Меню Затваряне

Личен Хороскоп Всичко

Астрология за Всичко

Узнайте всички ваши цикли

личен астро хороскоп, прогнози, смесен, пълен

Вашите най-добри и най-лоши дни във всички области! Любов, Успех, Обмисляне и Взимане на решение, Харизма и Слава, Здраве, Романс, Секс. Всеки месец е разположен на 4 страници, за улеснение в ползването.
Спестете допълнително 20% , вместо да поръчвате календарите поотделно!
Инвестиция, Недвижими имоти и Плодовитост циклите са на разположение в техните специфични Лични Хороскопи – Календари.

Личен Хороскоп Всичко

личен астро хороскоп, прогнози, смесен, пълен

1 месец – 39 лв.
********

3 месеца – 111 лв.
**************

6 месеца – 198 лв.
спестявате 36 лв.

12 месеца – 326 лв.
спестявате 142 лв.

Включва:

Златни и Сребърни цикли – Най-добрите дни за бизнес и финансови възможности. За среща на нови хора в бизнеса, започване на ново предприятие или работа, подписване на важни споразумения, бизнес сливания, лансиране на нов продукт или уеб сайт за максимална доходност. Противоположен цикъл: Затъмнение (Разбито сърце).

Пепеляшкови цикли –  Когато хората ви виждат в най-добрата ви възможна светлина. В бизнеса: среща с нови хора за най-добър прием, продажба на вас самите и на идеите ви, интервю за работа, искане на повишение или увеличение на заплатата, започване на ново начинание или работа, лансиране на нов продукт за максимална популярност. В любовта: когато можете да срещнете сродната ви душа, да настоявате за по-сериозно обвързване, да сключите брак. Противоположни цикли: Ядрени и Затъмнение (Разбито сърце).

Мъдри цикли – Времето, когато вашата преценка е най-ясна и далновидна. Взимайте ключови решения за кариерата и личния ви живот по време на тези транзити. Умът ви е спокоен и съсредоточен и е най-вероятно именно сега да получите Прозрение Свише за живота си.

Цикли на Заслепение – Циклите на Заслепение предразполагат към правене на грешки, понякога ГОЛЕМИ  грешки. Възможно най-лошото време за взимане на важни решения или предприемане на големи промени. Циклите на Заслепение създават предпоставки да се самозаблуждавате и да се оставяте да бъдете заблудени от други.

Супер-Слава цикли – Времето, когато можете най-лесно да постигнете известност и широко признание. Времето, в което да правите публични изяви, да планувате представления, да издавате филми, музика, книги или други творчески материали.

Изгнанически цикли – Времето, в което е най-вероятно да не се харесате и да засегнете или настроите против себе си други хора. Време, в което трябва да се стараете повече от обикновено, за да избегнете създаване на враждебност. Най-лошото време за важни нови срещи, интервюта, публични изяви или да издавате творчески материали.

Добро Здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването са най-подкрепяни от звездите. Това е най-доброто време да планирате всеки вид хирургия или процедура, включително стоматологична работа.

Лошо Здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването НЕ са подкрепяни от звездите. Това е времето, когато да се грижите извънредно за здравето си ден след ден и да избягвате всякакъв тип планова хирургия или процедури, включително стоматологична работа, за да избегнете риск от усложнения.

Красиви цикли – Красивите цикли са времето, когато сте най-лъчезарни, привлекателни и фотогенични. Това е най-доброто време да планирате специални събития, публични изяви и фотосесии. Красивите цикли са най-доброто време да планирате козметични хирургии и процедури, включително козметична стоматологична работа и дори важни салонни посещения.

„Грозни“ цикли – Грозните цикли са времето, когато изглеждате най-зле и би трябвало да избягвате всички козметични процедури и козметични стоматологични процедури, дори салонни посещения, за да избегнете грозни резултати!

Романтични цикли – По време на Романтични цикли сте наивни романтици, търсещи любовта. Вие просто може да я намерите – но само ако имате също съпътстващи Пепеляшкови цикли – Пепеляшковите цикли са времето, в което наистина можете да се срещнете вашата сродна душа. Романтичните цикли могат да инжектират голям романтизъм в съществуващите отношения. Насладете се на тези цикли най-пълноценно, но бъдете много внимателни при вземането на важни решения в любовния ви живот под тяхно влияние. Романтичните цикли имат и тъмна страна. Ако сте сами, може да копнеете толкова за любовта, че да сте склонни да пренебрегнете твърде много негативи в потенциално ново увлечение. Ако сте в общи линии в добра, но вече не много романтична връзка, вие може да гладувате толкова много за романтика, че да сте готови да кривнете извън връзката, за да я намерите или дори да я прекратите, с надеждата за намиране на повече романтика в нова връзка. Бъдете внимателни относно изборите си под Романтични цикли, особено ако нямате съпътстващи Пепеляшкови цикли или имате съпътстващи цикли на Затъмнение! В противен случай може да се събудите един ден, когато Романтичният цикъл е приключил и да си кажете: „Какво си мислех ???“

Добър Секс Цикли – Най-добрите дни за планиране на почивка или съблазняване, или просто да вземете детегледачка. Добър секс циклите са моментите, когато и вашето либидо, и изпълнението ви са на върха.

Лош Секс Цикли – Лош Секс циклите са най-лошото време за планиране на съблазняване или ваканция.  Лош Секс циклите може да убият вашето либидо – или понякога в действителност може да го усилят – но независимо от либидото, способността ви за изпълнение може да е сериозно предизвикана. Дори повече, даже и изпълнението ви да е добро, насладата може да е минимална. Лош Секс Циклите също създават недоволство от вашата сексуалност и ви подтикват в необичайни посоки. Обратната страна на медала при експериментиране по време на Лош Секс Цикли е, че може да се окаже трудно връщането към нормално сексуално изразяване, след като транзитът отмине.

Ядрени цикли – Връзки и нови инициативи, започнали под тези цикли, рядко са попадение за вас и най-вероятно ще се озовете в сериозни и непреодолими различия с това, което сте започнали през тези времена. Ядрените цикли също се отличават със сериозно влошена преценка и са част от Циклите Заслепение.

Цикли Затъмнение (Разбито сърце) – Възможно най-лошото време за почти всичко, включително срещи с нови хора. Започването на каквото и да било или опит да се справяте с повече задачи през Цикъл Затъмнение най-често води до провал или разбито сърце. Хората ви виждат във възможно най-лошата светлина. Това е времето, когато срещата на който и да било нов е вероятно да доведе до разбито сърце, времето когато бихте могли да допуснете критична грешка във вашата връзка, когато трябва да се държите възможно най-добре, за да избегнете проблеми.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, инвестиция
Инвестиция – вашите най-доходни дни за инвестиционни покупки и продажби, различни от недвижими имоти
астро прогноза календар хороскоп Любов и Кулминация
Любов и Кулминация – проверете дали сте с правилния за вас човек
астро прогноза хороскоп календар по мярка
По Мярка – смесвайте и напасвайте от наличните цикли по ваш избор.

RSS
Последвайте чрез Email