Меню Затваряне

Въпроси

астрология-често-задавани-въпросиУзнайте предварително какво може и какво не може да направи за вас Мейджай Астрологията (Астрология на Влъхвите).

Когато става дума за човешки взаимоотношения, нищо не е сигурно и не действа на 100%. Свободната воля играе най-голяма роля, можем да изберем да я ползваме съзнателно, вместо да се осланяме на слепия шанс.

Нито един въпрос, който касае КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, няма свой предварителен отговор. Сами чертаем съдбата си, волно или неволно, променяме нейната посока всеки ден, с всяка наша дума, жест, усилие или пасивност. Така че какво ще се случи, няма как да се знае предварително.

Силата на Мейджай Астрологията не е в съмнителни гадателски техники, а в способността да определя планетарните влияния и да прави прогнози дали е време за сеитба, усилена работа, търпение, търсене на защитено от бури кътче, за търсене на любов и т. н.

На тази страница можете да намерите най-често задаваните въпроси и отговорите за тях.


Кога ще срещна своята половинка в любовта?

Истинската любов е най-вероятно да срещнете в Пепеляшковото ви време. Пепеляшкови Транзити имате многократно. Колкото повече Пепеляшкови Транзити преживявате едновременно, толкова по-вероятно е да срещнете подходящ човек. Често се случва да имате едновременно Пепеляшкови и Сатурнови Турбулентни Транзити. Транзитите на Сатурн никога не са знак за среща с подходящи хора. Обратно, те изкривяват преценката и ви „помагат” да се чувствате привлечени от неподходящи личности. Комбинацията от Пепеляшкови и Сатурнови Турбулентни Транзити е коварна. Под влияние на първите ставате по-романтични и изпитвате по-голяма нужда от обикновено да имате човек до себе си. Под влиянието на Сатурн, се чувствате привлечени от грешните хора и те също се чувстват привлечени от вас. Резултатът е илюзията за любов, несъвместимост, вероятно разочарование и загубено време. Ако срещата се е случила по време на Цикъл на Затъмнение, може да се окажете с разбито сърце и да ви е необходимо много време, за да се съвземете и продължите живота си. На някои това отнема години. За да избегнете разочарования и безвъзвратно загубено време, най-добре би било да знаете предварително дали сте във вашето Пепеляшково време и дали имате Турбулентни Сатурнови транзити. Това е възможно посредством календар Любов, в който са включени тези транзити.

Няма гаранция, че точно по време на конкретен Пепеляшков транзит ще срещнете сродна душа. Това може да стане през някой следващ.


Кога ще се омъжа и познавам ли бъдещия си съпруг?

Най-вероятно ще се случи по време на Пепеляшков Транзит, но през кой от всичките, няма начин да се знае предварително. Мейджай Астролозите са установили, че най-често хората сключват брак в Пепеляшковото си време. Друг е въпросът какви още транзити имат в деня на сватбата и дали универсалните транзити са достатъчно подкрепящи или има индикации за неустойчивост на начинанието и вероятност от провал.

Не е възможно да се отговори на въпроса дали познавате вече бъдещият си съпруг. Може да се направи синастрия с настоящия партньор и да се определи доколко е вероятно да сте сродни души. Но не може да се каже това ли е човекът, за когото ще се ожените/омъжите със сигурност.


Как ще продължи връзката ми с „X“? или
Наскоро възобнових връзка, която имах преди „Х” години. Интересувам се дали мога да се надявам на съвместно бъдеще?

Развоят на отношенията много зависи от времето, в което двама души се запознават. Картата на Запознанството съдържа информация:

