Меню Затваряне

Астрология на Любовта

Хирон е показалецът, който сочи към сродните душисродни души
Астрологичните показатели за сродни души – Пепеляшкови Свръзки и Свръзки Сродни души, Геометрия Сродни души

Има една особеност при Свръзките Сродни души. Партньорът, чийто Хирон участва в конфигурацията, има чувството, че другият може да е негова сродна душа. Ако Хирон на другия партньор не участва в нито една Свръзка Сродни души, този човек вероятно няма да …
Прочети цялата статия тук.


астро-любов-сродна-душа-love-soulmate

Десет астро принципа в Любовта

Има десет прости правила, които помагат да узнаем как да се отнасяме към всяка наша връзка и най-накрая да намерим този, който е предопределен за нас. Вижте кои са те!

Прочети цялата статия тук.


астро-хороскоп-транзити, Пепеляшкови

Пепеляшково и Златно Време в хороскопа

Изключително полезно е да се знае с помощта на хороскопа за периода, който преживявате. Например, дали това е подходящото време за брак или да срещнете някой, който може да бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ?

Прочети цялата статия тук


Синастрия на Пит Дейвидсън и Ариана Гранде

Сбита синастрия

Сбитата синастрия е кратък обзор на най-фундаменталните потенциали за връзката на Ариана и Пит е базиранa на научно доказани принципи на шест измерната Астрология на Влъхвите.

Прочети цялата статия тук


Синастрия на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров

Сбита синастрия

Сбитата синастрия е кратък обзор на най-фундаменталните потенциали за връзката на Ралица и Теодор и е базиранa на научно доказани принципи на шест измерната Астрология на Влъхвите.

Прочети цялата статия тук


Синастрия на Григор Димитров и Никол Шерзингер
Сбита синастрия

Сбитата синастрия е кратък обзор на най-фундаменталните потенциали за връзката на Никол и Григор и е базиранa на научно доказани принципи на шест измерната Астрология на Влъхвите.

Прочети цялата статия тук


астро-хороскоп-синастрия-Каризма-Миро-Галка

Подробна Синастрия Миро и Галка
Подробен анализ

Любовта може да има много вкусове, но повечето хора търсят истинската и трайна любов. Една от най-страхотните възможности на Астрология на Влъхвите е тази да прогнозира вероятността за истинска любов между хората.

Прочети цялата статия тук


Подробна Синастрия Крис Прат и Катрин Шварценегер
Подробен анализ

В началото почти всяка връзка изглежда привлекателна и привличането не е помрачено от още непроявените проблеми. Този подробен анализ ви позволява да видите в детайл какво е вероятно да се прояви с времето.

Прочети цялата статия тук


Брад пит натална карта, интерпретация

Астрологичен сбит анализ на натална карта на партньора – Брад Пит

Аспектите на Скитника показват затруднения в обвързването. За хора с тези е по-малко вероятно да останат във връзка, която не ги задоволява и така продължават към следващата, за да търсят по-голямо удовлетворение.

Прочети цялата статия тук


Том Ханкс и Рита УилсънТом Ханкс и Рита Уилсън
Двамата актьори сключват брак през април 1988 година и са щастливо женени до днес.
В Холивуд, царството изкушенията и преходните връзки, как успяват двамата да се съхранят като двойка почти три десетилетия?
Може ли да се види в синастрията им дълготрайната им любов?

Прочети цялата статия тук.


Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик – „Женени, с деца”… но щастливо, от 1997 година, насам. Особено за Холивуд, това е свръх необичайно явление, затова и в синастрията се очаква да има необичайно силни показатели за Сродни Души.

Всеки има шанс да срещне своя сродна душа и да създаде своята приказка за Пепеляшка, като знае кога е неговото Пепеляшково Време, единственото време, когато може да срещне истинската любов.
Прочети цялата статия тук.


Дензъл и Паулета Уошингтън
Дензъл и Паулета Уошингтън – с 4 деца и над 30 годишен брак (женени от 1983 година).
Дълготрайните бракове при Холивудски двойки са много добра възможност да се илюстрира едно основно правило в Мейджай Астрологията: колкото по-изключително е едно явление, толкова по-изключителна е астрологичната карта, която го описва, а тръгвайки по обратния път, можем с успех да прогнозираме всяка една връзка, на базата на нейната синастрия.
Прочети цялата статия тук.


Мерил Стрийп и Дон Гъмър
Тази двойка е женена от 1978 година или от епохата на Плейстоцена. Тя е една от най-обаятелните и талантливи актриси на всички времена (и преди Плейстоцена), а той изглежда до нея тих и скромен мъж под чехъл, но по нейни думи, е нейната опора в живота и не знае какво би правила без него.
39 години брак в Холивуд е един своеобразен рекорд, достоен за Оскар.
Прочети цялата статия тук.


синастрия Хю Джакмън и Дебора Лий ФърнесХю Джакман и Дебора-Лий Фърнес
С 20 години брак все още не могат да се мерят с други, по-дългогодишни двойки в Холивуд, но категорично са надхвърлили очакванията за средностатистическа двойка, в царството на изкушенията. Има една любопитна подробност – тя му е кака, с 13 години разлика във възрастта. Тяхната синастрия обаче е толкова възхитителна, че смело може да се предвиди, че бракът им ще продължи вероятно докато са живи. Любовта им също.
Прочети цялата статия тук.

RSS
Последвайте чрез Email