Личен Хороскоп Секс

Секс Астрология

личен астро хороскоп, прогнози, секс

Точният момент е ключов също и за секса

Вашите най-добри и най-лоши дни за либидо и представяне, кога вашето удоволствие е подтиснато, кога бихте почувствали необичайни изкушения. Използвайте тази прогноза да планирате специални събития, ключови моменти, ваканции и прелъстяване. Поръчайте една за себе си и една за вашия партньор.

Личен Хороскоп Секс

личен астро хороскоп, прогнози, секс

1 месец – 9 лв.
********

3 месеца – 27 лв.
**************

6 месеца – 46 лв.
спестявате 8 лв.

12 месеца – 76 лв.
спестявате 32 лв.

Включва:

Добър Секс Цикли – Най-добрите дни за планиране на почивка или съблазняване, или просто да вземете детегледачка. Добър секс циклите са моментите, когато и вашето либидо, и изпълнението ви са на върха.

Лош Секс Цикли – Лош Секс циклите са най-лошото време за планиране на съблазняване или ваканция.  Лош Секс циклите може да убият вашето либидо – или понякога в действителност може да го усилят – но независимо от либидото, способността ви за изпълнение може да е сериозно предизвикана. Дори повече, даже и изпълнението ви да е добро, насладата може да е минимална. Лош Секс Циклите също създават недоволство от вашата сексуалност и ви подтикват в необичайни посоки. Обратната страна на медала при експериментиране по време на Лош Секс Цикли е, че може да се окаже трудно връщането към нормално сексуално изразяване, след като транзитът отмине.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, любов, романс и секс
Романс и Секс – вашите дни за истинска любов, романс и страхотен секс, и още
личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота
Здраве и Красота – вашите красиви дни за процедури, фризьорски и козметични салони и още