  • Какви силни и слаби страни имат бъдещите отношения, според силата на планетарната енергия на деня, в който се е случило. Ако Планетарната Геометрия, формирана от текущите междупланетни аспекти е благотворна, вероятността да се развие и задълбочи познанството е много голяма. Ако в деня, в който двама души се срещат за пръв път има Турбулентни Аспекти и Неблагоприятна Планетарна  Геометрия,  много вероятно е запознанството им да не се развие и задълбочи. Ако има Планетарна Геометрия от смесен тип, има вероятност отношенията да се развият, но да изникнат пречки и дисхармония, което в крайна сметка да не доведе до очаквания от двете страни резултат.
  • Транзитите на двамата в деня на тяхното запознанство ще покажат какво ще извлече от връзката всеки от тях. Синастричните аспекти на Картата на Запознанството, с всяка от наталните карти на двамата, ще покажат дали връзката ще бъде приятна и удовлетворяваща или ще донесе стрес и неприятности. Смесената Планетарна Геометрия, с благоприятни и Турбулентни интераспекти би показала смесено отношение на участника в запознанството. Случвало ли ви се е или били ли сте свидетели на отношения, в които единият или и двамата партньори изпитват едновременно желание и колебание да поддържат контакт с другия? Това е в резултат на смесена Планетарна Геометрия.

Същите фактори играят роля и в интимните връзки, в които Любовната Карта господства над Картата на Запознанството. Любовната Карта е картата на положението на планетите в деня, когато двама души за пръв път правят любов. Тоест, в интимните отношения роля играят и двете карти.

Обикновено всички фактори показват едно и също, поради свойството на натализациите (запечатване на планетарните аспекти на конкретен ден чрез превръщането им в натална карта на ново начинание) да привличат подобни по природа следващи натализации.

Запознанство в смесен ден, вероятно ще отговаря на двама души със синастрия от смесен тип, в благоприятен ден ще покаже връзка с благоприятна синастрия, лошият ден ще отговаря на лоша синастрия. Ако денят на запознанството съдържа в себе си определен тип планетарни аспекти и геометрия, ще създадат предпоставки любовната карта на двамата (първия интимен контакт) да е в подобен ден.

Начин да се прекъсне привличането на неблагоприятни следващи натализации, е като се подбират старателно и съзнателно подходящи и за двамата партньори дни за първа любовна среща, предложение за брак, сключване на брак. Трудно би било това да се направи, ако нито денят на запознанство, нито синастрията на партньорите съдържат индикации за нещо повече от мимолетно увлечение или крайна несъвместимост.


Здравословно за мене и семейството ми?

Хороскоп – Здравен календар. Всички видове предлагани хороскопи – календари се изготвят на база на транзити на актуални планети, към планети от наталната карта. Така че не може да се направи общ хороскоп – календар Добро и Лошо Здраве, а за всеки човек поотделно. Хороскопите – Календари показват тенденции, а не предначертани от съдбата събития!


Ще се събера ли с бившият ми приятел?

Отново отговорът е: нищо не е предначертано! По-правилно би било да се прецени по синастрията, денят на запознанството и денят на първия интимен контакт, дали си струва изобщо да се надявате да се съберете. Може да се окаже, че сте извадили голям късмет, като въпреки обратно на желанието ви, сте се разделили с човек, който в никакъв случай не е полезен за вас и може само да ви донесе нови беди и разочарования. Ако все пак човекът си струва, тогава Хороскоп – Календар Любов може да помогне да изберете подходящ ден, в който да опитате да възобновите и задълбочите връзката си. Кулминационните и Пепеляшковите Транзити са най-подходящото време да поискате възобновяване и/или заздравяване на отношенията. Ако по време на такива транзити не срещнете отзивчивост, най-вероятно това не е Вашият човек и не трябва да съжалявате.


Каква е цената за годишен хороскоп ? Как се осъществява консултацията ?

Астро услугите могат да бъдат под различна форма: разглеждане на натална карта, синастрия на двама партньори, разглеждане на Карта на Запознанство, Любовна карта, направа на различни видове Хороскопи – Календари.  Хороскоп от общ характер няма. Това е заблуда, разпространена от традиционната астрология, която на базата на аспектите на актуалните планети с нечие Слънце в конкретен зодиакален знак, изготвя прогноза „любов”, „финанси”, „здраве” и обобщено тълкуване на развоя на вашия живот, в определен отрязък от време. Тази прогноза по ред причини не е ефикасна и може да ви послужи само да убиете свободно време.

В зависимост от специфичните нужди, хороскопът е тясно насочен в определена област и индивидуален.

