане на конструктивни решения и не саботирането на себе си или връзката. Ако другата личност е контролиращата, най-доброто, на което можете да се надявате, е да я възпитавате и тя да се научи във времето. Не се опитвайте да контролирате когото и да било – никога не проработва и ще подлуди и двама ви.

Природата на вашата връзка няма да промени вашия характер или характера на другия човек. Хората пак ще се държат съобразно своята природа. Връзка със страхотен потенциал ще помогне и на двамата да проявявате най-доброто от себе си; връзка с беден капацитет може да извади най-лошото от всеки от вас. Ако всеки има разнообразен поведенчески стереотип и може да проявява редица възможни поведения, качеството на вашата връзка може да извлече от стереотипа на поведение и на двама ви повече от доброто или повече от проблематичното.

Анализът на вашите отношения отразява вероятности и тенденции, а не предначертани съдби. Живеем във Вселена на свободната воля – всеки човек прави своите избори, които влияят на съдбата му. Това, което научно доказаните принципи на Астрология на Влъхвите могат да направят, е да покажат шансовете за успех или провал. Освен това, потенциалът за развитие не винаги се разгръща за една нощ – вашата връзка може да продължи месеци и дори години, преди част или целия потенциал да се прояви.

Средно аритметичния и високия брой за всеки ключов фактор са изброени, за да можете да правите сравнение. Високият брой са цифри, достатъчно високи, за да бъдат значително над обичайното. Сравнявайте вашите сборове с тези средно-аритметични и високи сборове, за да знаете къде вашата връзка се вписва в широкия спектър на взаимоотношенията, във всяка категория.

Любовен Потенциал

 астро-Истинска-любов-True-LoveЛюбовта може да има много вкусове, но повечето хора търсят истинската и трайна любов. Една от най-страхотните възможности на Астрология на Влъхвите е тази да прогнозира вероятността за истинска любов между хората. В началото, връзката може да се чувства като истинска любов, дори и да не е. Някои от факторите, които създават илюзия за истинска любов са Свръзките на Сляпо увлечение, Романтични Геометрии и Романс Свръзки, Каптивации и/или мощни Сексуални Свръзки. Проучването на Астрология на Влъхвите доказва, че истинската любов е показана от Геометрии Сродните души, Романтични Супер Свръзки и Пепеляшкови Свръзки.

Потенциалът за Сродни души е важна част от любовта. Той отразява колко истински ще чувствате, че ви пасва или допълва другият човек – колко пълноценно сте в състояние да изживявате и изразявате себе си във връзката. Възможно е да обичате и да сте щастливи с някого, който е само средно-аритметична потенциална Сродна душа за вас, ако достатъчно други потенциали са много добри и вие имате достатъчно въздух и свобода във вашата връзка за външни преживявания и себеизява. Има много хора, с които формирате Геометрии Сродни души и Романтични Супер Свръзки. Така че, вие имате много потенциални Сродни души там някъде, не само една. Висок Потенциал за Сродна душа, въпреки че е чудесно, не гарантира „и заживели щастливо”. Има много потенциали, както позитивни, така и негативни, които оказват влияние върху това дали една връзка ще бъде щастлива.

„Сърца и цветя“, поетичния елемент на любовта е внесен от Романтичната Геометрия и Романс Свръзки. Романсът е различен от истинската любов или сексуалното привличане и може да съществува независимо от другите две. Някои двойки имат много романс, но не се обичат истински, въпреки че може да им отнеме време, за да го осъзнаят. Други двойки имат дълготрайна, истинска любов, без изобщо връзката им да е романтична. Романтичната Геометрия и Романс Свръзките може и да са глазурата на тортата, но не могат да създадат истинска любов, където няма, дори и да изглежда истинска любов за известно време. Някои хора се нуждаят и искат много романс, за други не е толкова важно. Тъмната страна на силния романтичен потенциал е че може да ви заслепи за недостатъците на връзката.

Геометрии Сродни души 4

Множество Геометрии Сродни души са най-силният възможен показател едновременно за потенциал за истинска любов и дълготрайна връзка! Геометриите Сродни души винаги включват Хирон, стрелката, която сочи към вашата Сродна душа.

Среден брой Геометрии Сродни души: 2
Голям брой Геометрии Сродни души: 4+

Свръзки Сродни Души 8
Миро е Надяващата се личност в 3
Галка е Надяващата се личност в 5

Свръзките Сродни Души (Романтичните Супер Свръзки) между две карти са допълнителен знак за потенциал за истинска любов. Както при Геометриите Сродни души, двойки, които формират множество Свръзки Сродни Души, са склонни да сключат брак – колкото повече са Свръзките Сродни Души, толкова по-голям е шансът за брак. Свръзките Сродни Души са вторият най-важен индикатор за потенциал за истинска любов, но не са така силни като показател, както Геометриите Сродни души.
Среден брой Свръзки Сродни Души: 3
Голям брой Свръзки Сродни Души: 5+

В Свръзките Сродни Души е от голямо значение коя е Надяващата се личност. Това е човекът, който вижда другия като потенциална сродна душа. Колкото повече са Свръзките Сродни Души, в които вие сте Надяваща се личност, толкова повече виждате другия като потенциална сродна душа. Ако само един е Надяваща се личност в Свръзките Сродни Души, не е вероятно другият човек да вижда Надяващата се личност като потенциална сродна душа. Дори двойката да сключи брак, този, който не е Надяващата се личност в каквато и да е Свръзка Сродни Души, може да има трайни съмнения за брака. Ако липсват изобщо  Свръзки Сродни Души, крайно невероятно е двойката да стигне до брак и ако все пак го стори, единият или и двамата ще имат подозрения, че са постъпили грешно и в действителност не си принадлежат един на друг.
Среден брой показатели човек да е Надяваща се личност: 1-2
Голям брой показатели човек да е Надяваща се личност: 3+
Марс отслабва  РСС (Романтичните Супер Свръзки), въпреки физическото привличане, което създава, тъй като внася и някаква форма на агресивност и антагонизъм. Галка и Миро имат 4 РСС с участие на Марс.
Участието на Сатурн в Романтичните Супер Свръзки може да създаде спойка, но не носи щастие, а чувство на зависимост. Галка и Миро имат 3 РСС с участие на Сатурн.
Уран дестабилизира отношенията, поради силния импулс за запазване на личната свобода, който символизира. РСС, в която участва Уран, показва отношения, която никак няма да протичат гладко и някой от двамата партньори или и двамата, ще изпитват нужда да търсят вълнения и признание извън връзката. Галка и Миро имат 6 РСС с участие на Уран.

Пепеляшкови Свръзки 8

Пепеляшковите Свръзки са друг показател за потенциал за истинска любов, но по-малко мощен от Романтичните Супер Свръзки.
Среден брой Пепеляшкови Свръзки: 3
Голям брой Пепеляшкови Свръзки: 6+

Пепеляшкови Свръзки за Миро и Галка:

МАГИчески Свръзки 1

Най-МАГИческата от всички свръзки, МАГИческата Свръзка помага да се събере двойката и да ги накара да искат да се оженят. Тази свръзка е една от трите най-често срещани свръзки в женени двойки и освен това е една от най-романтичните свръзки. Двойки с тази свръзка често чувстват, че са орисани да бъдат заедно, затова тази свръзка спомага за дълголетие на връзката. Тя е също така Златна Свръзка на Успех, която помага да дойдат пари и успех. Тази свръзка може да има почти мистична способност да носи благодат за двойката и е отличен показател за потенциал за истинска любов.
Среден брой МАГИчески Свръзки: 0
Голям брой МАГИчески Свръзки: 2+

Свръзки Двойка с Късмет 1

Свръзката Двойка с Късмет благославя двойката по много начини и е една от трите най-често срещани свръзки в женени двойки. Това също е Златна Свръзка на Успех, създаваща взаимноизгодни отношения, които могат да бъдат едновременно много романтични и успешни. Помага също на работата на двойката в затруднения, по конструктивен начин. Тази свръзка е отличен показател както за съвместимост, така и за потенциал за истинска любов.
Среден брой Свръзки Двойка с Късмет: 0-1
Голям брой Свръзки Двойка с Късмет: 2+

Свръзки Доверие 3

Свръзката Доверие е отличен показател както за съвместимост, така и за потенциал за истинска любов. Създава високо ниво на доверие и може да имате чувството, че се познавате един друг от преди. Доверчивата личност може да вижда другия като перфектната половинка, дори да е очевидно обратното, така че би трябвало да бъдете особено внимателни и да разгледате всички аспекти на връзката, за да постигнете балансирана гледна точка.
Среден брой Доверие: 0-1
Голям брой Доверие: 2+

