Личен Хороскоп Любов и Кулминация

Астрология Любов и Кулминация

Разберете дали сте с подходящия за вас човек

Личен Хороскоп Любов и Кулминация

астро прогноза календар хороскоп Любов и Кулминация

1 месец – 7 лв.
********

3 месеца – 18 лв.
********

6 месеца – 35 лв.
спестявате 7 лв.

12 месеца – 58 лв.
спестявате 26 лв.

Ако имате съмнения, колебания, разсейте ги! Разберете кога звездите ще ви дадат знак и ще потвърдят или разсеят вашите съмнения!
Включва:

Пепеляшкови цикли –  Когато хората ви виждат в най-добрата ви възможна светлина. В бизнеса: среща с нови хора за най-добър прием, продажба на вас самите и на идеите ви, интервю за работа, искане на повишение или увеличение на заплатата, започване на ново начинание или работа, лансиране на нов продукт за максимална популярност. В любовта: когато можете да срещнете сродната ви душа, да настоявате за по-сериозно обвързване, да сключите брак. Противоположни цикли: Ядрени и Затъмнение (Разбито сърце).

Кулминационни цикли – Кулминационните цикли, заедно с Пепеляшковите, дават сигнал дали човекът до вас е подходящ или не и би трябвало да се вслушате в този сигнал. Но не трябва да имате едновременно и Ядрени и/или цикли на Затъмнение, които ви тласкат към грешния човек и неправилното решение. Ако връзката ви е полезна за вас и вие сте подходящи един за друг, по време на Кулминационни цикли може драматично да подобрите статуса ù. Ако човекът до вас не е човекът за вас, тези цикли ще намерят начин да ви дадат знак за това.

Ядрени цикли – Връзки и нови инициативи, започнали под тези цикли, рядко са попадение за вас и най-вероятно ще се озовете в сериозни и непреодолими различия с това, което сте започнали през тези времена. Ядрените цикли също се отличават със сериозно влошена преценка и са част от Циклите Заслепение.

Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трябва да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, инвестиция
Инвестиция – вашите най-доходни дни за инвестиционни покупки и продажби, различни от недвижими имоти
астро прогноза хороскоп календар по мярка
По Мярка – смесвайте и напасвайте от наличните цикли по ваш избор.