Цените са обявени на страниците Личен Хороскоп, Астро КонсултацииСинастрия и Мейджай Астро Карти.

Консултацията с осъществява по телефон или в писмена форма, по електронна поща. Хороскопите – Календари се изготвят в Excel, придружени са от файл с инструкции за разчитането, във формат pdf.


Какво ми предстои в период от 1 година, в личен и професионален план?

Предстои ви това, което сами си сътворите. Няма ирония в отговора. Ако си стоите в къщи, докато имате страхотни транзити, нищо няма да ви се случи. Ако се втурнете да се борите в лошо време, рискувате да се провалите и разочаровате. Хората са свикнали да питат какво ги очаква, а не се питат защо всичко ще е предварително начертано, какъв би смисълът на живота? Всяка душа преследва изпълнението на конкретна задача в текущото превъплъщение, подобно на учебна година: предвижда в коя паралелка ще бъде, кои ще са учителите, какви ще са уроците. Как ще се справяте с учебния материал и избора дали да учите здраво или на края на учебната година да се окаже, че ще се наложи да повторите класа, остава във ваши ръце. Живеем под тежък воал на забрава и това ни пречи да прозрем истинските си духовни задачи, които нямат общо с приоритетите, които си подставяме

Най-лесно се виждат тенденциите област по област, затова хороскопите –  календари са най-лесният начин да виждате кога започват и колко на брой са благоприятните транзити в дадена сфера, има ли и колко са Турбулентните транзити,  кога да изберете най-подходящото време да действате за осъществяване на мечтите ви и кога да не правите драстични промени, да давате всичко от себе си, за да не загубите и това, което вече имате. Ако наистина искате да видите какво ви предстои във всички области, поръчайте Астро Прогноза Всичко


Ще пътувам ли за чужбина?

Никой не може да ви даде отговор дали ще пътувате, противно на твърденията на традиционната астрология. Мейджай Астрологията може да ви каже звездите са най-подкрепящи да организирате и осъществите пътуване.

Използвайте персонализиран Хороскоп – календар Успех със Златни, Сребърни и Пепеляшкови цикли, по който да прецените дали имате подходящ период, примерно в рамките на една година, да пътувате и това пътуване да е ползотворно за Вас.

Това зависи в голяма степен от Вашата Свободна Воля, защото ако ви се отвори такава възможност, Вие решавате да го направите ли.

Ако имате възможност да пътувате, но го сторите в неподходящ период, може по-късно да съжалявате и да загубите време и средства, без да постигнете желания от вас резултат.

Ако имате благоприятни транзити и нищо не направите, за да организирате пътуване, няма да пътувате. Пътуването може да се осъществи само благодарение на вашите усилия. Те обаче биха могли да бъдат по-успешни, ако ги упражните в подходящо време.


Хороскоп и брак?

Може ли посредством хороскопа да се предскаже точно дали бракът ще е щастлив, дали семейството ще има деца, какво ще е отношението на партньора по време на брака и възможности за семеен (общ) бизнес? Също така, дали има индикации за развод на някакъв етап?

Чрез анализ на Брачната Карта и наталната карта на всеки от партньорите, може да се види кои са слабите и силните страни на брака, как вероятно ще го изживява всеки от партньорите и дали има възможности за съвместен бизнес. Тези карти дават индикации за сериозни проблеми в отношенията и вероятен развод. Но нищо не е сигурно на 100% в човешките взаимоотношения. Дали ще има деца, без да се знае дали партньорът или вие страдате от безплодие, няма как да се каже. Всяка прогноза би била заблуждаваща и според мен е некоректно да се правят опити, които могат да доведат до самовнушение. Дори и двамата да сте в отлично здраве, могат да се изброят множество причини, които да обусловят зачеването или липсата на деца в брака:
– кратък брак
– заболяване или злополука
– нежелание на един от партньорите
– спонтанни аборти
– смърт на новороденото и отказ от последващи опити за зачеване

Здравата логика подсказва, че всяка прогноза би могла, в най-добрия случай, да налучка правилния отговор.

