Меню Затваряне

Астрология на Разбито Сърце

Ядрените и Транзитите Разбито Сърце са най-критичното време

Транзитите от Сатурн и мидпойнтите му към всяка планета в наталната карта на човек или явление са злотворни дори при хармоничен ъгъл, но особено критично е времето за нас, когато Сатурн или някоя от двете му средни точки транзитира под турбулентен ъгъл спрямо рождена планета от наталната карта.

Прочети цялата статия тук.


Цветелина Стоянова – трагедия по време на Транзити Разбито Сърце

Нещастието и трагедиите имат астрологичен показател. Това са Транзитите на Сатурн, особено Транзитите му към Романтичните Планети, Слънцето, Земята и Юпитер.

Можете да избегнете фатални последствия, ако знаете кога идват в живота ви и преминете през тях без да губите вяра, без да правите нищо от решаващо значение и знаейки, че лошите транзити имат край и Слънцето ще изгрее и над вас.

Прочети цялата статия тук.


Кубрат Пулев загуби двубоя с Кличко по време на Транзити Разбито Сърце

Транзитите към наталната карта, които преживяваме във всеки един момент, оказват влияние върху нашите способности, за добро и лошо. Отвъд спортният талант, който е тема на друга статия, шансовете за успех са страхотно подсилени или възпрепятствани от планетарните енергии на момента и срещата на Кубрат Пулев и Кличко е идеален пример.

Прочети цялата статия тук.


Сатурн в Синастрията

САТУРНОВИТЕ СБЛЪСЪЦИ МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО РАЗБИТО СЪРЦЕ

Когато планета от наталната карта на един човек сключва 150 градусов ъгъл или контра-паралел с планета от наталната карта на друг човек, едно от двете неща може да се случат…

Прочети цялата статия тук.


Ден на Разбито Сърце

Какво прави от един ден Ден на Разбито Сърце? Има два основни вида Ден на Разбито Сърце. И двата вида Дни на Разбито Сърце са еднакво мощни и проблематични.

Прочети цялата статия тук.

RSS
Последвайте чрез Email