Меню Затваряне

Личен Хороскоп по Мярка

Астрология по Мярка

Смесвайте и напасвайте желаните от вас цикли

астро прогноза хороскоп календар по мярка

Личен Хороскоп по Мярка

астро прогноза хороскоп календар по мярка

Смесвайте и напасвайте цикли: Пари, Истинска Любов и Харизма, Мъдрост, Супер-Слава, Здраве, Красота, Романс, Секс, Плодовитост и още.

Калкулирайте вашите цени:

Налични Цикли за Персонализирани Хороскопи – Календари
1 месец 3 месеца 6 месеца
спестявате
15%
12 месеца
спестявате
30%
Пари: Златни и Сребърни Цикли 9 лв. 27 лв. 46 лв. 76 лв.
Истинска Любов и Харизма: Пепеляшкови Цикли 3 лв. 8 лв. 15 лв. 25 лв.
Обмисляне и Важни Решения: Мъдри и Цикли на Заслепение 4 лв. 13 лв. 20 лв. 33 лв.
Популярност и Слава: Супер-Слава и Цикли на Изгнание 2 лв. 6 лв. 10 лв. 16 лв.
Здраве: Добро и Лошо Здраве Цикли 6 лв. 19 лв. 31 лв. 50 лв.
Красота: Красиви и Грозни Цикли 4 лв. 12 лв. 20 лв. 34 лв.
Кулминация: Кулминационни Цикли 2 лв. 6 лв. 10 лв. 17 лв.
Романс: Романтични Цикли 1 лв. 2 лв. 5 лв. 8 лв.
Секс: Добър и Лош Секс Цикли 9 лв. 26 лв. 46 лв. 76 лв.
Плодовитост: Цикли на Плодовитост 1 лв. 3 лв. 5 лв. 8 лв.
Ядрени: Ядрени Цикли 1 лв. 3 лв. 5 лв. 8 лв.
Затъмнение: Затъмнение (Разбито Сърце) Цикли 1 лв. 3 лв. 5 лв. 8 лв.
Пикове варират

Нуждаете се от специален цикъл, липсващ тук? Пишете за повече информация.


Важна бележка за Личен Хороскоп – Календар по мярка: Моля, подсигурете се и поръчайте всички цикли – позитивни и негативни – които спадат към вашата област на интерес. Ако изберете само позитивни или само негативни цикли, вашият Личен Хороскоп – Календар няма да представлява балансиран поглед за вашите текущи цикли, за който и да е специфичен ден, което ще изкриви вашата способност да взимате важни решения. Например, ако търсите сродна душа, трябва да знаете не само Пепеляшковите си цикли, но също и вашите Цикли на Затъмнение (Разбито сърце). Да знаете едновременно позитивните и негативните си цикли е необходимо, за да получите знанията, които ви трябват, за да постигнете мечтите си и избегнете катастрофа. Противоположните цикли са изброени по-долу.

Изберете от:

Цикли Пари
Златни и Сребърни цикли – Най-добрите дни за бизнес и финансови възможности. За среща на нови хора в бизнеса, започване на ново предприятие или работа, подписване на важни споразумения, бизнес сливания, лансиране на нов продукт или уеб сайт за максимална доходност. Противоположен цикъл: Затъмнение (Разбито сърце).

Истинска Любов и Харизма
Пепеляшкови цикли –  Когато хората ви виждат в най-добрата ви възможна светлина. В бизнеса: среща с нови хора за най-добър прием, продажба на вас самите и на идеите ви, интервю за работа, искане на повишение или увеличение на заплатата, започване на ново начинание или работа, лансиране на нов продукт за максимална популярност. В любовта: когато можете да срещнете сродната ви душа, да настоявате за по-сериозно обвързване, да сключите брак. Противоположни цикли: Ядрени и Затъмнение (Разбито сърце).

Обмисляне и Важни Решения
Мъдри цикли – Времето, когато вашата преценка е най-ясна и далновидна. Взимайте ключови решения за кариерата и личния ви живот по време на тези транзити. Умът ви е спокоен и съсредоточен и е най-вероятно именно сега да получите Прозрение Свише за живота си.
Цикли на Заслепение – Циклите на Заслепение предразполагат към правене на грешки, понякога ГОЛЕМИ  грешки. Възможно най-лошото време за взимане на важни решения или предприемане на големи промени. Циклите на Заслепение създават предпоставки да се самозаблуждавате и да се оставяте да бъдете заблудени от други.

Цикли на Популярност и Слава (Вижте също Пепеляшкови Цикли)
Супер-Слава цикли – Времето, когато можете най-лесно да постигнете известност и широко признание. Времето, в което да правите публични изяви, да планувате представления, да издавате филми, музика, книги или други творчески материали.
Изгнанически цикли – Времето, в което е най-вероятно да не се харесате и да засегнете или настроите против себе си други хора. Време, в което трябва да се стараете повече от обикновено, за да избегнете създаване на враждебност. Най-лошото време за важни нови срещи, интервюта, публични изяви или да издавате творчески материали.

