Меню Затваряне

Мейджай Астрология

Сърцето и Душата на Мейджай Астрологията е Планетарната Геометрия. Ето примери за Планетарна Геометрия

астрология, планетарна геометрия

Какво е Планетарна Геометрия?

След най-обширното проучване в астрологията на взаимоотношенията, Мейджай Обществото откри, че астрологичният ключ към любовта, съвместимостта и сексът се основава на това, което наричаме Планетарна Геометрия.

Към статията >>


Мейджай Асоциацията

Magi Society (произнася се мей-джай) води началото си от тайно общество, основано през 1625 година, от малка група Шао-Лин астролози-монаси в Китай, водени от Йезуит/Шао Лин монах, който приема Християнството, живее в Европа и учи астрология при Йоханес Кеплер. Обществото носи името Влъхви в чест на притчата за Влъхвите, посетили новородения Христос…..

Ключови Различия в Мейджай Астрологията…

Ключови Открития, направени от Мейджай Асоциацията…

Към статията >>


гео, хелио карта, астрологияАстро Картата в Мейджай Астрологията

Тази статия има за цел да обясни какво представляват гео и хелио измерението на астро картата. Традиционната астрология се съсредоточава върху положението на планетите в определен зодиакален знак или астрологичен дом в геоцентричното измерение. То показва къде са разположени планетите, когато ги наблюдаваме от Земята. Планетите не обикалят действително около нашата Земя, но видимо изминават определен път от изток, на запад, винаги по една и съща пътека, наречена еклиптика. По тази пътека се движи и Слънцето.

Към статията >>


астро карта зодиак 7Астро Картата в Мейджай Астрологията Част 2 Зодиак 7

Мейджай Астролозите са открили чрез непрекъснати наблюдения и изследвания на стотици хиляди натални карти, че всяко от измеренията има значение за интерпретацията на астро картата и не може да бъде пренебрегнато. Тяхно откритие е също, че ключова роля играе Зодиак 7, при който астро колелото се разделя на 7, вместо на 12 равни сектора.

Към статията >>


Точният Момент е всичко!точният момент е ключът към успеха

Дали ще обърнете внимание на звездите или или ще ги игнорирате, по всяко време те работят за или против вас! Създайте вашия собствен късмет като използвате МАГИческото планиране.

Към статията >>


астрология и любовДесет принципа
в помощ на всеки да намери истинската любов
и да избегне разбито сърце

Откакто изобщо жената и мъжът търсят истинската любов, те са си задавали винаги въпроси:
Ще се свържа ли с този човек в брак или ще е някой друг?
Дали сериозна връзка с този човек ще приключи с разбито сърце за мен?
Обичам ли този човек или привличането ми към него е чисто сексуално?

Към статията >>


астрологичен символизъм на планетите

Благодарение на Меджай астролози ентусиасти, решени да върнат доверието в Астрологията, се откриват постоянно принципи и закономерности, които помагат успешно да се определя символизмът на небесните тела, които оказват влияние в различни сфери на живота. Някои от планетарните символизми съвпадат с тези на традиционната астрология, други се разминават.

Към статията >>


Сатурн в Комбинираните Натални КартиСатурн в синастрията

САТУРНОВИТЕ СБЛЪСЪЦИ МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО РАЗБИТО СЪРЦЕ

Когато планета от наталната карта на един човек сключва 150 градусов ъгъл или контра-паралел с планета от наталната карта на друг човек, едно от двете неща може да се случат…

Към статията >>


Ден на Разбито Сърцесинастрия-разбито-сърце-сатурн-sinastry-hearbreak-saturn

Какво прави от един ден Ден на Разбито Сърце? Има два основни вида Ден на Разбито Сърце. И двата вида Дни на Разбито Сърце са еднакво мощни и проблематични.

Към статията >>


Пепеляшково и Златно време в хороскопаастро-хороскоп-транзити, Пепеляшкови

Изключително полезно е да се знае с помощта на хороскопа за периода, който преживявате. Например, дали това е подходящото време за брак или да срещнете някой, който може да бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ?

Или времето е подходящо да смените работата си?

Към статията >>


Супер Аспекти в Астрология на Влъхвите

Вижте кои 15 аспекта в наталната карта са трамплин към успеха
Астрология на Влъхвите е единствената астрология, която разполага с ефикасни инструменти за правилно тълкуване на наталната карта.

