Анализ на Управляващата карта на Вашата връзка

Вашата връзка се влияе от Управляваща карта на отношенията, в зависимост от етапа, до който сте стигнали:

астрология-синастрия-запознанство

Картата на Запознанството – карта на деня, в който за пръв път сте се срещнали очи в очи и е имало физически контакт, като ръкостискане, потупване по рамото.

астрология-синастрия-секс

Любовна Карта – карта на деня, когато за пръв път сте правили любов.

Ако все още не сте любовници, Картата на Запознанството е управляваща.

Ако вече сте любовници, Любовната Карта има господстващо влияние, до момента, в който двойката сключи брак. Брачната Карта има превес над всички останали карти, въпреки че Картата на Запознанството и Любовната карта продължават да действат.

Необходимо да се знае дата, месец, година на събитието. Часът е от полза, когато е известен, но без него също може да се извлече много коректна информация.

Анализът на Картата на Първата Среща или Любовната Карта е за всеки от двамата партньори и денят сам по себе си.

Денят, в който за пръв път срещнете някого или правите любов с него, оказва мощно влияние върху развитието на връзката. Астрологичният анализ на този ден ще ви покаже ключовите лични транзити, които всеки от вас е имал на дата на срещата ви или датата, когато сте правили любов за пръв път, както и ключовите универсални транзити на този ден, на базата на научно доказани принципи на шестизмерната Астрология на Влъхвите.

Колкото по-позитивни са транзитите на всеки от партньорите и на деня сам по себе си, толкова по-добре! Когато личните ви транзити и/или универсалните транзити не са полезни, карайте полека, дръжте очите си отворени и се оглеждайте за предупредителни сигнали.

астрология-синастрия-запознанство-интернет Astro-sinastria-celuvkaЗа Анализ на Първа Среща използвайте датата на първата среща лице в лице – не първи e-mail, първа целувка и т. н.

За Анализ на Любовната Карта използвайте денят, в който сте станали любовници.

Имал ли е всеки от вас в деня на първата среща или на датата на любовната ви карта такива транзити?

Благоприятни Благоприятните Транзити водят в живота ви добри неща и добри хора.
Пепеляшкови Пепеляшковите Транзити са времето, когато можете да срещнете сродната си душа.
Романтични Романтичните Транзити ви правят супер романтични, но по-неподбиращи.
Сексуални Сексуалните Транзити ви правят по-секси, но по-невнимателни в изборите ви.
Флирт Всички Флирт Транзити подкрепят краткотрайни, вместо ангажиращи отношения, но някои могат да са по-безопасни от други.
Рисков Флирт Рисков Флирт Транзитите показват времето, когато може да поемете много реален риск, ако започнете флирт.
Мъдрост Мъдрите Транзити са времето, когато можете да вземете ясни и мъдри решения.
Заслепение Транзитите Заслепение са времето, когато е най-вероятно да допуснете критична грешка.
Ядрени Връзки, започнали под Ядрени Транзити, рядко са добро попадение.
РазбитоСърце Транзитите Разбито Сърце са времето, когато е вероятно да срещнете сърцеразбивач.

 

Съдържал ли денят на първата ви среща или на датата на любовната ви карта такива транзити?

Благоприятни Това са Универсални дни, които са по-благословени от нормалното и дни с по-голям брой от средния с благоприятни аспекти, са типично по-добри от средно статистическите дни да срещнете някого. Тези Универсални Дни са насочени да подкрепят добротата, закрилата и истинската любов.
Пепеляшкови Дни с по-голям от среден брой Универсални Пепеляшкови Аспекти. Тези дни подкрепят истинската любов и са отлични за Карта на Запознанство.
Романтични Множество Романтични Аспекти показват дни с по-силна от средно Универсална романтична енергия. Това може да бъде плюс за връзка, основана на истинска любов, но може да ви заслепи за известно време, особено за погрешна връзка.
Сексуални Когато денят има по-голям от средния брой Сексуални Аспекти, всеки е по-наелектризиран от обичайното. Отново, това е страхотно за флирт и също за връзка, основана на истинска любов. Сексуалните Дни са по-подвеждащи и проблематични, ако в Универсалните Звезди се открият и множество Рисков Флирт Транзити, Ядрени, Транзити на Заслепение и Разбито сърце.
Флирт Дни с множество Флирт Аспекти са дни, които предразполагат към необвързващи забавления и далеч от сериозни отношения. Връзки, започнали в дни с по-голям брой от средния Флирт Аспекти, имат по-малък шанс да се превърнат в дълготрайни и сериозни.
Рисков Флирт Дни с по-голям брой от нормалния Рисков Флирт Аспекти, са дни, когато всеки е изложен на по-голям риск, когато започва флирт.
Мъдрост Дни със среден или голям брой Мъдри Транзити са дни, когато повечето хора имат по-добра преценка и по-голяма яснота. Това е много позитивна енергия за включване във всяка връзка.
Заслепение Дни с множество Аспекти на Заслепение са дни, когато повечето хора са изложени на по-голям от нормалния риск към грешки в преценката.
Ядрени Дни с по-голям от средния брой Ядрени Аспекти, са дни когато всеки е изложен на по-голям риск от разминаване във връзката или последващи сериозни различия.
Разбито Сърце Дни с по-голям от средния брой Аспекти на Разбито сърце, са дни когато всеки е изложен на по-голям риск от от Връзка, Разбиваща Сърцето.

Цената за Анализ на Управляващата Карта на Отношенията е 20 лв.
Можете да направите Вашата поръчка от страницата за контакти.
Вижте повече за астрологичните фактори, които влияят на любовните отношения.
Обратно към Синастрия