Завладяващи Свръзки 3

Тази свръзка може да се изрази в много завладяваща връзка, но е най-малко романтичната от Пепеляшковите Свръзки. При нея трябва да се внимава за обсебващата ѝ природа. Ако имате и Романтични Супер Свръзки, можете да се влюбите, но може да станете обсебени от този човек и това да предизвика крайна ревност. Ревността е проблем за всеки любовен съюз, освен ако не е овладяна перфектно, в противен случай може да доведе до недоверие и липса на спокойствие.
Среден брой Завладяващи Свръзки: 0
Голям брой Завладяващи Свръзки: 2+

Романтични Геометрии 2

Романтичните Геометрии показват най-високо ниво на романтичен потенциал.
Среден брой Романтични Геометрии: 0 или 1
Голям брой Романтични Геометрии: 3+

Романс Свръзки 3

Романс Свръзките са друг показател за романтичен потенциал, но по-малко мощен от Романтичните Геометрии.
Среден брой Романс Свръзки: 4
Голям брой Романс Свръзки: 7+

Свръзки на Сляпо увлечение 2

Свръзките на Сляпо увлечение могат да създадат интензивно желание и илюзия за любов за известно време, но в действителност снижават вероятността двойката да сключи брак.
Среден брой Свръзки на Сляпо увлечение: 2-3
Голям брой Свръзки на Сляпо увлечение: 6+

Сблъсъци Сродни Души 1

Сблъсъците Сродни Души, особено множество такива, могат да бъдат знак, че връзката няма да проработи, дори е вероятно да започне сякаш „това Е”. Това е много подвеждащо, тъй като усещането „това Е” вероятно ще изчезне внезапно, ОСВЕН ако двойката има Романтични Супер Свръзки. Сблъсъците Сродни Души може да бъдат много дестабилизиращи и да покажат проблеми с доверието, обвързването и вярата, че си принадлежите един на друг.
Среден брой Сблъсъци Сродни Души: 0 или 1
Голям брой Сблъсъци Сродни Души: 2+

Любовни Потенциали

Истинска Любов 8
Романс 5
Сляпо увлечение 2
Потенциал за сродна душа за Миро 6
Потенциал за сродна душа за Галка 8

Резултатите за Любовен Потенциал са получени от сложни формули и се оценяват по скала от 1-10, като 10 е най-добрият или най-силният.

Сексуален Потенциал

астрология-сексуалностСексуалните Свръзки и Сблъсъци се различават значително по своите вкус, ефекти и продължителност. Някои Сексуални Свръзки продължават вечно, някои изгарят неизбежно, някои продължават вечно, освен ако двойката сключи брак, в който случай те изчезват за една нощ.

Когато сексуалното привличане е особено силно, хората често са убедени, че са влюбени, дори да не са. Сексуалните Свръзки показват сексуален потенциал заедно, но не гарантират сексуален интерес, освен ако и двамата не сте също физически „тип”, харесващ се на другия или достатъчно близо до него.

Най-горещите Сексуални Свръзки в действителност са нож с две остриета. Те са най-вълнуващите, докато траят, но когато си отидат, не се връщат повече и ако нямате Сексуални Свръзки, траещи завинаги, може да останете изобщо без сексуално привличане.

Сексуални Геометрии 3

Сексуалните Геометрии са многопланетни сексуални конфигурации, които показват възможно най-силно сексуално привличане.
Среден брой Сексуални Геометрии: 1
Голям брой Сексуални Геометрии: 3+

Завинаги Сексуални Свръзки 4

Среден брой Завинаги Сексуални Свръзки: 1-2
Голям брой Завинаги Сексуални Свръзки: 3+

Временни Сексуални Свръзки 1

Среден брой Временни Сексуални Свръзки: 0-1
Голям брой Временни Сексуални Свръзки: 2+

„Само Преди Брака” Сексуални Свръзки 7

„Само Преди Брака” Сексуалните Свръзки са най-често срещаните сексуални свръзки в извънбрачни афери.
Среден брой „Само Преди Брака” Сексуални Свръзки: 0-1
Голям брой „Само Преди Брака” Сексуални Свръзки: 2+

Сексуални Сблъсъци 4

Среден брой Сексуални Сблъсъци: 0
Голям брой Сексуални Сблъсъци: 2+
Да имате два Сексуални Сблъсъка всъщност е позитивно – те формират Супер-Сексуална Свръзка. Така че, четен брой Сексуални Свръзки са силни и позитивни. Една Сексуална Свръзка (посочена от числото едно или от нечетно число Сексуални Сблъсъци) може да доведе до някаква степен сексуално разочарование, но разбира се, това зависи също от количеството и качеството на другите Сексуални Свръзки.

Важни Сексуални Свръзки за Миро и Галка:

Ин и Янг Свръзки 2

Ин и Янг Свръзката е завинаги Сексуална Свръзка – трае цял живот, без значение дали двойката ще сключи брак. Въпреки че не създава непреодолима жега като други Сексуални Свръзки, тя синхронизира енергиите на партньорите и ги прави перфектни допълнения един за друг, издигайки правенето на любов до висше изкуство. Независимо от чудесната синергия, създавана от тази свръзка, сама по себе си тя може да не е достатъчна за подбудител, който да тласне двама души един към друг от първия път. Някои двойки имат нужда от една или повече „Само Преди Брака” Сексуални Свръзки, за да стигнат до близост отвъд простото отбелязване на тяхното взаимно привличане и правенето на нещо заедно.
Среден брой Ин и Янг Свръзки: 1
Голям брой Ин и Янг Свръзки: 2+

Страстни Свръзки 1

Въпреки че Страстната Свръзка не създава непосредствеността на някои други свръзки, тя внася чувственост и страст и кара двойката да се стреми да прекарва време заедно, едновременно като любовници и другари. Тази завинаги Сексуална Свръзка е доживотна, без значение дали двойката ще сключи брак или не. В някои случаи тази свръзка може да доведе до ревност. Страстната Свръзка е също Златна Свръзка на Успех и подкрепя правенето на пари заедно. Независимо от страстта, създавана от тази свръзка, сама по себе си тя може да не е достатъчна за подбудител, който да тласне двама души един към друг от първия път. Някои двойки имат нужда от една или повече „Само Преди Брака” Сексуални Свръзки, за да стигнат до близост отвъд простото отбелязване на тяхното взаимно привличане и в правенето на нещо заедно.
Среден брой Страстни Свръзки: 1
Голям брой Страстни Свръзки: 2+

Възпламенителни Свръзки 1

Възпламенителната Свръзка е временна, но пушеща гореща Сексуална Свръзка, която прави любовниците да имат желание един за друг НА МОМЕНТА, независимо времето или мястото. Гори изключително горещо за няколко месеца и в някои случаи дори няколко години. Все пак, Възпламенителната Свръзка НЕИЗБЕЖНО изгаря напълно, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ двойката е женена или не, оставяйки нищо друго освен пепел. Колкото повече време прекарвате заедно, толкова по-бързо ще изгори. След като временната Сексуална Свръзка изгори, партньорите се чудят – КАКВО СТАНА? Те дори могат да започнат несправедливо да се обвиняват помежду си за загубата на привличане. Тази свръзка е толкова гореща, че клиентите рядко вярват, когато им се каже, че ще изгори, докато не се случи. Най-горещите сексуални свръзки наистина са нож с две остриета.
Среден брой Възпламенителни Свръзки: 0
Голям брой Възпламенителни Свръзки: 1+

Върховни Супер Сексуални Свръзки 1

Върховната Сексуална Свръзка може да създаде почти неустоимо привличане. Може да ви накара и двамата да намерите някакъв начин да бъдете заедно – дори да има сериозни пречки. Химията, която тази свръзка създава е толкова мощна, че може да направи и двама ви слепи за важни факти или дори да ви изкуши да пренебрегнете ценностната си система. Това е „Само Преди Брака” Сексуална Свръзка, тъй като изгаря напълно и завинаги, ако двамата се ожените. НО това е доживотна Сексуална Свръзка, ако никога не се ожените. След брака, когато „Само Преди Брака” Сексуална Свръзка изгори, партньорите се чудят – КАКВО СТАНА? Те дори могат да започнат несправедливо да се обвиняват помежду си за загубата на привличане. Тази свръзка може да е знак за супер-гореща афера – при липсата на Геометрии Сродни Души и/или Романтични Супер Свръзки може да сочи връзка, която няма да трае. Върховната Сексуална Свръзка и други „Само Преди Брака” Сексуални Свръзки са най-често срещаните свръзки в извънбрачни афери.
Среден брой Върховни Сексуални Свръзки: 0
Голям брой Върховни Сексуални Свръзки: 1+