Към статията >>


Популярна астрология срещу Мейджай АстрологияПопулярна Астрология срещу Мейджай Астрология

Популярната астрология плаши хората с ретроградни планети, но не казва на същите хора, че най-благотворният аспект от времето на Вавилонците – Слънце тригон Юпитер, който самата тя признава за благотворен днес, се случва САМО когато Юпитер е РЕТРОГРАДЕН!

Към статията >>


Как да съчетавате универсалните и личните дни за нови начинания

Ако трябва да започнете нещо ново или да срещнете нов човек по време на Турбулентен цикъл, особено ако това е Ядрен или Транзит Разбито сърце:

1. Ако може да е в момент на колкото се може повече Златни, Сребърни или Пепеляшкови цикли.
2. Да се направи колкото е възможно по-близо до началото на Турбулентния цикъл. Циклите са най-слаби в началото.
И:
Също така е изключително полезно да се изберат дни, които като цяло са благоприятни за всички (универсални добри дни) и да се избягват дни, които са неблагоприятни (универсални лоши дни).

Към статията >>


Как Мейджай Астролозите определят благоприятните и неблагоприятните периоди в универсалния хороскоп-календар

Защо някои месеци биват определяни от Мейджай Асоциацията като неподходящи за започване на важни нови начинания, а други за добри месеци, в универсално отношение?

Причините са няколко: Към статията >>


Брад пит натална карта, интерпретация

Астрологичен сбит анализ на натална карта на партньора – Брад Пит

Аспектите на Скитника показват затруднения в обвързването. За хора с тези е по-малко вероятно да останат във връзка, която не ги задоволява и така продължават към следващата, за да търсят по-голямо удовлетворение.

Към статията >>


Доналд Тръмп, интерпретация натална карта

Астрологичен Анализ на Натална карта – Доналд Тръмп
Тръмп е известен с браковете си (първи Фокусен аспект), издаването на книги (втори Фокусен аспект), известен с апартамент, обзаведен за 100 милиона долара – една приказна илюзия (трети Фокусен аспект) младежкият му дух го прави най-възрастният мъж, избиран за президент (Слънце-Нептун Фокусен аспект) и желание за супер популярност, открито демонстрирана от Звездата на Алеята на Славата, Тръмп Тауър, водене на медийни предавания, кандидатирането за Президент, са проявления на последният от Фокусните аспекти, Марс-Уран.
Към статията >>


Астрология на Румен Радев – новият български президентРумен Радев натална карта, интерпретация
Проучване на Мейджай асоциациацията открива, че астероидът Дионис е символ на политиците и политическия успех и това може да бъде илюстрирано с наталната (рождената) карта на Румен Радев.
Към статията >>


астрология-политика

Дионис – астрологичен символ на политика и политическия успех
Това са няколко примера за символизма на Дионис: сигнификатор на политиците и политическия успех … колкото по-мощна е Планетарната Геометрия, в която Дионис участва, толкова по-голяма роля в политически и исторически план може да се предполага.
Към статията >>


Теория за Натализациятаастрология, елективна астрология, натализация
Астролозите никога не са давали име на теорията си, че когато човек за първи път се занимава с определен тип дейност, рождената карта на това време става рождената карта за действията на този човек, за този вид дейност.
Натализацията се осъществява, когато някой се захване с някакъв вид дейност за първи път.
Например, когато двама души се срещнат за първи път, рождената карта за това време е рождената карта на взаимоотношенията им. Ако картата е добра, връзката им е по-вероятно да бъде добра, отколкото ако картата е лоша.
Към статията >>


Средни точки или Мидпойнти
Ключови мидпойнти за тълкуване на натална карта, синастрия и прогнози, са двата мидпойнта Сатурн/Юпитер и Сатурн/Хирон. Заедно със Сатурн, те показват предизвикателства за преодоляване, пречки, спънки, грешки, лошо представяне, лош прием от другите и т. н.
Към статията >>


Магическа Крепост
Орбиси и Аспекти в Мейджай Астрологията

Какво е орбиса? Кои планетарни аспекти разглежда Мейджай Астрологията и какви са техните орбиси? Какви изключения в орбисите се допускат и кога?

Към статията >>

RSS
Последвайте чрез Email