Личен Хороскоп Любов

Използвате ли най-основната, тайна №1 да срещнете вашата Сродна душа?
лличен астро календар любов
30 години проучвания разкриват истинската тайна да откриеш (и задържиш) любовта.
Използвайте ги, за да намерите и задържите вашата Истинска Любов!
По време на Пепеляшкови Цикли

вие можете:
Да срещнете вашата Сродна душа
Да настоявате за обвързване
Да сключите брак и заживеете щастливо

По време на Цикли Разбито сърце

вие можете единствено:
Да срещнете сърцеразбивач
Да рискувате вашата връзка, ако настоявате
Да сключите „брак на разбито сърце“

30 години проучвания на Мейджай Астрологията са доказали, че е по време на Пепеляшковите си цикли, когато всеки може да стане Пепеляшка в истинския живот и да срещне своя Чаровен Принц или Чаровна Принцеса.
Всеки може да намери любовта, защото всеки има Пепеляшкови Цикли.

По време на Пепеляшковите Цикли звездите работят, за да ви доведат вашата Сродна душа, както се случи с Кейт Мидълтън и Рийз Уидърспун.
По време на Цикли Разбито сърце е точно обратното – Циклите Разбито сърце ви водят хора, които могат да разбият сърцето ви, като Дженифър Анистън (с Брад Пит), Хедър Локлиър (с Ричи Самбора), Бритни Спиърс (с Кевин Федерлайн), Хайди Клум (със Сийл) и Скарлет Йохансен (с Райън Рейнолдс).
Любовният Личен Хороскоп може да ви каже кога да търсите вашата Сродна душа и кога това, което е най-вероятно да намерите, е вашето сърце – разбито. Бъдете съобразителни в играта на любовта. Използвайте вашия Любовен Личен Хороскоп, за да срещнете вашата Сродна душа, планирате специални срещи, ключови моменти, ваканции и прелъстяване. Научете кога да бъдете навън и кога да си траете.
Научете кога сте особено обичливи и кога трябва да бъдете извънредно внимателни да не подлагате връзката си на опасност.

Преди да излезете на среща на сляпо, да започнете познанство, уговорите среща лице в лице с онлайн изгора или да започнете връзка, бъдете сигурни, че сте в Пепеляшкови Цикли!!!

Личен Хороскоп Любов

Вижте видеото

1 месец – 5 лв.
********

3 месеца – 12 лв.
********

6 месеца – 25 лв.
спестявате 5 лв.

12 месеца – 41 лв.
спестявате 19 лв.

Включва:

Пепеляшкови цикли – Кога хората ви виждат във възможно най-добрата ви светлина. Вашите най-добри времена да срещнете ваша сродна душа, да настоявате за по-голямо обвързване, да сключите брак.

Ядрени цикли – Връзки и нови инициативи, започнали под тези цикли, рядко са попадение за вас и най-вероятно ще се озовете в сериозни и непреодолими различия с това, което сте започнали през тези времена. Ядрените цикли също се отличават със сериозно влошена преценка и са част от Циклите Заслепение.

Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трябва да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, любов, романс и секс
Романс и Секс – вашите дни за истинска любов, романс и страхотен секс, и още
личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота
Здраве и Красота – вашите красиви дни за процедури, фризьорски и козметични салони и още