Личен Хороскоп Плодовитост и Здраве

Астрология Плодовитост и Здраве

Вашите най-добри дни да заченете

личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Плодовитост
Разберете кога е най-вероятно да заченете и кога вашето здраве е най-способно или най-неспособно да издържи бременност.

Личен Хороскоп Плодовитост и Здраве

личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Плодовитост

1 месец – 7 лв.
********

3 месеца – 21 лв.
**************

6 месеца – 36 лв.
спестявате 6 лв.

12 месеца – 58 лв.
спестявате 26 лв.

Включва:

Добро Здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването са най-подкрепяни от звездите. Това е най-доброто време да планирате всеки вид хирургия или процедура, включително стоматологична работа.

Лошо здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването НЕ са подкрепяни от звездите. Това е времето, когато да се грижите извънредно за здравето си ден след ден и да избягвате всякакъв тип хирургия или процедури, включително стоматологична работа.

Цикли Плодовитост – Циклите Плодовитост са астрологичното време, когато жената е най-вероятно да зачене дете. Няма гаранции за зачеване, тъй като много фактори влияят на способността за зачеване и износване на дете до неговия термин. Все пак, използването на Циклите Плодовитост позволява на двойката да прибави още едно полезно парченце от космическия пъзел в техния опит да създадат семейство.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, Обмисляне и Важни решения
Обмисляне и Важни решения – вашите най-добри дни за по-голяма яснота, точност, и взимане на важни решения
личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота
Здраве и Красота – вашите красиви дни за процедури, фризьорски и козметични салони и още