Личен Хороскоп Здраве и Красота

Астрология Здраве и Красота

Не пренебрегвайте №1 най-простата, най-основна Тайна на Красотата


Датата, на която имате процедура за разкрасяване, отивате във фризьорски или козметичен салон или опитвате нов продукт, има дълбоко влияние върху резултата – доказано за 30 години проучвания.

Особено нещастни сте заради вашия вид? Може би сте във вашите Грозни Цикли!
Бъдете внимателни – дейностите за разкрасяване извършени под Грозни Звезди създават Грозни Резултати.

Планирайте вашите процедури и салонни посещения и опитвайте нови продукти под вашите лични КРАСИВИ звезди – Избегнете Грозни резултати!

Личен Хороскоп Здраве и Красота

Планирайте вашите процедури и козметична стоматология, салонни посещения и първо тестване на нови продукти, за да увеличите вашите шансове да получите резултата, който сте искали и да намалите възможността за здравословни усложнения и грозни резултати.

личен астро хороскоп, прогнози, Здраве и Красота

1 месец – 10 лв.
********

3 месеца – 31 лв.
**************

6 месеца – 51 лв.
спестявате 9 лв.

12 месеца – 84 лв.
спестявате 36 лв.

Включва:

Добро Здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването са най-подкрепяни от звездите. Това е най-доброто време да планирате всеки вид хирургия или процедура, включително стоматологична работа.

Лошо Здраве цикли – Добро Здраве циклите са времето, когато доброто здраве и оздравяването НЕ са подкрепяни от звездите. Това е времето, когато да се грижите извънредно за здравето си ден след ден и да избягвате всякакъв тип хирургия или процедури, включително стоматологична работа, за да избегнете риск от усложнения.

Красиви цикли – Красивите цикли са времето, когато сте най-лъчезарни, привлекателни и фотогенични. Това е най-доброто време да планирате специални събития, публични изяви и фотосесии. Красивите цикли са най-доброто време да планирате козметични хирургии и процедури, включително козметична стоматологична работа и дори важни салонни посещения.

„Грозни“ цикли – Грозните цикли са времето, когато изглеждате най-зле и би трябвало да избягвате всички козметични процедури и козметични стоматологични процедури, дори салонни посещения, за да избегнете грозни резултати!

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показаните Лични Хороскопи – Календари са примери; вашият Личен Хороскоп – Календар ще варира на базата на вашите лични цикли.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
личен астро хороскоп, прогнози, любов и успех
Успех и Любов – вашите дни за успех в работата, кариерата, бизнеса, любовта и още
личен астро хороскоп, прогнози, любов, романс и секс
Романс и Секс – вашите дни за истинска любов, романс и страхотен секс, и още
личен астро хороскоп, прогнози, любов
Любов – вашите дни да срещнете сродната ви душа, да настоявате за обвързване и още…