Личен Хороскоп Успех

Успехът не е случаен. Точният момент е всичко!

личен астро хороскоп, прогнози, успех

30 години проучвания разкриват истинската тайна за успеха.
Използвайте я, за да постигнете мечтите си!

По време на вашите
Златни Цикли

вие можете:
Да започнете нов бизнес
за максимален успех
Да печелите най-много пари
Да получите повишение или
увеличение на заплатата
Да получите доходна, нова работа

По време на вашите
Цикли Разбито сърце

вие можете само:
Да се провалите в ново начинание
Да рискувате кариерата си,
ако не сте били внимателни
Да загубите пари в нови инвестиции
Да рискувате катастрофа
в нова работа или проект

Работете умно

Като да улучиш златен пръстен на въртележка, успехът може да зависи от точното планиране. Използвайте своя Личен Хороскоп-Календар, за да увеличите вашите ежедневни възможности. Впрегнете мощта на звездите за да свръх заредите вашата кариера и финанси. Бележка: Ако вашият бизнес е инкорпориран, използвайте датата на сливане за да поръчате календар на компанията, за да планирате важни корпоративни дейности.

Личен Хороскоп Успех

Вижте видеото

1 месец – 11 лв.
********

3 месеца – 31 лв.
********

6 месеца – 56 лв.
спестявате 10 лв.

12 месеца – 92 лв.
спестявате 40 лв.

Включва:

Златни и Сребърни цикли – Най-добрите дни за бизнес и финансови възможности. За среща на нови хора в бизнеса, започване на ново предприятие или работа, подписване на важни споразумения, бизнес сливания, лансиране на нов продукт или уеб сайт за максимална доходност. Сребърните цикли са около 1/2 силни в сравнение със Златните.

Ядрени цикли – Връзки и нови инициативи, започнали под тези цикли, рядко са попадение за вас и най-вероятно ще се озовете в сериозни и непреодолими различия с това, което сте започнали през тези времена. Ядрените цикли също се отличават със сериозно влошена преценка и са част от Циклите Заслепение.

Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трябва да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов, романс и секс
Романс и Секс – вашите дни за истинска любов, романс и страхотен секс, и още
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота
Здраве и Красота – вашите красиви дни за процедури, фризьорски и козметични салони и още