Меню Затваряне

Личен Хороскоп Инвестиция

Астрология на Инвестирането

личен астро хороскоп, прогнози, инвестиция

Увеличете доходността от вашите инвестиции

Узнайте вашите най-добри и най-лоши дни да взимате инвестиционни решения, да правите покупки и продажби. За всички инвестиции, различни от Недвижими Имоти.
Включва лични пикове от вашите най-доходоносни дни.
Поръчайте Астро Прогноза Инвестиция

Личен Хороскоп Инвестиция

личен астро хороскоп, прогнози, инвестиция

1 месец – 21 лв.
********

3 месеца – 62 лв.
**************

6 месеца – 107 лв.
спестявате 19 лв.

12 месеца – 176 лв.
спестявате 76 лв.

Включва:

Добра Инвестиция цикли  – Най-доброто време да правите инвестиции от всякакъв вид. Това е най-доброто време да преразгледате своето порт фолио и да решите да купувате ИЛИ продавате. По време на тези цикли е най-лесно да печелите пари от вашите инвестиции.

Лоша Инвестиция цикли  – Най-лошите цикли да преценяте текущи или потенциални инвестиции от всякакъв вид и да купувате ИЛИ продавате. По време на тези цикли вашата преценка е най-лоша и е вероятно да се самозаблудите или да бъдете заблудени от други. По време на тези цикли звездите просто не са с вас за взимане на добри решения или правенето на пари от инвестиции. Колкото повече Лоша инвестиция цикли имате едновременно, толкова по-силно е влиянието, тласкащо ви към катастрофа. Тъй като има ТОЛКОВА МНОГО Лоша инвестиция цикли, почти невъзможно е да се открие времеви прозорец без нито един. Може би това е една причина защо инвестирането и толкова коварно. По тази причина, ключът е да търсите за времеви прозорци с максимален брой Добра инвестиция цикли и възможно най-малко Лоша инвестиция цикли.

Пикове – лични пикове от вашите най-добри дни.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, Обмисляне и Важни решения
Обмисляне и Важни решения – вашите най-добри дни за по-голяма яснота, точност, и взимане на важни решения
астро прогноза хороскоп календар недвижими имоти
Недвижими имоти – вашите дни за обява на имущество, правене на оферти и затваряне на доверителна сметка

RSS
Последвайте чрез Email