Здравни Цикли
Добро Здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването са най-подкрепяни от звездите. Това е най-доброто време да планирате всеки вид хирургия или процедура, включително стоматологична работа.
Лошо Здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването НЕ са подкрепяни от звездите. Това е времето, когато да се грижите извънредно за здравето си ден след ден и да избягвате всякакъв тип планова хирургия или процедури, включително стоматологична работа, за да избегнете риск от усложнения.
Цикли Плодовитост – Циклите Плодовитост са астрологичното време, когато жената е най-вероятно да зачене дете. Няма гаранции за зачеване, тъй като много фактори влияят на способността за зачеване и износване на дете до неговия термин. Все пак, използването на Циклите Плодовитост позволява на двойката да прибави още едно полезно парченце от космическия пъзел, в техния опит да създадат семейство.

Цикли Красота
Красиви цикли – Красивите цикли са времето, когато сте най-лъчезарни, привлекателни и фотогенични. Това е най-доброто време да планирате специални събития, публични изяви и фотосесии. Красивите цикли са най-доброто време да планирате козметични хирургии и процедури, включително козметична стоматологична работа и дори важни салонни посещения.
„Грозни“ цикли – Грозните цикли са времето, когато изглеждате най-зле и би трябвало да избягвате всички козметични процедури и козметични стоматологични процедури, дори салонни посещения, за да избегнете грозни резултати!

Кулминация
Кулминационни цикли – Кулминационните цикли, в тандем с Пепеляшковите, дават сигнал дали човекът до вас е подходящ или не и би трябвало да се вслушате в този сигнал. Но не трябва да имате едновременно и Ядрени и/или цикли на Затъмнение, които ви тласкат към грешния човек и неправилното решение. Ако връзката ви е полезна за вас и вие сте подходящи един за друг, по време на Кулминационни цикли може драматично да подобрите статуса ù. Ако човекът до вас не е човекът за вас, тези цикли ще намерят начин да ви дадат знак за това.

Романс цикли
Романтични цикли – По време на Романтични цикли сте наивни романтици, търсещи любовта. Вие просто може да я намерите – но само ако имате също съпътстващи Пепеляшкови цикли – Пепеляшковите цикли са времето, в което наистина можете да се срещнете вашата сродна душа. Романтичните цикли могат да инжектират голям романтизъм в съществуващите отношения. Насладете се на тези цикли най-пълноценно, но бъдете много внимателни при вземането на важни решения в любовния ви живот под тяхно влияние. Романтичните цикли имат и тъмна страна. Ако сте сами, може да копнеете толкова за любовта, че да сте склонни да пренебрегнете твърде много негативи в потенциално ново увлечение. Ако сте в общи линии в добра, но вече не много романтична връзка, вие може да гладувате толкова много за романтика, че да сте готови да кривнете извън връзката, за да я намерите или дори да я прекратите, с надеждата за намиране на повече романтика в нова връзка. Бъдете внимателни относно изборите си под Романтични цикли, особено ако нямате съпътстващи Пепеляшкови цикли или имате съпътстващи цикли на Затъмнение! В противен случай може да се събудите един ден, когато Романтичният цикъл е приключил и да си кажете: „Какво си мислех ???“
Добър Секс Цикли – Най-добрите дни за планиране на почивка или съблазняване, или просто да вземете детегледачка. Добър секс циклите са моментите, когато и вашето либидо, и изпълнението ви са на върха.
Лош Секс Цикли – Лош Секс циклите са най-лошото време за планиране на съблазняване или ваканция.  Лош Секс циклите може да убият вашето либидо – или понякога в действителност може да го усилят – но независимо от либидото, способността ви за изпълнение може да е сериозно предизвикана. Дори повече, даже и изпълнението ви да е добро, насладата може да е минимална. Лош Секс Циклите също създават недоволство от вашата сексуалност и ви подтикват в необичайни посоки. Обратната страна на медала при експериментиране по време на Лош Секс Цикли е, че може да се окаже трудно връщането към нормално сексуално изразяване, след като транзитът отмине.

Предизвикателни цикли
Ядрени цикли –
Връзки и нови инициативи, започнали под тези цикли, рядко са попадение за вас и най-вероятно ще се озовете в сериозни и непреодолими различия с това, което сте започнали през тези времена. Ядрените цикли също се отличават със сериозно влошена преценка и са част от Циклите Заслепение.
Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трябва да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Включва:

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, инвестиция
Инвестиция – вашите най-доходни дни за инвестиционни покупки и продажби, различни от недвижими имоти
астро прогноза хороскоп календар недвижими имоти
Недвижими имоти – вашите дни за обява на имущество, правене на оферти и затваряне на доверителна сметка

RSS
Последвайте чрез Email