Меню Затваряне

Универсален Хороскоп

Универсална Астрология

Узнайте основните енергии за всеки ден

универсален хороскоп календар прогноза
Универсални Дни – без персонални цикли. За успех, любов, обмисляне, слава, здраве, красота, романс, секс и още.

Този Хороскоп е Календар с Универсалните Дни – приложим за всеки! Включва САМО Универсални дни – без лични цикли.

Универсалният Хороскоп – Календар не е предназначен за ползване без Личен Хороскоп, да замести Най-добрите и Най-лошите дни на Мейджай Асоциацията, нито да замести Магическите дати за създаване на нов бизнес, сливане, Брак или Хирургическа интервенция.
Получавате същите цикли, като личните цикли в Личен Хороскоп Всичко.

Бележка: Можете да поръчате отделни универсални цикли, които да съответстват на циклите на личния ви календар.

Калкулирайте вашите цени:

Налични Цикли за Универсални Хороскопи
1 месец 3 месеца 6 месеца
спестявате
15%
12 месеца
спестявате
30%
Златни и Сребърни Цикли 5 лв. 15 лв. 26 лв. 42 лв.
Пепеляшкови Цикли 1 лв. 3 лв. 5 лв. 8 лв.
Благотворни 2 лв. 6 лв. 10 лв. 16 лв.
Мъдри и Цикли на Заслепение 3 лв. 9 лв. 15 лв. 25 лв.
Кулминационни Цикли 2 лв. 6 лв. 10 лв. 16 лв.
Супер-Слава и Цикли на Изгнание 2 лв. 6 лв. 10 лв. 16 лв.
Добро и Лошо Здраве Цикли 6 лв. 17 лв. 31 лв. 50 лв.
Красиви и Грозни Цикли 3 лв. 9 лв. 15 лв. 25 лв.
Цикли на Плодовитост 9 лв. 26 лв. 46 лв. 76 лв.
Романтични Цикли 1 лв. 3 лв. 5 лв. 8 лв.
Добър и Лош Секс Цикли 4 лв. 13 лв. 20 лв. 34 лв.
Ядрени Цикли 1 лв. 3 лв. 5 лв. 8 лв.
Затъмнение (Разбито Сърце) Цикли 1 лв. 3 лв. 5 лв. 8 лв.

или поръчайте комплексен

Универсален Хороскоп

Този стандартен календар съдържа почти всички възможни категории транзити, подобно на Личния Хороскоп – Календар Всичко.
Използвайте го с вашия Личен Хороскоп – Календар, за да впрегнете максимално мощта на звездите. Всеки месец е разположен на 4 страници за улеснение.

универсален хороскоп-календар

1 месец – 32 лв.
********

3 месеца – 92 лв.
**************

6 месеца – 162 лв.
спестявате 30 лв.

12 месеца – 266 лв.
спестявате 118 лв.

Включва:

Златни и Сребърни дни – Златните дни мога та да бъдат Универсалните печеливши дни за правене на пари. Това може да са отлични дни за бизнес и финансови възможности. Златните дни мога та да бъдат силно време да срещнете нови хора, свързани с бизнеса или финансите, да започнете ново начинание или нова работа, да подпишете важни споразумения, да започнете бизнес или да лансирате нов продукт или уеб сайт за максимална доходоносност, но само ако вашите лични звезди са съгласни. Сребърните дни са подобни на Златните дни, но са само наполовина толкова силни.

Пепеляшкови дни – Пепеляшковите дни благоприятстват харесването и да бъдете харесани, доверието и да ви се доверяват и са отлични за започване на каквато и да е инициатива. Колкото повече Универсални Пепеляшкови цикли има в един ден, толкова по-добре! В бизнеса, Пепеляшковите дни могат да са страхотно време да срещнете нови хора, за най-добър прием, за да пордадете себе си или идеите си, да идете на интервю, да искате увеличение на заплатата или повишение в длъжност, да започнете ново начинание или работа или да лансирате продукт за максимална популярност, както винаги, ако вашите лични звезди са съгласни. За необвързаните, Пепеляшковите дни са най-добрите дни да срещнете ваша сродна душа САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО сте също във вашите лични Пепеляшкови цикли. За тези, които имат връзка, Пепеляшковите дни са времето, когато можете да задълбочите връзката си и/или да настоявате за по-голямо обвързване, отново, само ако вашите лични звезди са съгласни.