Обсебващи Супер Сексуални Свръзки 1

Обсебващата Сексуална Свръзка е „Само Преди Брака” Сексуална Свръзка, тъй като изгаря напълно и завинаги, ако двамата се ожените. Формирана е от Юнона и Плутон. Колко интензивно е обсебването ще зависи от другите ви свръзки и сблъсъци, също и от вашите индивидуални тенденции към обсебване. След брака, когато „Само Преди Брака” Сексуалната Свръзка изгори, партньорите се чудят – КАКВО СТАНА? Те дори могат да започнат несправедливо да се обвиняват помежду си за загубата на привличане. Тази Свръзка и други „Само Преди Брака” Сексуални Свръзки са най-често срещаните свръзки в извънбрачни афери.
Среден брой Обсебващи Сексуални Свръзки: 0
Голям брой Обсебващи Сексуални Свръзки: 1+

Първични Супер Сексуални Свръзки 2

Първичната Сексуална Свръзка е най-неперсоналната от всички сексуални свръзки. Базирана е повече на „ти гориш, аз горя и сме тук и двамата” отколкото на каквото и да е дълбоко възхищение или привързаност един към друг. Това не е бариера за истинската любов, ако имате също и Геометрии Сродни Души, Романтични Супер Свръзки и/или Пепеляшкови Свръзки – ще бъде просто забавна и гореща връзка, докогато се ожените. Това е „Само Преди Брака” Сексуална Свръзка, тъй като изгаря напълно и завинаги, ако двамата се ожените. НО това е доживотна Сексуална Свръзка, ако никога не се ожените. След брака, когато „Само Преди Брака” Сексуална Свръзка изгори, партньорите се чудят – КАКВО СТАНА? Те дори могат да започнат несправедливо да се обвиняват помежду си за загубата на привличане.
Среден брой Първични Сексуални Свръзки: 0
Голям брой Първични Сексуални Свръзки: 1+

Брачни Сексуални Свръзки 1

Брачната Сексуална Свръзка създава известно сексуално привличане и романтично / физическо привързване, което може да доведе до брак. Дали двойката ще се ожени или не, това е Завинаги Сексуална Свръзка. Тя обаче не създава толкова силно сексуално привличане като други сексуални свръзки. Тъмната страна на тази свръзка е, че може да създаде някаква степен на несъвместимост или домашна дисхармония.
Среден брой Брачни Сексуални Свръзки: 1
Голям брой Брачни Сексуални Свръзки: 2+

Свръзки Доживотни Любовници 3

Някои двойки със Свръзка Доживотни Любовници ще имат доживотна афера, дори и деца, но няма никога да сключат брак.
Среден брой Свръзки Доживотни Любовници: 1-2
Голям брой Свръзки Доживотни Любовници: 3+

Сексуални Потенциали

Сексуална жега 9
Сексуална хармония 8
Привличане Завинаги 5

Резултатите за Сексуален Потенциал са получени от сложни формули и се оценяват по скала от 1-10, като 10 е най-добрият или най-силният.

Вашият Потенциал за Сексуална Жега по-горе, е стриктно основан на астрологични фактори, но други фактори също влияят силно на вашето възприемане на Сексуалната жега. Дали сте типа, който се харесва на другия, има голямо значение. Ако сте силно привлечени, тогава вашата сексуална жега ще ви се струва по-силна, отколкото показват резултатите ви. Обратно, тя ще ви се струва по-слаба към човек, към когото не се чувствате привлечени. Сексуалната жега е повлияна също от хормоните, много сериозен фактор, във всеки период от живота ви.

Потенциали за Съвместимост срещу Сблъсъци

астрология, секс, сексуална химия, сексуална съвместимостСъвместимостта създава лека, свободно протичаща, естествено хармонична връзка, каквато повечето хора биха искали да имат. Съвместимостта гради щастие и сигурност. Съвместими, щастливи връзки, дават повече, отколкото взимат и помагат да се подобри всяка част от вашия живот. Само любовта не е достатъчна и не е всичко, от което се нуждаете. Докато почти всеки иска основата на неговата връзка да бъде истинска любов с потенциална сродна душа, съвместимостта повече от всичко друго е тази, която създава способността да бъдете щастливи и доволни заедно във времето. За да може връзката да издържи и работи дълго време, трябва да имате истинска любов И липса на или поне способност да отработвате токсични сблъсъци. Много токсични сблъсъци могат да създадат твърде много драми и нещастие и да източат енергиите ви за други неща. Ако имате твърде много дни от типа „опитваме да се справим с това” и недостатъчно дни на лекота и спокойна хармония, връзката вероятно няма да бъде много благотворна за вас.

Но… не се паникьосвайте, когато четете за сблъсъците в тази връзка! ВСЯКА връзка има някакви сблъсъци. Въпросите са: Колко? И колко лоши? Не всички Сблъсъци са или трябва да бъдат връзко-разбивачи. Ако нямате необичайно Голям брой Сблъсъци като цяло, повечето Сблъсъци могат да бъдат отработени.

Свръзки Съвместимост 14

Свръзките на Съвместимост създават приятелство, приятна дружба, доверие и лекота, когато сте заедно. Дори когато двойката е истински влюбена, съвместимостта е тази, която често ще определи дълготрайното щастие и мир във връзката, особено през годините.
Среден брой Свръзки на Съвместимост: 12-14
Голям брой Свръзки на Съвместимост: 20+

Свръзки Прошка 7

Свръзките на Прошка са важни при оценката на дългосрочната съвместимост, защото те помагат двойката да преодолява изникнали трудности, конфликти и предизвикателства в отношенията им. Тези свръзки помагат на двойката да оставя нещата в миналото и да предотвратява натрупване на негодувание и токсичен яд. Дори когато вредата е причинена на връзката, двойките със Свръзки на Прошка обикновено са в състояние да поправят и подновят отношенията, без трайни проблеми.
Среден брой Свръзки на Прошка: 5-6
Голям брой Свръзки на Прошка: 10+

Свръзки Комуникация 10

Свръзките на Комуникация създават лекота в общуването, способност да се споделят идеи и удоволствие да разговаряте заедно. Някои Свръзки на Комуникация показват също споделено чувство за хумор.
Среден брой Свръзки на Комуникация: 10
Голям брой Свръзки на Комуникация: 15+

Комуникационни Сблъсъци 1

Комуникационните Сблъсъци създават бариери и затруднения в общуването и разбирателството. Единият човек може да чувства, че другият човек се опитва да контролира неговото мислене или себеизразяване или не е отворен към неговите идеи. Или единият партньор може да чувства, че другият просто не схваща или се опитва да го накара да млъкне. Въпреки че са доста обичайни, тези сблъсъци намаляват удоволствието в обмяната на информация и идеи и могат дори да направят рутината и необходимата комуникация утежняваща понякога.
Среден брой Комуникационни Сблъсъци: 5
Голям брой Комуникационни Сблъсъци: 8+

Свръзки на Споделен Хумор 1

Двойките със Свръзката Споделен Хумор „схващат“ чувството за хумор на другия и обикновено се радват на словесните си остроумия. Това е чудесна свръзка, която може да създаде много забавления, когато сте заедно.
Среден брой Свръзки на Споделен Хумор: 1-2
Голям брой Свръзки на Споделен Хумор: 3+

Важни Сблъсъци Несъвместимост за Миро и Галка:

Всеки значителен сблъсък, обяснен по-долу, включва също подсказване за най-добрите стратегии за неговото отработване. Контролиращата личност във всеки сблъсък е означена, ако това е от значение. Единият или и двамата може да сте Контролиращата личност във всяка от групите сблъсъци. Типично е Контролиращата личност да упражнява най-голям контрол в този сблъсък и този, който има най-голяма способност да предотврати сблъсъкът да се превърне в предмет на разногласие или дори на връзко-разбивач.

Ядрени Сблъсъци 2
Миро е Контролиращата личност в 1
Галка е Контролиращата личност в 1

Ядрените Сблъсъци представляват основни разлики между двойката, които никога не могат да бъдат решени. Често тези разлики са във фундаментални области, които са неразделна част от начина, по който всеки човек живее живота си. Двойки с множество Ядрени Сблъсъци често не остават заедно за дълго – тези ключови различия просто не позволяват на връзката да пусне корен и да расте. Единствената стратегия за управление на Ядрените Сблъсъци е да се „съгласявате с несъгласията си”, „да живеете и да оставите да живее” и да направите място в живота си за преживявания и самоизява, които не можете да споделите с партньора. Никой от вас НИКОГА няма да е в състояние да промени другия, въпреки че Контролиращата личност ще приеме по-трудно това. Когато има голям брой Ядрени Сблъсъци, трябва да се уверите, че доброто във връзката е достатъчно чудесно, за да ви компенсира за компромисите и приспособяванията, които ще е нужно да направите, за да останете заедно. Броят на Ядрените Сблъсъци не означава броя различия помежду ви, но колкото повече Ядрени Сблъсъци имате, толкова по-трудни ще са за приемане и отработване различията, които съществуват. Ядреният Сблъсък е един от най-сериозните от всички сблъсъци и голям брой Ядрени Сблъсъци често могат да бъдат връзко-разбивачи.
Среден брой Ядрени Сблъсъци: 0-2
Голям брой Ядрени Сблъсъци: 3+

