Меню Затваряне

Личен Хороскоп Успех и Любов

Успехът и Любовта не са случайни. Точният момент е всичко!

личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех

30 години проучвания разкриват истинската тайна за любов и успех.
Използвайте ги, за себе си!
По време на вашите
Златни Цикли

вие можете:
Да започнете нов бизнес
за максимален успех
Да печелите най-много пари
Да получите повишение
или
увеличение на заплатата
Да получите доходна
нова работа

По време на вашите
Пепеляшкови Цикли

вие можете:
Да бъдете най-убедителни
или харизматични
Да получите повишение или
увеличение на заплатата
Да спечелите интервю за работа
Да представите успешно заявления
Да срещнете вашата Сродна душа
или да настоявате за обвързване

По време на вашите
Цикли Разбито сърце

вие можете само:
Да се провалите в ново начинание
Да рискувате кариерата си,
ако не сте били внимателни
Да загубите пари в нови инвестиции
Да рискувате катастрофа в нова работа
или проект
Да срещнете сърцеразбивач
или да рискувате вашата връзка

Работете умно

Като да улучиш златен пръстен на стрелбище от Лунапарк, успехът може да зависи от улучване на точния момент. Използвайте Личните Хороскопи-Календари, за да увеличите вашите ежедневни възможности. Впрегнете мощта на звездите за да свръх заредите вашата кариера и финанси. Бележка: Ако вашият бизнес е инкорпориран, използвайте датата на сливане за да поръчате календар на компанията, за да планирате важни корпоративни дейности.

Обичайте по-безопасно:

Знайте кога да срещнете вашата Сродна душа, кога да настоявате за обвързване и кога да бъдете извънредно внимателни да не разрушите вашата връзка.

Личен Хороскоп Успех и Любов

личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех

1 месец – 14 лв.
********

3 месеца – 39 лв.
********

6 месеца – 71 лв.
спестявате 13 лв.

12 месеца – 117 лв.
спестявате 51 лв.

Включва:

Златни и Сребърни цикли – Най-добрите дни за бизнес и финансови възможности. За среща на нови хора в бизнеса, започване на ново предприятие или работа, подписване на важни споразумения, бизнес сливания, лансиране на нов продукт или уеб сайт за максимална доходност. Сребърните цикли са около 1/2 силни в сравнение със Златните.

Пепеляшкови цикли – Кога хората ви виждат във възможно най-добрата ви светлина. Вашите най-добри времена да срещнете ваша сродна душа, да настоявате за по-голямо обвързване, да сключите брак.

Ядрени цикли – Връзки и нови инициативи, започнали под тези цикли, рядко са попадение за вас и най-вероятно ще се озовете в сериозни и непреодолими различия с това, което сте започнали през тези времена. Ядрените цикли също се отличават със сериозно влошена преценка и са част от Циклите Заслепение.

Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трябва да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов
Любов – Вашите дни да срещнете сродната ви душа, да настоявате за обвързване и още…
личен астро хороскоп, прогнози, успех
Успех – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса и още
личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота
Здраве и Красота – вашите красиви дни за процедури, фризьорски и козметични салони и още

RSS
Последвайте чрез Email