Благотворни дни – Благотворните дни са типично по-благословени от нормалното и дни с множество Благотворни аспекти обикновено са по-добри от средно статистическите дни да започнете нещо и/или да срещнете нов човек. Тези Универсални Благотворни дни подхранват добронамереността, закрилата, общия успех и истинската любов.

Мъдри дни – Дни с множество Мъдри цикли са дни, когато преценката на повечето хора е най-ясна и далновидна. Това често са най-добрите дни да се вземат ключови решения, акто за кариерата, така и във вашия личе живот, АКО вашите лични звезди са съгласни. В Мъдри Дни вашият ум е най-вероятно да е спокоен и концентриран и е най-вероятно да имате Прозрения Свише във вашия живот.

Дни на Заслепение – Дни с голям брой цикли Заслепение обикновено са възможно най-лошото време за взимане на важни решения. Те могат да ни предразположат да се самозаблуждаваме и дори правят по-вероятно да бъдем заблудени от други хора. Колкото повече цикли Заслепение има в един ден, толкова повече хората могат да са предразположени към допускане ан грешки, понякога ГОЛЕМИ грешки. Вашата способност да планирате мъдро и да вършите детайлна работа също е увредена в дни с много цикли Заслепение.

Супер-Слава дни – Супер-Слава дните са типично времето, когато най-лесно можете да постигнете популярност и широко признание, ако вашите лични звезди са съгласни. Това може да са едни от най-добрите моменти да имате публични изяви, да правите представления и прослушвания, да подписвате договори, свръзани със слава и признание, като например с агент или фирма за връзки с общестевността, както и да издавате филми, музика, книги и други творчески материали.

Дни на Изгнание – Дните с множество цикли Изгнание са времето, когато е най-вероятно хората да проявяват недоверие един към друг, да не се харесват взаимно и дасе държат обидно и враждебно един спрямо друг. Дните Изгнание са времето, когато трябва да проявите извънредни усилия, за да избегнете да създавате враждебност и са сред най-лошите времена за важни нови срещи, интервюта, публични изяви или издаване на творчески материали.

Добро Здраве дни – Дни с множество цикли Добро Здраве са времето, когато жизнеността, доброто здраве и бързото оздравяване са най-подкрепяни от Универсалните звезди, ако вашите лични звезди са съгласни. Това може да бъде най-доброто време за планирани всякакъв тип процедури, включително зъболекарска работа, АКО И САМО АКО имате също и силно благоприятни лични здравни цикли.

Лошо Здраве дни – Дни с множество Лошо Здраве цикли са времето, когато здравето и оздравяването НЕ са подкрепяни от звездите. В дни с голям брой Универсални лошо здраве цикли, избягвайте каквато и да е планова хирургическа операция или друга здравна процедура, включително зъболекарска работа. Това е най-лошото време за първа среща с нов лекар, зъболекар или друг здравен практикант и най-лошото време за диагностични тестове.

Красиви дни – Красивите дни са времето, когато всеки  сякаш е по-лъчезарен, привлекателен и фотогеничен. Това е най-доброто време за първи час при нов фризьор, естетист или друг специалист по красотата, ако вашите лични звезди са съгласни. Това е най-доброто време да провеждате специални събития, публични изяви и фото сесии, козметични процедури, включително козметична стоматологична работа, важни салонни уговорени часове и отново, само ако вашите лични звезди са съгласни.

Грозни дни – Грозните дни са времето, когато всеки сякаш изглежда възможно най-зле и би трябвало да избягвате всякакви козметични процедури и козметична стоматологична работа – дори , важни салонни уговорени часове – за да избегнете грозни резултати. Грозните дни, особено дни с множество Грозни цикли, са сред най-лошите за първа уговорка с нов пластичен хирург, дерматолог, козметичен стоматолог, фризьор, естетик или друг специалист по красотата.

Романтични дни – Романтичните дни правят всеки малко по-предразположен да бленува с широко отворени очи. Насладете се на Романтичните дни пълноценно, но бъдете много внимателни във взимането на важни решения във вашия любовен живот под такова влияние. Романтичните дни имат тъмна страна. Ако сте необвързани, може да чувствате такава нужда от любов, че да пренебрегнете твърде много негативи в потенциална нова изгора. Ако сте в като цяло добра, но вече не много романтична или вълнуваща връзка,  може да жадувате толкова много за романс, че да решите да кривнете от нея или дори да я прекратите, за да намерите жадувания романс в нова връзка. Внимавайте при правенето на такива избори в Романтични Дни, особено в ден, в който има и Ядрен, цикъл на Заслепение или Затъмнение! Иначе може да се събудите, когато Романтичните дни са приключили и да си кажете: „Какво си въобразявах???”

