Личен Хороскоп Романс и Секс

Романс и Секс Астрология

личен астро хороскоп, прогнози, любов, романс и секс

Вижте кога всичко идва заедно – истинска любов, романс, страхотен секс!

Узнайте всички ваши важни любовни и сексуални цикли за истинска любов, романс и страхотен секс и кога да бъдете извънредно внимателни, за да избегнете разбито сърце. Използвайте ги, за да планирате специални събития, ключови моменти, ваканции, прелъстяване. Поръчайте една за себе си и една за вашия партньор.

Личен Хороскоп Романс и Секс

личен астро хороскоп, прогнози, любов, романс и секс

1 месец – 14 лв.
********

3 месеца – 39 лв.
**************

6 месеца – 71 лв.
спестявате 13 лв.

12 месеца – 117 лв.
спестявате 51 лв.

Включва:

Пепеляшкови цикли – Кога хората ви виждат във възможно най-добрата ви светлина. Вашите най-добри времена да срещнете ваша сродна душа, да настоявате за по-голямо обвързване, да сключите брак.

Романтични цикли –  По време на Романтични цикли сте наивни романтици, търсещи любовта. Вие просто може да я намерите – но само ако имате И съпътстващи Пепеляшкови Транзити – Пепеляшковите транзити са времето, в което наистина можете да се срещнете вашата сродна душа.  Бъдете внимателни при вземането на важни решения в любовния ви живот под влияние на Романтичните транзити – те имат и тъмна страна. Ако сте необвързани, може да копнеете толкова за любовта, че да сте склонни да пренебрегнете твърде много негативи в потенциално ново увлечение. Ако сте в в общи линии добра, но вече не много романтична връзка, вие може да жадувате толкова много за романс, че да сте готови да кривнете извън връзката, за да я намерите или дори да прекратите връзката си, с надеждата за намиране на повече романтика в нова връзка. Избори, направени под Романтични транзити, може да ви доведат до там да се събудите един ден, когато Романтичният транзит е приключил и да си кажете: „Какво си въобразявах ???“

Добър Секс Цикли – Най-добрите дни за планиране на почивка или съблазняване, или просто да вземете детегледачка. Добър секс циклите са моментите, когато и вашето либидо, и изпълнението ви са на върха.

Лош Секс Цикли – Лош Секс циклите са най-лошото време за планиране на съблазняване или ваканция.  Лош Секс циклите може да убият вашето либидо – или понякога в действителност може да го усилят – но независимо от либидото, способността ви за изпълнение може да е сериозно предизвикана. Дори повече, даже и изпълнението ви да е добро, насладата може да е минимална. Лош Секс Циклите също създават недоволство от вашата сексуалност и ви подтикват в необичайни посоки. Обратната страна на медала при експериментиране по време на Лош Секс Цикли е, че може да се окаже трудно връщането към нормално сексуално изразяване, след като транзитът отмине.

Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трабвя да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
астро прогноза календар хороскоп Любов и Кулминация
Любов и Кулминация – проверете дали сте с правилния за вас човек
личен астро хороскоп, прогнози, любов
Любов – вашите дни да срещнете сродната ви душа, да настоявате за обвързване и още…
личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота
Здраве и Красота – вашите красиви дни за процедури, фризьорски и козметични салони и още