Похот-Омраза Сблъсъци 1

Похот-Омраза Сблъсъците внасят силно сексуално привличане, но обикновено показват също несъвместимост – особено относно бъдещето на връзката. Един от вас може да иска брак, а другият да не е толкова склонен. Никакво количество убеждаване няма да промени това, така че ако двамата наистина имате различни намерения един спрямо друг, може би ще е по-добре да се разделите, докато можете да го направите като приятели. Ако имате много Геометрии Сродни души, Романтични Супер Свръзки и/или Пепеляшкови Свръзки, този сблъсък няма да застане на пътя на брака ви, но и двамата ще трябва да се научите да са справяте конструктивно с конфликтите ви и да не влизате в битки, тоест, да игнорирате дреболиите и да не се заяждате постоянно. Това не е лесен сблъсък, но не е и връзко-разбивач.
Среден брой Похот-Омраза Сблъсъци: 0
Голям брой Похот-Омраза Сблъсъци: 1+

Фрикционни Сблъсъци 1

Фрикционните Сблъсъци улесняват търкания помежду ви по грешен начин. Вие може да изваждате най-лошото един от друг, без да сте имали такова намерение. За да преодолеете тези сблъсъци, имате нужда от много позитивни свръзки и способността да не се съдите по отношение на мотивациите ви. Бъдете толерантни вместо обидчиви един към друг и търпеливи във времена, когато може да не се харесвате особено много. Правете най-доброто, което можете, за да не започвате безплодни войни. Въпреки че са дразнещи, не е нужно Фрикционните Сблъсъци да разбиват връзката ви.
Среден брой Фрикционни Сблъсъци: 1-2
Голям брой Фрикционни Сблъсъци: 3+

Сблъсъци Объркване 5
Миро е Контролиращата личност в 1
Галка е Контролиращата личност в 4

В Сблъсъците Объркване, Контролиращата личност може да изглежда мистериозна или непроницаема за другия човек, дори ако Контролиращата личност не се опитва да се държи така. Сблъсъците Объркване могат да бъдат много обезсърчаващи за не- Контролиращата личност, която може да мисли, че ако се опитва упорито, ще бъде способна да разбере Контролиращата личност и връзката напълно. Сблъсъкът Объркване не показва какви сте вие като хора, а просто как е вероятно да реагирате един на друг. Този сблъсък е най-труден при следните комбинации: 1. Контролиращата личност не е искрено влюбена в другия човек или е някой, който естествено таи в себе си чувства и информация И 2. Другият човек е някой, който има нужда от много сигурност и оценка и който е склонен към обсебващо мислене. Най-добрият начин да се работи с този сблъсък е, за Контролиращата личност да прави най-доброто от себе си, да помага на другия да го разбере и да разбере връзката, а за другия човек, просто да приеме че може никога да няма облекчение или да се почувства напълно сигурен и „разбиращ всичко”. Въпреки че не е комфортен сблъсък, не е необходимо да бъде връзко-разбивач.
Среден брой Сблъсъци Объркване: 1
Голям брой Сблъсъци Объркване: 2+

Сблъсъци Наранени Чувства 5
Миро е Контролиращата личност в 5
Галка е Контролиращата личност в 0

Сблъсъкът Наранени Чувства е труден сблъсък, който създава истински предизвикателства за съвместимостта. С течение на времето, Контролиращата личност може да натрупа негодувание към другия човек. Тогава, Контролиращата личност може да каже неща, които не са съзнателно насочени да наранят другия човек, но го правят, често много дълбоко. Това, което може да нарани дори повече, е нежелание или направо отказ от страна на Контролиращата личност да се извини. С този сблъсък, Контролиращата личност вярва, че тъй като не е наранила съзнателно, не е сторена щета и че другият човек просто е свръхчувствителен.
Стратегиите да се справите с този сблъсък са:
1. Контролиращата личност трябва да се научи да осъзнава и конструктивно да освобождава негодуванието към другия човек.
2. Контролиращата личност трябва да се учи да се извинява за резултатите от своите коментари и да се опитва да избягва да прави подобни неща в бъдеще и
3. Другият човек трябва да опитва да оставя подобни коментари, без да ги приема твърде лично или твърде надълбоко. Ако не се управляват грижливо и от двамата партньори, Сблъсъците Наранени Чувства, особено голям брой от тях, могат да се превърнат във връзко-разбивачи.
Среден брой Сблъсъци Наранени Чувства: 3
Голям брой Сблъсъци Наранени Чувства: 5+

Възпиращи  Сблъсъци 3
Миро е Контролиращата личност в 2
Галка е Контролиращата личност в 1

Контролиращата личност във Възпиращия Сблъсък често намира нещата грешни в другия човек и може да е критична, студена или въздържаща се от обич. Другият човек често ще иска повече любов, топлина и оценка от Контролиращата личност, но това сякаш ще отблъсква още повече Контролиращата личност. Контролиращата личност в този сблъсък трябва да се учи да бъде по-привързана и допълваща другия човек, за да направи тази връзка по-възнаграждаваща. Другият човек трябва да приеме, че Контролиращата личност може никога да не му даде достатъчно оценка и афект, за колкото може би могъл да се надява и е необходимо да се учи за се задоволява с това, което може да вземе. С ефективно разбиране, този сблъсък може да не бъде връзко-разбивач.
Среден брой Възпиращи  Сблъсъци: 3
Голям брой Възпиращи  Сблъсъци: 5+

Сблъсъци Неудовлетворение 1

Сблъсъците Неудовлетворение могат да създадат смътни съмнения относно връзката или чести усещания, че тревата може да е по-зелена някъде другаде. Най-добрият начин да се справяте със Сблъсъците Неудовлетворение е да бъдете реалистични във вашите очаквания за връзката. Няма перфектна връзка и всеки човек носи със себе си неговите специфични проблеми. Нова връзка също би имала проблеми. Ако имате този сблъсък, но връзката ви е позитивна като цяло, научете се да бъдете благодарни за това, което имате и не давайте твърде голямо значение на случайни съмнения.
Среден брой Сблъсъци Неудовлетворение: 1
Голям брой Сблъсъци Неудовлетворение: 2+

Свръзки Топка и Верига 1
Миро е Контролиращата личност в 0
Галка е Контролиращата личност в 1

Свръзката Топка и Верига е обичайна, но не е полезна за връзките. В нея Контролиращата личност може да има дърпащ надолу ефект върху другия човек. Това може да се случи по два начина:
1. Контролиращата личност изглежда сякаш подрязва крилата на другия партньор, задушавайки енергията и ентусиазма му или
2. Контролиращата личност може да е нуждаеща се и постоянно търсеща да източва енергията на другия по някакъв начин. За да се управлява тази вредна свръзка, Контролиращата личност трябва да положи усилие за не критикува или насилва другия партньор, или да има твърде много искания. Другият човек трябва да е способен да не обръща внимание, когато Контролиращата личност забрави да избегне тези две тенденции.
Среден брой Сблъсъци Топка и Верига: 1
Голям брой Сблъсъци Топка и Верига: 3+

Сблъсъци Топка и Верига 4
Миро е Контролиращата личност в 2
Галка е Контролиращата личност в 2

Топка и Верига Сблъсъкът е много обичаен, подобно на Топка и Верига Свръзката, но е по-силен и потенциално по-токсичен. Вместо да изглежда сякаш орязва крилата на другия партньор, Контролиращата личност може да се държи като диктатор, който настоява да му се подчиняват. В добавка, Контролиращата личност може да изисква прекомерно количество от време и внимание от другия партньор, оставяйки го да се чувства перманентно изтощен. Като сблъсък, този е много по-труден за отработване, отколкото като свръзка. Контролиращата личност трябва да е разумна по отношение на очакванията си от другия човек, позволявайки му да има свой собствен живот и интереси. Другата личност трябва да бъде способна да казва „не” любезно, когато Контролиращата личност иска твърде много. И двамата трябва винаги да помнят, че за да бъде устойчива връзката, обмена на енергия в двойката трябва да се балансира с течение на времето.
Среден брой Сблъсъци Топка и Верига: 3
Голям брой Сблъсъци Топка и Верига: 5+

Сблъсъци на Безпокойство 1
Миро е Контролиращата личност в 0
Галка е Контролиращата личност в 1

При Сблъсъкът на Безпокойство, Контролиращата личност може да отключва в другия партньор страхове или безпокойства, неочаквано и понякога внезапно. Ако Контролиращата личност е наясно с тази възможност, тя може да направи много, за да избегне да прави това през повечето време. Сблъсъкът на Безпокойство не е ужасен, освен ако не-Контролиращата личност не е силно податлива на тревожност и паника. Ако тревожност или паника са проблем за не-Контролиращата личност, този сблъсък може да бъде много дестабилизиращ за двойката. Колкото повече не-Контролиращата личност е способна да разреши своите проблеми с тревожността чрез личностно израстване и оздравителна работа, толкова по-малко този сблъсък ще бъде проблем. Когато нейната тревожност е отприщена, не-Контролиращата личност би трябвало да си напомни, че това е просто незаздравяла лична слабост и че това не е вина на Контролиращата личност.
Среден брой Сблъсъци на Безпокойство: 2
Голям брой Сблъсъци на Безпокойство: 4+

Потенциали Съвместимост срещу Сблъсъци
Дружба 6
Общуване 6
Разрешаване на Конфликти 5
Способност за Поправка 6
Обща Тежест на Сблъсъците* 6

Относно тези Потенциали:

Дружба – Общата лекота и удоволствие в прекарване на време заедно.
Общуване – Вашата цялостна способност да се разбирате взаимно.
Разрешаване на Конфликти – Способността ви да работите по проблеми конструктивно, при тяхното възникване.
Способност за Поправка – способността ви да съберете парченцата заедно, ако нещо навреди на връзката ви.
Обща Тежест на Сблъсъците – Общия брой на най важните сблъсъци.

