Меню Затваряне

Астрология на Успеха

 

Астрология, Супер успех, натална карта, милиардери

Супер Аспекти в Астрология на Влъхвите

Тези 15 планетарни аспекта в наталната карта са трамплин към успеха
Астрология на Влъхвите е единствената астрология, която разполага с ефикасни инструменти за правилно тълкуване на наталната карта.

Прочети цялата статия тук.


Стоянка Мутафова, астро-натална карта, успех, дълголетие

Астрология на успеха и дълголетието Стоянка Мутафова

С Magi Astrology или Астрология на Влъхвите, може да се види лесно какви са показателите за дълъг живот и дълготрайна кариера. Нептун, планетата, която управлява всичко дълготрайно, подсказва дълголетие. Нейният успех на сцената трябва да е подсказан от наличието на поне два Супер Аспекта в наталната карта.

Прочети цялата статия тук.


Слави Трифонов, натална карта, успех, слава

Слави Трифонов – Пепеляшка в Българската Телевизия

Чудесен пример за силата на рождените аспекти в наталната карта и преди всичко – на Симетричната Планетарна Геометрия. Слави Трифонов е превъзходен пример за съвременна Пепеляшка.

Прочети цялата статия тук.


астро-хороскоп-транзити, Пепеляшкови

Пепеляшково и Златно Време в хороскопа

Изключително полезно е да се знае с помощта на хороскопа за периода, който преживявате. Например, дали това е подходящото време за брак или да срещнете някой, който може да бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ?

Прочети цялата статия тук.


Гала, натална карта, супер успех и слава, Пепеляшка

Гала – Пепеляшка в Българската Телевизия

Гала е една от най-популярните личности в България.
Никоя друга форма на астрология, освен Астрология на Влъхвите, не е в състояние да обясни късмета, популярността, успеха и дълголетието. Мейджай Астрологията може да разкрие доколко външния вид и младоликост на човек се дължат на козметични процедури или на астрологични фактори.

Прочети цялата статия тук.


Дуейн Джонсън - Скалата - натална карта - успех- слава - популярност - астро показатели

Дуейн Джонсън – Скалата: Астрологични показатели за успех

За 2016 година, класацията на Форбс за Топ 10 най-платени актьори, оглави Дуейн Дъглас Джонсън, по-известен на широката публика като Скалата.
Мейджай астрологията разполага с различни и взаимно допълващи се инструменти, с които лесно може да обясни супер успеха му: 7 Супер Аспекта, 3 Пепеляшкови Аспекта, Симетрични Планетарни Геометрии …

Прочети цялата статия тук.


Румен Радев натална карта, интерпретация

Астрология на Румен Радев – новият български президент
Проучване на Мейджай асоциациацията открива, че астероидът Дионис е символ на политиците и политическия успех и това може да бъде илюстрирано с наталната (рождената) карта на Румен Радев.
Прочети цялата статия тук


астрология-политика

Дионис – астрологичен символ на политика и политическия успех
Това са няколко примера за символизма на Дионис: сигнификатор на политиците и политическия успех … колкото по-мощна е Планетарната Геометрия, в която Дионис участва, толкова по-голяма роля в политически и исторически план може да се предполага.
Прочети цялата статия тук

RSS
Последвайте чрез Email