Добър Секс дни – дни с по-голям от средния брой от Универсални Добър Секс цикли са най-добрите дни да планирате ваканция или прелъстяване, или просто да вземете бавачка. Дни с голям брой Добър Секс цикли са времето, когато сексуалният интерес на хората, либидото и способностите за изпълнение са в своя пик.

Лош Секс дни – Универсални дни с голям брой Лош Секс цикли са най-лошото време да планирате прелъстяване или ваканция. Някои Лош Секс цикли убиват вашето либидо, докато други не, но въпреки либидото вашата способност за изпълнение по време на Лош Секс цикли може да е сериозно предизвикана. Нещо повече, дори да сте в състояние да се представите добре, вашата наслада ще бъде намалена или съкратена.

Ядрени дни – Връзки или нови инициативи, започнали под дни с множество Ядрени цикли, рядко са „попадение” и е най-вероятно по-късно да се озовете в сериозни и непреодолими различия с каквото е започнало през това време. Ядрените Дни са също характерни със сериозно повредена способност за преценка и планиране.

Дни на Затъмнение (Разбито сърце) – Множество цикли Затъмнение (тоест, Разбито сърце), са възможно най-лошото време за почти всичко, включително среща с нови хора. Започвайки каквото и да е ново във вашата кариера или личен живот или опит да пренатоварите програмата си по време на множество цикли Затъмнение, най-често води до провал или разбито сърце.

Ключ за разчитане на Личните Хороскопи – Ключовете за разчитане на Личните Хороскопи са детайлни ръководства, които ви помагат да разберете и използвате вашия Личен Хороскоп-Календар. Ключовете за Личните Хороскопи са обновявани периодично, на базата най-често задаваните от вас въпроси за използването на Хороскопите-календари. Текущата версия за повечето календари е 15 страници дълга. Вашият ключ включва детайлна информация за всеки цикъл, който поръчвате. Включва също стратегически съвети за планиране, за да се възползвате максимално от вашия Личен Хороскоп-Календар, като как да избирате най-добрите дни за всяка дейност, как да се възползвате от негативните цикли и как да правите най-добри избори по време на лоши цикли, когато е необходимо. Също така ви учи да комбинирате вашите персонални дни с Универсалните Дни за максимална изгода.

Показания Универсален Хороскоп – Календар е пример.
Изпращат се на имейл, до приблизително 7 работни дни – изработват се ръчно.

Кой Личен Хороскоп – Календар да поръчам?

Поръчайте най-дългия Личен Хороскоп – Календар, който можете – вашите цикли може да се променят драматично през времето. По-късите Лични Хороскопи – Календари са ориентирани към „най-добрите налични дни сега”. По-дългите Лични Хороскопи – Календари ви дават най-добрите дни сега и дългосрочна панорама. Ще бъдете в състояние да видите дали се задават скоро лоши цикли (би било по-добре да почакате с правенето на важни неща) или това, което виждате, е най-доброто от доста време насам (би било най-добре да запрятате ръкави и да напредвате сега). Все пак, всички Лични Хороскопи – Календари, без разлика колко къси или дълги са те, ви дават несравнимо ръководство за да направите най-добрите си избори за ежедневните дейности във всеки аспект от вашия живот, който изберете. Освен това, по-дългите Лични Хороскопи – Календари ви спестяват повече пари! Спестявате 15% за 6 месечни Лични Хороскопи – Календари и 30% за 12 месечни Лични Хороскопи – Календари.


Още Лични Хороскопи – Календари, които бихте могли да харесате
астро прогноза хороскоп календар недвижими имоти
Недвижими имоти – вашите дни за обява на имущество, правене на оферти и затваряне на доверителна сметка
личен астро хороскоп, прогнози, смесен, пълен
Всичко – вашите най-добри дни за успех, любов, обмисляне, слава, здраве, красота, романс, секс и още
астро прогноза хороскоп календар по мярка
По мярка – смесвайте и напасвайте от наличните цикли по ваш избор.

RSS
Последвайте чрез Email