* Резултатът за Обща Тежест на Сблъсъците е оценен обратно – този потенциал се оценява по скала от 1-10, като 10 е НАЙ-ЛОШИЯТ резултат.

Потенциали Лоялност, Доверие и Доброжелателство

астро-синастрия-хороскоп-доверие-лоялност

Свръзките и Сблъсъците на Лоялност и Доверие и Свръзките на Доброжелателство са някои от индикаторите за възможната степен на благотворност и безкористност в отношенията ви.

Свръзки Лоялност и Доверие 9

Свръзките Лоялност и Доверие увеличават желанието да бъдете лоялни един към друг. Те внасят доверие, дори когато връзката е под стрес. Свръзките Лоялност и Доверие не могат да гарантират лоялността на определен човек, докато негова вродена склонност към лоялност или обратно не е посочена в рождената му карта. Все пак, тези свръзки създават по-голямо желание да бъдете лоялни, отколкото ако ги нямате или ако имате голям брой Сблъсъци на Лоялност.
Среден брой Свръзки Лоялност и Доверие: 3
Голям брой Свръзки Лоялност и Доверие: 7+

Сблъсъци Лоялност и Доверие 4

Сблъсъците на Лоялност и Доверие могат да намалят желанието да сте лоялни един спрямо друг. Те могат да подхранват недоверие и да намалят способността за поправка на връзката, когато е под стрес. Сблъсъците на Лоялност и Доверие абсолютно НЕ правят човек нелоялен, ако той няма вродена склонност към лоялност или обратно, посочена в рождената му карта. Все пак, голям брой от тези сблъсъци би могъл да стане проблематичен, ако човек има проблеми с лоялността, посочени в неговата рождена карта.
Среден брой Сблъсъци Лоялност и Доверие: 3
Голям брой Сблъсъци Лоялност и Доверие: 7+

Свръзки на Доброжелателство 8
Миро е Доброжелателната личност в 2
Галка е Доброжелателната личност в 6

Еднопосочните Свръзки на Доброжелателство показват готовността на човек да помага или защитава другия. Свръзките на Доброжелателство не променят основния характер на Доброжелателната личност, но го правят склонен към действия с повече щедрост и безкористност към другия човек, отколкото би проявил към някой друг.
Среден брой общо Свръзки на Доброжелателство: 3
Голям брой общо Свръзки на Доброжелателство: 5+
Среден брой показатели човек да е Доброжелателната личност: 1 до 2
Голям брой показатели човек да е Доброжелателната личност: 3+

Лоялност, Доверие и Доброжелателност Потенциали
Лоялност и Доверие 7
Миро е Доброжелателна личност 6
Галка е Доброжелателна личност 10

Резултатите за Потенциалите Лоялност и Доверие и Доброжелателност, са получени от сложни формули и се оценяват по скала от 1-10, като 10 е най-добрият или най-силният.

Потенциали за Постоянство

астро-синастрия-хороскоп-постоянство

Не всички взаимоотношения, дори когато са сериозни, остават на сходно ниво на интензивност и близост. Някои връзки са относително стабилни от ден за ден и седмица до седмица, някои се различават значително по близостта, която връзката чувства във всеки даден момент. Някои хора могат удобно да вървят редом с течението и да се чувстват добре с върховете и спадовете, за други каквото и да е колебание в отношенията може да бъде много травматизиращо и разстройващо.

Горещо и Студено Свръзки и Сблъсъци 5

По-голям от среден брой Горещо и Студено Свръзки и Сблъсъци показва отношения, които варират в тяхното ниво на интензитет, дори когато са дълготрайни и има обвързаност, така тези колебания не са сами по себе си показател за проблеми.
Среден брой общо Горещо и Студено Свръзки и Сблъсъци: 3
Голям брой общо Горещо и Студено Свръзки и Сблъсъци: 6+

Обсебващи Свръзки 3
Миро е Обсебената Личност в 2
Галка е Обсебената Личност в 1

Друг тип на последователност в отношенията е обсебването. Обсебванията могат да създадат последователност под формата на безконечен интензитет. Обсебването може да е взаимно, а може да е едностранно. Обсебването, създавано от Обсебващи Свръзки може да изглежда естествено, ако се чувства взаимно и приятно от всеки човек, на базата на неговия характер. Обсебващите Свръзки могат да са много притеснителни и задушаващи, ако са твърде едностранни или ако подбуждат страхове в един от партньорите.
Ако е наличен и голям брой Каптивации, ведно с Обсебващите Свръзки, Обсебената личност(и) може да не е/са в състояние да се откъсне, дори ако връзката вече не е удовлетворяваща или дори когато връзката е приключила. Повече информация за вероятността от приятна взаимна обсебеност срещу вероятността от токсична обсебеност би могла да се намери в рождените карти на партньорите.
Среден брой общо Обсебващи Свръзки: 2
Голям брой общо Обсебващи Свръзки: 5+
Среден брой показатели човек да е Обсебената личност: 1 до 2
Голям брой показатели човек да е Обсебената личност: 4+

Потенциали за Постоянство
Постоянство 5
Обсебване за Миро* 5
Обсебване за Галка* 4

Резултатите за Потенциалите за Последователност се оценяват по скала от 1-10, като 10 е най-добрият или най-силният.
Потенциалите за Обсебване се оценяват по скала от 1-10, като 10 е най-високият потенциал за обсебване.
* Дори вие да сте Обсебената личност в една или повече свръзки или имате висок резултат за Потенциал за Обсебване, КОЛКО обсебени ще станете, ще зависи от останалите свръзки и сблъсъци в отношенията + вашата индивидуална склонност към обсебване.

Потенциали за Дълголетие

астро-синастрия-хороскоп-дълголетие

Не всяка връзка е построена, за да продължи вечно. Има различни астрологични фактори, които удължават или скъсяват вашата връзка, в допълнение на любовта и привличането и броя и интензитета на значителни сблъсъци. В добавка, има много външни фактори зад резултатите, които удължават или скъсяват връзката, като способността на всяка личност да се обвързва и да остане обвързана въпреки предизвикателствата, способността на всяка личност да поддържа здравословни отношения, срещата един с друг в точния момент от вашите животи, колко далеч живеете един от друг и колко често се виждате, дали сте женени, дали имате общи деца и още. Тази секция посочва естествената тенденция на вашия съюз да бъде дълготраен или със средна продължителност, или кратък.
Един от важните фактори, влияещ на дълголетието на връзката ви, са Каптивациите. Те създават привързване, което може да бъде щастливо и здравословно, но може да бъде и нещастно и подлудяващо. Каптивациите показват пленничество или връзка, и функционират като лепило, което държи хората заедно.
Каптивациите могат да създадат невероятно силно привързване, но те не могат да покажат потенциал за сродни души или потенциал за взаимно щастие. Те могат да бъдат много добро нещо, ако вие истински се обичате един друг (показано от Геометрията Сродни Души, Романтичните Супер Свръзки и/или Пепеляшковите Свръзки), ако сте добри един с друг И ако броят на Каптивациите е относително балансиран помежду ви. Ако е така, Каптивациите мога да бъдат добри: те могат да помогнат, държейки ви заедно в трудни времена. Каптивациите могат да бъдат много лоши, ако държат здраво лоша връзка и в екстремни случаи могат дори да доведат до много негативни резултати. Каптивациите са отчетени в резултатите на Потенциала За Дълголетие, в тази секция. Повече за тях има в следващата секция: Баланс Власт и Контрол.