Картата на деня на сватбената церемония се превръща в Брачна Карта и влияе на цялото семейство, във всички сфери на живота. Брачната Карта взима надмощие над Любовната и Картата на Запознанството. За да се поддържа неугасваща любовта и да има щастие, Брачната Карта трябва да съдържа Пепеляшкови Аспекти. За да е издържлив бракът на бурни времена, Брачната Карта трябва да има подсилени с хармонични аспекти Слънце в гео измерението и Земя в хелио измерението. За да има финансов просперитет и благополучие, в Брачната Карта трябва да има Супер Аспекти и наталните карти на двамата партньори да правят Златни и Сребърни Свръзки с нея, подпомагащи успеха в областите, в които всеки от тях иска да гради кариера. Сатурновите Аспекти, при всеки тип ъгъл, са вредни за Картата на Брака. Най-злотворните са към Слънцето, Земята (символизиращи самия брак), Юпитер (символизиращ късмета и успеха), и Романтичните Планети Хирон (разбито сърце), Венера (липса на сплотеност, студенина и пресметливост)и Нептун (романтика и дълготрайност).

Най-добре е да няма изобщо аспекти на Сатурн или Средните му точки Сатурн/Юпитер и Сатурн/Хирон. Всеки техен аспект би отслабил една или повече страни на брака.

Синастрията на Брачната Карта с наталните карти на партньорите ще покаже какво ще е взаимодействието на всеки поотделно с брака и по какъв начин ще му се отразява това.

Пепеляшковите Свръзки са задължителни за щастието и сполуката. Златните и Сребърни Свръзки са полезни за кариерата и ще покажат в коя област би могъл да печели най-добре. Затова изборът на подходящ ден за сватба и според професионалната насоченост на партньорите е ключов за успеха им в професиите, които вече са избрали.

Сатурновите Сблъсъци са много злотворни. Ще покажат спънки, твърде малко или твърде много в областта, посочена от другата планета, участваща в сблъсъка. Сатурновите Сблъсъци се изживяват от засегнатия партньор най-често като чувство на задушаване в брака, било то от романтичен характер, ако е засегната Романтична Планета, финансово, ако планетата е Финансова, сексуални проблеми и разочарования, ако е засегната Сексуална Планета. Венера, Хирон и Нептун са едновременно Романтични и Финансови Планети, Венера и Плутон са едновременно Сексуални и Финансови Планети и техни сблъсъци със Сатурн на Брачната Карта ще покажат вероятни проблеми във всяка от областите, символизирани от засегнатата планета. Примери:
Хирон –любов и финанси
Нептун – любов и финанси
Венера – любов, секс и финанси
Плутон – секс и финанси

Сблъсъците между Слънцето, Земята, Юпитер, Венера, Нептун, Хирон със Сатурн в Брачната Карта и/или в синастрията на двамата партньори с нея, могат да означават вероятност от развод. Такава вероятност има и при Брачна Карта с Юнонови и/или някои Уранови Аспекти, поради непостоянния характер на двете планети, тласкащи партньорите да търсят „по-зелени пасища” извън брака. Слаба Брачна Карта, без подсилващи аспекти към Слънцето и Земята също може да доведе до развод.

Брачната карта, както и самите партньори, търпят влиянието на транзитните планети и преживяват благотворни и зловредни транзити, които могат да предизвикат разрив, но зависи от свободната воля, силата на любовта и характера на всеки от двамата дали ще изберат да продължат да се борят заедно за хармонията и щастието в семейството си или да поемат всеки по свой път.

Ако двамата партньори имат в синастрията си достатъчно Златни и Сребърни Свръзки, биха могли успешно да правят съвместен бизнес. Планетарната Геометрия в Комбинираната Карта може да покаже областите, в които двамата биха били най-успешни и печеливши.


Kолко време отнема изготвянето на хороскоп?

За завършването на всяка отделна услуга е необходима около седмица. Хороскопите – Календари се изработват ръчно и отнемат време. Синастрията се интерпретира в писмен вид и е придружена от карти с коментари по тях, за което също е необходимо време.


Ако не намирате отговор на въпросите си, свържете се с нас чрез формата за обратна връзка по-долу:

RSS
Последвайте чрез Email