Меню Затваряне

Теория за Натализацията

Статия на Мейджай Асоциацията – превод

13 юни, 2006
Можем да използваме Мейджай Астрологията, за да ни помогне да изпълним нашите мечти. Тази статия обяснява основите как да го направите. Първата стъпка е да се разбере Теорията за Натализацията (от natal – родилен, роден).

Теория за Натализацията
Астролозите никога не са давали име на теорията си, че когато човек за първи път се занимава с определен тип дейност, рождената карта на това време става рождената карта за действията на този човек, за този вид дейност. За астрологията е полезно да има име за тази теория.
Мейджай Обществото нарича това НАТАЛИЗАЦИЯ, защото предприетото действие има начало и следователно се ражда или НАТАЛИЗИРА. И двете думи са нови за английския език (както и в българския), но те са необходими за разрастването и разбирането на астрологията и нейните теории. Учените приписват име и термин на всичките си понятия и е мъдро, че астролозите правят същото.

астрология, елективна астрология, натализация
Натализацията се осъществява, когато някой се захване с някакъв вид дейност за първи път.
Например, когато двама души се срещнат за първи път, рождената карта за това време е рождената карта на взаимоотношенията им. Ако картата е добра, връзката им е по-вероятно да бъде добра, отколкото ако картата е лоша.
Но има много повече в натализацията, отколкото само рождената карта на това, което натализираме. Когато натализираме нещо, ние не само натализираме рождената карта – НИЕ НАТАЛИЗИРАМЕ ТРАНЗИТИТЕ.
Всеки път, когато натализираме нещо важно, всъщност правим перманентни транзитите, които сме имали по време на натализацията.
Например, когато двама души се срещат за първи път, те натализират ЕДНОВРЕМЕННО рождената карта на деня, в който са се срещнали, И всичките техни транзити в момента, в който са се срещнали. И те ще продължат да бъдат повлияни от тези запазени транзити за толкова дълго, за колкото са заедно и така също и връзката им.
Всичко това е страхотно, защото означава, че можем да запазим нашите добри транзити, като натализираме нещо важно, когато имаме добри транзити. По същество, като натализираме нещо важно по време на нашите добри транзити, запазваме добрите транзити и впрягаме силата на звездите.
По същия начин трябва да се уверим, че не натализираме нищо важно, когато имаме лоши транзити, защото ако го направим, ние ще запазим тези лоши транзити и те ще ни преследват във всичко, което правим, свързано с това, което сме натализирали. Ако сме натализирали работа по време на лоши транзити, тези лоши транзити ще продължават да ни преследват във всичко, което правим, свързано с нашата работа. Но ако владеете Мейджай Астрология и я използвате в живота си, не бихте допуснали това да ви се случи.
МОЖЕТЕ ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ВАШИТЕ МЕЧТИ
КАТО ВПРЕГНЕТЕ СИЛАТА НА ЗВЕЗДИТЕ
Най-голямата ценност на Мейджай Астрологията е, че ни помага да впрягаме силата на планетите и да ги използваме, за да увеличим шансовете си да изпълним нашите мечти. Можем да се възползваме от Теорията за Натализацията на Мейджа Обществото, за да впрегнем силата на звездите в наша полза във всяка област от нашия живот, включително любовта и парите. Например, можем да изберем особено благоприятен астрологичен ден, за да се оженим или да започнем работа, или бизнес. По този начин запазваме и ангажираме силата на благоприятните звезди в брака, работата или бизнеса си, докато сме женени, имаме тази работа или бизнес.
По същия начин можем да избегнем бедствие, като се подсигурим, че няма да натализираме нещо важно, когато звездите са ужасни. В обширните ни проучвания потвърдихме, че повечето хора се забъркват в катастрофални проблеми, защото са натализирали ужасни транзити и поради това са запазили тези лоши транзити. Но можем да избегнем такива бедствия, като използваме Мейджай Астрология.

ИЗЧАКАЙТЕ, ДОКАТО ЗВЕЗДИТЕ СА ПРАВИЛНИТЕ
Звездите непрекъснато се променят – нито един миг не е съвсем същият като друг, всичко се променя и това е така, защото планетите винаги са в движение и се променят. Добрите транзити изглежда сякаш минават прекалено бързо, а лошите транзити изглежда сякаш продължават вечно, но фактът е, че всеки има добри и лоши транзити и ВСИЧКИ ТРАНЗИТИ ОТМИНАВАТ.
Тайната на успеха е да се запазят добрите транзити и да се оставят лошите транзити да преминат, без да се натализира нищо важно.
АКО НАТАЛИЗИРАМЕ НЕЩО ВАЖНО ПО ВРЕМЕ НА ДОБРИ ТРАНЗИТИ, НИЕ ПРАВИМ ТЕЗИ ТРАНЗИТИ ПОСТОЯННИ.
Затова трябва да натализираме нещо важно, когато имаме добри транзити.
И не би трябвало никога да натализираме нещо важно, когато имаме лоши транзити.
Например, ако се оженим, когато имаме добри транзити, правим тези добри транзити постоянни за живота на нашия брак. Но ако се оженим, когато имаме лоши транзити, правим тези лоши транзити постоянни за живота на нашия брак.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email