Свръзки на Дълголетие 4

Свръзките и Сблъсъците на Дълголетие са два от факторите, които помагат да се определи дали връзката ще бъде дълголетна или кратка. Свръзките на Дълголетие удължават живота на връзката, а Сблъсъците на Дълголетие го скъсяват.
Среден брой Свръзки на Дълголетие: 3
Голям брой Свръзки на Дълголетие: 6+

Сблъсъци Дълголетие 2

Среден брой Сблъсъци Дълголетие: 0 или 1
Голям брой Сблъсъци Дълголетие: 3+

Флирт Свръзки или Сблъсъци 9

При липса на Геометрии Сродни души или Романтични Супер Свръзки, голям брой Флирт Свръзки или Сблъсъци показват вероятност от краткотрайна връзка. Ако имате Геометрии Сродни души или Романтични Супер Свръзки, може да сключите брак, но ако имате и голям брой Флирт Свръзки или Сблъсъци, вашият брак може да не продължи завинаги, освен ако не го сключите на перфектен или почти перфектен ден.
Среден брой Флирт Свръзки или Сблъсъци: 3 или 4
Голям брой Флирт Свръзки или Сблъсъци: 7+

Свръзки Доживотни Любовници 3

Свръзките Доживотни Любовници показват, че можете да бъдете любовници за цял живот, но те не помагат да се ожените, освен ако нямате и Геометрии Сродни души или Романтични Супер Свръзки.
Среден брой Свръзки Доживотни Любовници: 1 или 2
Голям брой Свръзки Доживотни Любовници: 3+

Потенциали за Дълголетие
Привързаност за Миро 3
Привързаност за Галка 5
Продължителност 5

Резултатите за Потенциалите за Привързаност и Продължителност са изведени от комплексни формули и са оценени по скала от 1-10, като 10 е най-добрият или най-силният.

Баланс на Власт и Контрол

синастрия-каптивацииНормално е за двойката да формира множество Каптивации. Както е посочено в секция Потенциал за Дълголетие по-горе, Каптивациите показват пленничество или окова и действат като лепило, което държи хората заедно. Ако общият брой Каптивации е в рамките на нормалното, това би означавало връзка с нормално количество лепило, държащо я заедно. Ако общият брой Каптивации е необичайно голям, тази връзка може да бъде много трудна за прекъсване, даже ако е незадоволителна или дори силно токсична. Вашите Резултати за Потенциал за Привързаност са показани в Потенциала дълголетие непосредствено по-горе. Вашите тотали на Каптивациите са по-долу.

Каптивациите показват също относителния баланс на власт и контрол във връзката. Когато Каптивациите са сравнително балансирани, властта и контролът във връзката също са балансирани и равно разпределени. Съотношението между Каптивациите, в които всеки от вас е Контролиращата личност, е първият определящ фактор за цялостния баланс на власт и контрол във връзката. Колкото по-голяма е разликата между тези две числа, толкова повече власт има Контролиращата личност над другия човек. Това съотношение е в действителност от значение, само ако е извън баланс с 20% или повече. Личност, която има непропорционално голям брой Каптивации над другия човек, би била Контролираща личност на връзката, тъй като повечето власт и контрол са в нейни ръце. Ако Каптивациите са повече или по-малко в баланс, тогава никой от вас не е Контролираща личност.

Ако вие сте Контролираща личност във вашата връзка, трябва да сте много мъдри и безкористни с другия човек. Той вероятно е изключително привързан към вас, може да чувства отчаяно, че вие сте „единственият/та” за него и дори може да бъде обсебен от вас, ако клони към маниакалност и има множество Обсебващи Свръзки с вас. Ако чувствата не са взаимни, бъдете мили и внимателно го пуснете да си иде, за да може да намери някого, с когото да се обичат взаимно. Ако другият е силно Каптиран, може да отнеме време и търпение, за да го накарате да се освободи от връзката.

Ако другият човек е Контролираща личност във вашата връзка, той вероятно има значителна власт над вас. Може да вярвате, че сте влюбени в него и че е ваша сродна душа – дори може да игнорирате неопровержими доказателства за противното. Ако Контролиращата личност не ви обича истински и/или се отнася с вас зле, МОЛЯ, обърнете внимание на това – вместо да търсите обяснение. Дължите си го, да си признаете честно и да се погрижите добре за себе си. Каптивациите са само един аспект от връзката, но те са от значение в това, че могат да изкривят начина, по който я виждате. Ако сте във връзка, която оставя слисани семейството и приятелите ви или подозирате, че връзката ви не е добра за вас, моля, преоценете нещата под светлината на тази информация и предприемете каквото е необходимо за вашето оцеляване и добруване. Вие заслужавате взаимна любов и щастие и можете да ги намерите само ако не се опитвате да „ги накарате да проработят” с някого, който е наистина лош за вас.

Емоционалните Каптивации са формирани, когато Каптивациите са комбинирани с Романтични Свръзки или Обсебващи Свръзки, в определени пропорции. Емоционалните Каптивации придават добавен емоционален елемент или уязвимост.

Сексуалните Каптивации са формирани, когато Каптивациите са комбинирани със „Само Преди Брака” Сексуални Свръзки и Обсебващи Свръзки, в определени пропорции. Сексуалните Каптивации провокират крайно сексуален интензитет и могат дори да създадат разрушителни обсебвания.

Общо Каптивации 40
Миро е Контролиращата личност в 24
Галка е Контролиращата личност в 16

Среден брой общо Каптивации: 50
Голям брой общо Каптивации: 59+
Среден брой показатели за Контролиращата личност: 25
Голям брой показатели за Контролиращата личност: 32+

Потенциали за Власт и Контрол
Общо каптивации 4
Миро е Контролиращата личност 5
Галка е Контролиращата личност 3

Резултатите за Власт и Контрол са базирани на действителния брой Каптивации и са оценени по скала от 1-10, като 10 е най-добрият или най-силният.

Финансови Потенциали

астро-успех-пари-FinanceПарите не са всичко, но правят живота по-малко стресиращ и много по-забавен. Връзките могат да варират широко в тяхната способност да бъдат полезни финансово. Най-важните показатели за Финансов Потенциал са Златните Свръзки на Успех, Финансовите Сблъсъци и Сблъсъците на Бизнес Разбито сърце.

Златни Свръзки 11

Златните Свръзки показват дали двойката може да прави пари заедно. Колкото повече Златни Свръзки има, толкова повече пари можете да правите заедно – все пак, това може да бъде ограничено от Финансови или други сериозни сблъсъци.
Среден брой Златни Свръзки: 12
Голям брой Златни Свръзки: 16+

Финансови Сблъсъци 8
Миро е Контролиращата личност в 4
Галка е Контролиращата личност в 4

Финансовите Сблъсъци са много обичайни и не е рядко срещано двойка да има повече Финансови Сблъсъци, отколкото Финансови Свръзки. Важно е да се знае колко Финансови Сблъсъци има, в които всеки от вас е Контролиращата личност. Типично е Контролиращата личност да упражнява по-голям контрол в сблъсъка и тя има най-голяма способност да предотврати сблъсъка да се превърне в проблем.
Среден брой общо Финансови Сблъсъци: 16
Голям брой общо Финансови Сблъсъци: 19+
Среден брой показатели за Контролиращата личност: 7
Голям брой показатели за Контролиращата личност: 10+

Сблъсъци на Бизнес Разбито сърце 4
Миро е Контролиращата личност в 4
Галка е Контролиращата личност в 0

Сблъсъците на Бизнес Разбито сърце са по-малко срещани и по-тежки от Финансовите Сблъсъци. Важно е да се знае колко са Сблъсъците на Бизнес Разбито сърце, в които всеки от вас е Контролиращата личност. Типично е Контролиращата личност да упражнява по-голям контрол в сблъсъка и тя има най-голяма способност да предотврати той да се превърне в катастрофа.
Среден брой общо Сблъсъци на Бизнес Разбито сърце: 3
Голям брой общо Сблъсъци на Бизнес Разбито сърце: 4+
Среден брой показатели за Контролиращата личност: 1-2
Голям брой показатели за Контролиращата личност: 3+

Финансови Потенциали
Финансов Потенциал за Миро 6
Финансов Потенциал за Галка 5

Резултатите за Финасови Потенциали са изведени от комплексни формули и са оценени по скала от 1-10, като 10 е най-добрият или най-силният.

Ако имате беден финансов потенциал с този човек, тогава бъдете много внимателни в съвместните ви финансови решения и бъдете проактивни в защита на вашите активи.

Потенциали за Разбито сърце

синастрия-разбито-сърце-сатурн-sinastry-hearbreak-saturnСблъсъците на Разбито сърце са извънредно често срещани. Във всеки Сблъсък на Разбито сърце, Сърцеразбивачът е вероятната личност, която ще разбие сърцето на другия човек, въпреки че Сблъсъците на Разбито сърце понякога работят в обратна посока. Сблъсъците на Разбито сърце са коварни – започват с мощно привличане и връзват двойката здраво, особено човекът, чието сърце е най-вероятно да бъде разбито. Има смисъл Сблъсъците на Разбито сърце да работят по този начин – ако не ви привлекат на първо място, как иначе сърцето ви ще бъде разбито.

