Личен Хороскоп Харизма и Слава

Астрология Харизма и Слава

личен астро хороскоп, прогнози, Харизма и Слава
Харизма и Слава – вашите дни за слава, харизма и признание

Вижте кои са най-добрите си дни за слава и признание.

Получете вашите най-добри дни за печелене на популярност и признание
Вашите най-добри дни да продавате себе си и вашите идеи и за признание и слава. Използвайте ги за интервюта, прослушвания, презентации, представления и всякакви публични изяви.

Личен Хороскоп Харизма и Слава

личен астро хороскоп, прогнози, Харизма и Слава

1 месец – 7 лв.
********

3 месеца – 16 лв.
**************

6 месеца – 35 лв.
спестявате 7 лв.

12 месеца – 57 лв.
спестявате 27 лв.

Включва:

Пепеляшкови цикли – Когато хората ви виждат във вашата възможно най-добра светлина. Най-доброто време да срещнете нови хора, за най-добър прием, да продавате себе си и вашите идеи, да идете на интервю, да искате повишение или увеличение на заплатата, да започнете ново начинание или работа, да лансирате продукт за максимална популярност.

Супер-Слава цикли – Времето, когато най-лесно ще спечелите слава и признание. Правете публични изяви, планирайте представления, издаване на филми, музика, книги или други творчески материали.

Изгнанически цикли – когато е най-вероятно да бъдете антипатични или да обидите или настроите другите против себе си. Време, когато трябва да работите извънредно усилено, за да избегнете създаване на врагове, най-лошото време за важни нови срещи, интервюта, публични изяви или издаване на творчески материали.

Ядрени цикли – Връзки и нови инициативи, започнали под тези цикли, рядко са попадение за вас и най-вероятно ще се озовете в сериозни и непреодолими различия с това, което сте започнали през тези времена. Ядрените цикли също се отличават със сериозно влошена преценка и са част от Циклите Заслепение.

Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трябва да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, любов
Любов – Вашите дни да срещнете сродната ви душа, да настоявате за обвързване и още…
личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота
Здраве и Красота – вашите красиви дни за процедури, фризьорски и козметични салони и още