Меню Затваряне

Универсалният Хороскоп – Календар е от решаващо значение при планирането

Всеки месец, Мейджай Асоциацията публикува универсален хороскоп – календар, с най-добрите и най-лошите дни за текущия месец. За разлика от хороскопите на популярната астрология, този хороскоп-календар не казва какво да чакат представителите на всеки зодиакален знак.

Живеем във вселена на свободната воля и сами творим съдбата си, с нашите малки и големи решения и постъпки.

Универсалният Хороскоп-календар помага да разберете има ли в месеца достатъчно подходящ ден да започнете едно или друго важно ново начинание.

Денят, в който започнете нещо за пръв път, ще се превърне в рожден ден на новото начало и ще му влияе с планетарните си енергии. Как ще влияе, зависи какви планетарни акпекти и по-сложни планетарни конфигурации са съществували в този ден. Универсалният Хороскоп-календар показва дали те са подходящи или не за 14 основни вида дейности. Не е задължително добър ден за един вид дейност, да е добър за всички останали видове. През една календарна година, само няколко дни са наистина добри за важни натализации (запечатване на планетарните енергии на конкретен момент, в картата на ново начинание).

По-долу е даден пример с универсалния хороскоп-календар за 2015 година. За тези, които са търсили любовта през тази година, ето какво показва хороскопът:

Кликнете на изображението, за да го видите в пълен размер

универсален хороскоп любов

Някои от месеците са в сив цвят – за тях Мейджай Асоциацията е преценила, че няма наистина добри дни за важни натализации и съветът е да се изчака по-добър месец. Обърнете внимание – най-добрите дни за даден месец, не са задължително добри, а просто най-добрите от наличните. Затова четете внимателно коментарите и съветите над универсалните хороскопи-календари, там задължително има информация колко добър е наистина месецът.

Февруари е оцветен в червено, защото като цяло е лош месец.

Така че, който е търсил любов, е трябвало да избере посочените като най-добри дни в Април, Май, Юни, Септември, Ноември и Декември.

астро-синастрия-съвместимост-хороскопАко сте срещнали своята половинка през който и да е от оцветените в червено дни през 2015, бъдете много внимателни и се оглеждайте за предупредителни сигнали! Вероятността нещата да не тръгнат в желаната от вас посока, е много по-голяма, отколкото ако сте се срещнали в ден, оцветен в син цвят.

астро-синастрия-съвместимост-хороскопАко сте се срещнали в ден, който не е нито син, нито червен на календара, значи сте улучили смесен тип ден – или недостатъчно от добрите и лошите планетарни аспекти, или и от двата вида в изобилие. Вероятността при този вариант нещата да не вървят, също не е малка. Това може да се дължи на вътрешна слабост на връзката или силно контрастиращи планетарни аспекти, които да отразяват връзка от типа „Рай и Ад”..

астро-синастрия-съвместимост-хороскопСрещнали сте се на ден, оцветен в календара със син цвят?

Не бързайте да ликувате!

Без вашите лични транзити в този ден, няма как да стане ясно, дали сте улучили в десятката.

Ако сте имали Пепеляшкови Транзити и никакви Транзити Разбито Сърце или Ядрени Транзити в личния си хороскоп-календар, ако сърцето ви също го подсказва, значи най-вероятно сте на прав път, само не се втурвайте в галоп! Не плашете новата си половинка с прибързването и химните!

Ако сте имали Транзити Разбито Сърце или Ядрени Транзити в личния си хороскоп-календар, въпреки че денят на първата среща е в син цвят на календара, вероятността за вас нещата да свършат зле е много голяма.

Дори да сте имали множество Лични Пепеляшкови Транзити, ако денят на запознанството ви е оцветен в червено в универсалния хороскоп-календар, бъдете нащрек и карайте много полека в новата връзка. Ако все още нямате интимни отношения, можете да си спечелите звездна подкрепа, като изберете възможно най-подходящ ден за да правите любов за пръв път.

Вижте десетте принципа на любовта

Идеалният вариант: най-добри универсални дни + най-добри лични дни, си струва да се изчака, дори да е повече от година или две, срещу вероятността да загубите много повече в грешна връзка и горчива раздяла!

Разберете предварително какви са личните ви транзити, с Персонализиран Хороскоп в областта, която ви интересува. Планирайте напред, като сравнявате вашите лични най-добри дни, с универсалните, за да намерите най-подходящото време за първата крачка, в желаната от вас сфера.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

RSS
Последвайте чрез Email