Голям брой от тези сблъсъци може да държи двойката заедно, понякога години, преди тези сблъсъци накрая да разбият едно или и двете сърца. Понякога има много, по-малки сърцеразбивания по пътя. Това изглежда се случва дори двамата истински да се обичат, Сърцеразбивачът да е добър човек и да няма намерение да навреди.

Възможно е също всеки от двамата да е Сърцеразбивач, в един или повече Сблъсъка на Разбито сърце. Колкото повече Сблъсъци на Разбито сърце двойката има, толкова по-вероятно е връзката да приключи с разбито сърце. Сблъсъците на Разбито сърце не показват кой човек има повече контрол във връзката или кой човек отблъсква другия с поведението си. Те показват само потенциала на всеки човек за разбито сърце във връзката или по време на раздялата.

Голям брой Сблъсъци на Разбито сърце обикновено приключват като връзкоразбивачи в повечето връзки, даже връзката да трае месеци или дори години, преди да приключи с разбито сърце или разбити сърца. Все пак, нисък до среден брой Сблъсъци на Разбито сърце може да бъде преодолян, АКО двойката има множество Геометрии Сродни души и Романтични Супер Свръзки И те се оженят на перфектна или почти перфектна дата.

Сблъсъци на Разбито сърце 4
Миро е Сърцеразбивачът в 2
Галка е Сърцеразбивачът в 2

Среден брой общо Сблъсъци Разбито сърце: 1 или 2
Голям брой общо Сблъсъци Разбито сърце: 5+
Среден брой показатели за Сърцеразбивач: 2
Голям брой показатели за Сърцеразбивач: 4+

Сборовете от Сблъсъци Разбито сърце по-горе включват Ядрен Сблъсък на Разбито сърце, описан по-долу.

Ядрени Сблъсъци на Разбито сърце 2
Миро е Сърцеразбивачът в 1
Галка е Сърцеразбивачът в 1

Ядреният Сблъсък на Разбито сърце е най-вредният вид Сблъсък Разбито Сърце. Може да бъде много объркващ и подлудяващ и да създаде невероятна сърдечна мъка.
Среден брой общо Сблъсъци Разбито сърце: 1 или 2
Голям брой общо Сблъсъци Разбито сърце: 5+
Среден брой показатели за Сърцеразбивач: 2
Голям брой показатели за Сърцеразбивач: 4+

Потенциали за Разбито сърце
Потенциал Разбито сърце за Миро 5
Потенциал Разбито сърце за Галка 5

Резултатите за Потенциали Разбито сърце са изведени от комплексни формули и са оценени по скала от 1-10, като 10 е най-силната вероятност за Разбито сърце.

Потенциалите за Разбито сърце по-горе са стриктно базирани на астрологични фактори, но други фактори също влияят на вашия Потенциал за Разбито сърце и някои хора имат по-голяма склонност към сърдечна мъка от други. Ако сте преживявали изоставяне, може да станете силно уязвими към подобно изживяване и силно да се привързвате към много хора, с които се срещате – въпреки техните Свръзки и Сблъсъци с вас. В този случай, може да преживеете много или повечето раздели като сърдечна мъка. ДОРИ АКО човекът изобщо не е бил ваша сродна душа,  ДОРИ АКО вие нямате висок Потенциал за Разбито сърце с този човек.

Винаги помнете, че сблъсъците не са ничия вина – те са просто естествен резултат от комбинирането на специфичните енергии, намиращи се в картите на двама души. Сблъсъците не означават, че който и да е от вас трябва да бъде обвиняван, че е лош човек. Всички сблъсъци влияят на връзката, но не всички са връзко-разбивачи. Искрената любов и грижа + съзнаването от страна и на двамата могат много да помогнат на двойката да се справя със своите сблъсъци конструктивно и да се наслаждават на дълга и щастлива връзка.

Рекапитулация на Резултатите за Потенциали

Вероятни Сценарии

И така, как е вероятно да се развие тази връзка? Различни възможни сценарии на отношенията са изброени по-долу. Най-вероятните сценарии за вашата връзка са отбелязани с отметка вляво – може да се случи повече от един сценарий.

Отива наникъде, няма реален интерес Секс приятелчета
Краткотрайни любовници Дълготрайни любовници
Кратка, бурна връзка Включ отново – Изключ отново
х Приятели и Любовници Истинска Любов
Потенциална Сродна душа за Миро х Потенциална Сродна душа за Галка
Да имаш всичко „Рай и Ад”
Потенциал за Брак Скалист или Дълъг Път до Брака
Разбито сърце за Миро х Разбито сърце за Галка
Дисбаланс във Властта Дисбаланс във Властта
х Миро е Контрольор Галка е Контрольор
 Миро не може да се откъсне Галка не може да се откъсне
Емоционална Каптивация Сексуална Каптивация

Вижте мерните системи, използвани за изчисляване на вашите вероятни сценарии по-горе, тук.

Помнете, че няма абсолютно сигурна съдба за които и да е човек или връзка – всеки човек в дадена ситуация има свободна воля да влияе на изхода. Чудеса могат винаги да се случат, но вие сте в състояние да направите най-осъзнатите решения, познавайки ШАНСОВЕТЕ. Въпреки че шансовете сочат, че вашата връзка най-вероятно ще се развива по гореописаните сценарии, какво ще се случи в действителност, ще бъде повлияно и от типа отношения, които всеки от вас е склонен да формира. Помнете също, че и двамата имате свободна воля да създадете различен изход.

За Брака: Лесно е да се предскаже потенциала за брак – вероятността двойката да се ожени. Въпреки това, не е възможно да се предскаже брак като действително събитие, поради свободната воля, която имат хората. Дали има или не брачен потенциал, има почти безкраен брой други фактори, които също допринасят за това дали двойката ще се ожени. Тези фактори включват способността на всеки от двойката да се обвързва, срещата им един с друг в точното време в техните животи, възрастта им, семейни съображения, финансови съображения, непланувана бременност и още много. Вашият резултат представя ЕДИНСТВЕНО ПОТЕНЦИАЛ за брак помежду ви: колко голяма е вероятността бракът ДА МОЖЕ да се случи – а не дали ЩЕ се случи или не.

Бележка: Перфектна или почти перфектна МАГИческа дата може да противостои на много предизвикателства. Обратно, сватбена дата с Аспект на Разбито сърце или бедна сватбена дата може да създаде предизвикателства в съвместимостта, кариерите, финансите и други.

Препоръки

Може да сте прочели, а може да не сте прочели каквото сте се надявали да прочетете в този анализ. Ако не сте получили отговора, на който сте се надявали, съжалявам! Би било неетично да се рисуват фалшиви романтични картини, които да подхранят надеждите ви, само за да останете ужасно наранени и разочаровани после. Честността е тази, която ви служи най-добре. Вие бихте могли само да вземете най-доброто решение, основано на фактите.

Какво би трябвало да правите?

Някои от моите препоръки са за всички, някои са специфични, зависи от вероятното развитие на връзката ви, основано на този анализ. Вие разбира се, имате свободна воля да вземете решение, дали да последвате или не този съвет. Изпращам ви пожелание за любов и много надежда за дълготрайно щастие, каквото и да решите.

Какви са дългосрочните ви цели?

Изяснете си вашите дългосрочни цели в мислите. Без значение дали този анализ изглежда благоприятен или не, попитайте себе си това: тази връзка помага ли ми да се движа към моите цели? Ако не, може да искате да преосмислите вашето обвързване.

Фактор в периода от вашия живот:

Ако сте много млади –

Целете се високо! Имате ГОДИНИ, за да срещнете ЕДИНСТВЕНИЯ, който може да ви помогне да изпълните мечтите си. Не препускайте да устройвате живота си с някого, който не е наистина този, когото искате, само защото той или тя е тук точно сега.

Ако вашият биологичен часовник тиктака гръмко и искате деца –

Не губете ценното си време във връзка, която не отива наникъде. Ако цялостният облик на връзката изглежда беден, ако другият човек не е сериозен по отношение на вас или не иска деца, тръгнете си докато имате още време. Освен това, не си губете времето в много бурна връзка или такава с някой, който не би могъл да бъде добър родител. Раждането на дете не превръща хората в светци. Дори и двамата истински да обичате децата си и сте им посветени, децата не променят вашата основна динамика като двойка. Децата прибавят споделена радост във връзката ви, но прибавят също и стрес. Да се намирате в драматична изтощителна връзка на върхове и спадове е избор, който можете да направите когато сте сами. Когато има замесени деца, е трагедия.

Ако сте в зряла възраст –

Простият факт е, че нямате толкова много години да срещнете единствения, както някога сте имали, така че бъдете реалистични в оценката на вашата връзка. Вероятно вашият „списък с желания” за връзката се е променил, заедно с вашето съзряване. Никой не е перфектен и няма перфектна връзка. Ако това е връзка „колкото, толкова”, отпуснете се, наслаждавайте се и се съсредоточете в наполовина пълната чаша. Ако сте достатъчно щастливи, запазете нещата така. Все пак, възрастта никога не е извинение да приемате малтретиране или да бъдете нещастни. Ако ви е непоносимо, благословете и се откъснете от другия човек и започнете отначало. Никога не е твърде късно, но помнете, че всеки нов, когото срещнете, ще дойде с неговия собствен товар също.

Ако Истинска Любов и Брак са реална възможност:

НЕ ПОЛУДЯВАЙТЕ! Ако има действителен потенциал за Истинска любов – ОТПУСНЕТЕ СЕ. Останете спокойни и ОСТАВЕТЕ това да се случи. Не поставяйте живота си на изчакване – останете заети и ангажирани със собствения си живот. Любовта и обвързването разцъфват постепенно във времето – не можете да го превъртите напред, без значение колко искате да пропуснете фазата на „несигурност“. Не ставайте твърде превъзбудени и агресивни и да изплашите човека да избяга далеч – СЛУЧВАЛО СЕ Е.

Дори да има голям потенциал за Истинска Любов, има и неща отвъд способността на който и да е да контролира и предскаже, които могат да се случат и предотвратят точно тази връзка да проработи. Ако нещата не стават, не се паникьосвайте. Има много потенциални Сродни души навън за ВСЕКИГО. Никой не е орисан да бъде сам завинаги! Справете се с вашето разочарование и излезте обратно навън, когато звездите ви са правилните. Открийте вашите дни за среща на Сродна душа с Персонализиран Календар Хороскоп Любов.

Ако вашият Любовен Анализ е много смесен с много хубави и много лоши резултати:

Връзки с голям Потенциал Истинска Любов и Сродни души, които имат И голям брой тежки сблъсъци, може да бъде невероятно болезнени и объркващи. Хора с тези комбинации чувстват сякаш не могат да живеят един с друг И не могат да живеят един без друг. Тези бурни, емоционално изтощителни връзки в действителност са едновременно „Рай и Ад”. Двойки с такива отношения често се разделят и събират отново много пъти, преди окончателно да се разделят. Раят продължава да ви дърпа обратно вътре, но Адът неизбежно ви разделя за пореден път. Тези връзки са като сделка-пакет – лошото върви с доброто – не можете да имате едното без другото. ИМА връзки с ВСИЧКО добро и МНОГО МАЛКО лошо там навън, ако срещнете нови хора по време на вашите Пепеляшкови Транзити.

Ако вашият Любовен Анализ не изглежда изобщо благоприятен:

Помислете какво наистина искате за себе си. Ако тази връзка не е вероятно да ви го даде, не губете твърде много време и енергия „да я накарате да проработи” Има безкраен брой риба в морето. Проблемът с прекарване на време в безплодна връзка е този, че тя ви държи настрани от срещата с някой по-добър, който е готов и способен да ви обича такива, каквито сте. Не губете време във връзка, която не отива наникъде.

Ако вече сте женени за този човек:

Свръзките и сблъсъците, обсъждани в този анализ са ПОТЕНЦИАЛИ. Всички те са драматично повлияни от качествата на вашата сватбена дата. Супер-благоприятна сватбена дата създава любов, съвместимост, лоялност, дълголетие и финансови потенциали много по-добре. Неблагоприятни сватбени дати (които за нещастие включват повечето дати, които не са МАГИчески Сватбени Дати) влошават всичко. Ако бракът ви не подкрепя потенциалите на вашата връзка, вероятно вашата сватбена дата е обвиняема. Ако вече сте женени и не се наслаждавате на „Щастлив и Успешен Завинаги” МАГИчески Брак, обновете сватбените си клетви на МАГИческа дата.

Астро-Данни
Миро Галка
10 Март1976 17 Август 1978
Час неизвестен* Час неизвестен*

*При неизвестен час на раждане Мейджай Астрологията използва обеден час. Резултатите са поразяващо точни независимо от това.

Какво е включено във вашия анализ:

Планети и точки Измерения
Слънце Геоцентрични Дължини Стандартен Зодиак 12
Луна* Геоцентрични Дължини Мейджай Зодиак 7
Меркурий Геоцентрични Деклинации
Венера Хелиоцентрични Дължини Стандартен Зодиак 12
Марс Хелиоцентрични Дължини Мейджай Зодиак 7
Юпитер Хелиоцентрични Ширини
Сатурн
Уран Планетарни Геометрии
Нептун
Плутон Геометрии Сродни души:
Земя Голям Тригон + Хвърчило
Церера Йод
Палада Мистичен Триъгълник + Желязна Пеперуда
Веста Крепост
Юнона Всяка Геометрия в Зодиак 7, от 3 или повече планети
Сафо
Седна Романтична Геометрия:
Сатурн/Хирон мидпойнт Всички Геометрии Сродни души +
Сатурн/Юпитер мидпойнт Дракон
Всяка Дек/Шир Геометрия от 3 или повече планети
Аспекти
Стандартни Мейджай Аспекти Сексуална Геометрия:
Всички Геометрии Сродни души и Романтични +
Орбиси Тао-квадрат
Стандартни Мейджай Орбиси Голям лък
Относно Мейджай Геометрия, Аспекти & Орбиси Клин, включително Прав Ъгъл

*Луната не е включена за всеки човек, чийто час на раждане е неизвестен.

 

Критерии за Сценариите

Критериите за всяко вероятно развитие на сценарии са посочени по-долу:

Отива наникъде, няма реален интерес

Истинска любов: Нисък, Сляпо увлечение: Нисък, Сексуална Жега: Нисък, Привързаност: Нисък

Секс приятелчета

Истинска любов: Нисък, Романс: Нисък, Сляпо увлечение: Нисък, Сексуална Жега: Висок, Привързаност: Нисък, Продължителност: Среден до Висок

Краткотрайни любовници

Истинска любов: Всякакъв, Сляпо увлечение: Среден до Висок, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Всякакъв, Продължителност: Нисък

Дълготрайни любовници

Истинска любов: Всякакъв, Сляпо увлечение: Среден до Висок, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Всякакъв, Продължителност: Среден до Висок

Кратка, бурна връзка

Истинска любов: Нисък до Среден, Сляпо увлечение: Нисък до среден, Сексуална Жега: Висок, Привързаност: Нисък, Продължителност: Нисък, Цялостна Тежест Сблъсъци: Висок

Включ отново – Изключ отново

Няколко критерия създават този сценарий: Истинска любов: Варира, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Варира, Цялостна Тежест Сблъсъци: Висок до Много Висок

Приятели и Любовници

Истинска любов: Среден до Висок, Сляпо увлечение: Всякакъв, Сексуална Жега: Среден до Висок, Комуникация: Среден до Висок, Разрешаване на Конфликти: Среден до Добър, Цялостна Тежест Сблъсъци: Нисък до Среден.

Истинска Любов

Истинска любов: Среден до Висок, Сексуална Жега: Всякакъв, Привързаност за двамата: Среден до Висок

Потенциална Сродна душа

Потенциал за Сродна душа: Висок

Да имаш всичко

Истинска любов: Висок, Романс: Среден до Висок, Потенциал за Сродна душа: Среден до Висок, Сексуална Жега: Висок, Дружба: Среден до Висок, Разрешаване на Конфликти: Добър, Цялостна Тежест Сблъсъци: Нисък до Среден.

„Рай и Ад”

Истинска любов: Всякакъв, Сляпо увлечение: Среден до Висок, Потенциал за Сродна душа: Среден до Висок, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Среден до Висок, Разрешаване на Конфликти: Добър, Цялостна Тежест Сблъсъци: Висок.

Потенциал за Брак

Най-сложната формула от всички! Някои от критериите са: Истинска любов: Висок, Потенциал за Сродна душа: Среден до Висок, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Среден до Висок

Скалист или Дълъг Път до Брака – не лесно, но може и да стигнете дотам

Истинска любов: Висок, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Среден до Висок, Потенциал за Разбито сърце на всеки: Висок

Разбито сърце

Потенциал за Сродна душа: Среден до Висок, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Среден до Висок, Потенциал за Разбито сърце: Среден до Висок

Дисбаланс във Властта

Съотношението в Каптивациите е с повече от 20% разлика

___ не може да се откъсне

Потенциал за Сродна душа: Среден до Висок, Сексуална Жега: Среден до Висок, Привързаност: Среден до Висок, Обсебване: Висок

Емоционална Каптивация

Привързаност: Висок, Романс: Среден до Висок, Обсебване: Среден до Висок

Сексуална Каптивация

Привързаност: Висок, „Само Преди Брака” Сексуална/и Свръзка/и, Обсебване: Среден до Висок

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email